BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 10 miesiąc temu #324104 przez Agusia83
A, ktory kolor Iwonka?

Slyszalam, ze trzeba zarobic min 1000zl na allegro by rozliczac sie z zusem za to...
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #324105 przez gosia2324
iwonaNAVI napisał:

MOnia napewno NUnka bedzie zdrowa :) napewni bedzie poprawa po lekach :)

Gosia gdyby nie to ze ty ciemna a ja blondyna to calkiem mozliwe z tymi blizniakami :P a tak poza tym to okzyjne kupowanie to moje prawdziwe hobby :)

a spacerowa to ta ktora juz kiedys pokazywalam allegro.pl/wozek-spacerowy-easy-go-senso...iec-i2072344599.html
kolor czerwony

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: No widzisz ja tez bym wybrala czerwony :S :P
12 lata 10 miesiąc temu #324106 przez iwonaNAVI
a dziewczyny zapomialam wam naposac ...nie dawajcie swoim maluchom soczku bobovity koper wloski,rumianek i winogrona...jest od 4 msc a dalam wczoraj Oliwi troche rozcienczonego z woda co prawda jej smakowalo ale caly bozy dzien ryczala z bolu brzuszka :( spala moze 1 godz lacznie przez caly dzien...3 razy dostala krople to potem takie brzydkie kupy miala ze szok...nawrt dzis rano troche zielona byla ...swoja droga co za idioci pisza ze od 4 msc jak widzialam ze w 8 czy 9 msc dopiero podaje sie winogrona (a w tym soczku bylo ich 50% wiec wcale nie malo )
12 lata 10 miesiąc temu #324107 przez Mała
Gosia to nam Agusia Jagodę i Kamila na randkę umówiła :silly:

Lily i Beti na fb, a do nas nie zaglądają :( Lily to już nas chyba sobie odpuściła, ale Beti to chyba nie :(
12 lata 10 miesiąc temu #324108 przez iwonaNAVI
gosia2324 napisał:

iwonaNAVI napisał:

MOnia napewno NUnka bedzie zdrowa :) napewni bedzie poprawa po lekach :)

Gosia gdyby nie to ze ty ciemna a ja blondyna to calkiem mozliwe z tymi blizniakami :P a tak poza tym to okzyjne kupowanie to moje prawdziwe hobby :)

a spacerowa to ta ktora juz kiedys pokazywalam allegro.pl/wozek-spacerowy-easy-go-senso...iec-i2072344599.html
kolor czerwony

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: No widzisz ja tez bym wybrala czerwony :S :P

Goska cos sugerujesz ??
12 lata 10 miesiąc temu #324109 przez Agusia83
Ale ja slepa jestem...przeciez napisalas, ze kolor czerwony :silly:

ja juz dawalam Emi dawno winogrono i nic jej nie bylo...tyle, ze razem z jablkiem...taki soczek jablko i winogorno..
12 lata 10 miesiąc temu #324111 przez Mała
Kurcze a ja tej swojej tylko zupkę daję i po kąpaniu pepti,a tak cyc. Może powinnam jej już deserki dawać?
12 lata 10 miesiąc temu #324112 przez monika1984lodz
poprawa po lekach mowicie :( wlasnie zwymiotowala caly antybiotyk z kolacja :( cala trojka przerazona :( ja az sie poryczalam.Teraz tata tuli a ja odpoczywam.
A jak chcecie to ja ten dzien moge oddac

Franio piekny jestes :*

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 10 miesiąc temu #324113 przez gosia2324
Mala :) masz racje :blink:

Ja soczkow jeszcze nie dawalam, ale Jagodka jakdla deserek z winogronami i ciezko jej bylo zrobic kupe :( musialam jej dac czopka, bo sekala na nocniku i nic :(
A wlasnie jak tam Wasze nocnikowania???? ;)
12 lata 10 miesiąc temu #324116 przez slowiczek
ja soczków nie daję w ogóle, deserków też nie, kilka razy dostała tylko parę łyżek jabłka...

Franiuń :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #324118 przez Mała
U nas różnie :blush:

Monia ale nie stresuj się, mój Kamil zawsze dwie pierwsze dawki zwymiotował a potem jakoś szło.
12 lata 10 miesiąc temu #324119 przez gosia2324
Mala ja ide z tabelka żywieniowa :blink:
i od 6 mies zupka,cyc,derserk,lub kaszka na zmiane :side:
12 lata 10 miesiąc temu #324122 przez iwonaNAVI
Gosia o dziwo w deserkach jak je jest ciezko z kupa ale zrobi bo tam jest mniej owocow(winogron) ...i wykapowalam ze jak zje pol sloiczka jest bez stakania jak caly to boli ja brzuszek

Gosia u nas kupki leca do nocnika...czasem sie zdarzy w pampo ...a siuski to glownie w pampo...czasem przypadkowo na nocnik

a i moje madre dziecko wie po co sie siedzi na nocniku...jak ja sadzam a ona akurat nic nie chce to zaczyna plakac i wstaje (odpycha sie nozkami) a jak chce kupcie to grzecznie sidzi i produkuje :)
12 lata 10 miesiąc temu #324124 przez klatina
Was tu nadrobić.... gaduły! ;)
Edytka, moja mała już guza nawet zaliczyła bidulka. Siedziała na kanapie koło mojego m i nagle... ŁUP! Fiknęła mu na główkę i uderzyła się o ławę. Masakra, jak płakała.Uspokoić jej nie mogliśmy.Ale nic się nie stało. A mój m nawet od niej nie odszedł, tylko się na sekundę popatrzył w moją stronę. Pewnych sytuacji nie jesteś w stanie przewidzieć... no i gratulacje nowej umiejętności przewracania na plecki :) Głowa do góry, jesteś super mamą :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu #324125 przez Mała
Iwonka to u nas z siedzeniem na nocniku to samo, jak jej się nie chce to wstaje, a jak chce to stęka. Ale w pampka też się zdarza i to ostatnio coś często, ale to z mojej winy,bo ostatnio nie sadzałam jej regularnie na nocnik,bo jak m na popołudniówkę idzie to ja jakoś nie mogę się ogarnąć.

Gosia a to ok
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka