- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwia Magdalena 03.09.2011

a najlepsze to ze uzywalam go pol roku a sprzedalam go jeszcze 70 zl drozej niz kupilam

i tym sposobem za te pieniazki kupilam spacerowke i nowy fotelik i jeszcze mi zostalo

to sie nazywa okazja

cale szczescie ze zamowilam wczesniej ten fotelik i wozek bo tak bym nie miala jak malej przewiesc na szczepeieni w pt...ale na szczescie dzis przyszedl fotelik bardzo fajny i niedrogi

ale jestesmy bez wozka

Agusia no to Emi juz wraca do zdrowka

Megi ja jestem zza

mysle ze Gosia tez sie nie oprze

Emilko tez mamy takie body z tesco

Beti zdrowka kochana
Pyska ale franulek slodziak i ma marchewkowy nosek

jak dostajesz za free ro sie ciesz z gazetek

- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
- Otrzymane podziękowania: 5

Pati z lekarzem chodzi o to , ze Emi chora i wogole eh... rece i nogi opadaja normalnie.A najprawdodpodobnij to przez inna lekarke Nunka chora.bo jak bylysmy na szczepieniu w zeszlym tygodniu to niby mala zdrowa, ale wydaje mi sie, ze ja osluchala tyle o ile i podali jej szczepienie.eh..

to sobie pomarudzilam
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Monia - będzie dobrze kochana. Emi na pewno się polepszy i wszystko się uda. Rozumiem Cię w pełni, że jesteś wkurzona na lekarke, u nas przecież też cały czas twierdziła, że tylko gardło czerwone a dopiero jak zmieniłam lekarza to wyszło, że angina.

- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...

rano pojechalam na poczte mialam 9 paczek do wyslania

Nuneczko kochana zdrowiej

Edyta

I pisz do nas czesciej, a Twojego malucha to chyba na oczy nie widzialam

Ale teraz to tak juz jest z tymi obrotami, moje dziecko jak leży na macie to kreci sie jak Maja na glowie, jak wskazówki zegara

Dawidku gratulujemy zeborka

Pati ja mam taki allegro.pl/wozek-spacerowka-chicco-for-me-i2184944511.html u nas 100 % zadowolenia i jak widzialas na zdjeciu jeszcze Kuba zabiera sie na doczepke jak go nogi bola

A nosidelka kupilam takie zmysla ze komus sie przyda
allegro.pl/nosidelko-i2175235667.html
Megi ja juz manne chyba odpuszczam, tak pol zoltka co drugi dzien,
EMILKA FRANIO

Beti, moze zostaw bloga tak na czarna godzinę

Bewipo jak mam juz 4 gazetki i dzis dostalam pakiet z nestle
Iwona

Ja tez kocham takie promocje

pokarz spacerówkę.
AMEN !!!! Ide na allegro kupic trampki Kubie

- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29
Bewipo ja dostaję tą gazetkę i właśnie się zastanawiałam skąd i o co w ogóle chodzi. Nestle też wczoraj dostałam:)
Beti a czemu masz doła, z powodu powrotu do pracy? Zdrówka życzę

Monia na pewno Nunce do soboty przejdzie, dziś dopiero środa. A antybiotyk lepszy, jak miałaby wylądować w szpitalu.Głowa do góry nasza Młoda Panno

Franio śliczności.

Przyszła mi dzisiaj ta sukienka co taką furorę zrobiła i nawet fajna za tą cenę, ale ona jest taka krótka, że ja się nie odważę nosić jej jako sukienki. U mnie będzie tuniką

- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Moja śpi od 30minut, jakoś nam idzie znowu zasypianie...ufff...
Dziewczyny, które sprzedają ciuszki na allegro, nie boicie się urzędu S. Bo, jak sprzedaje się coś regularnie z myślą o zarobku to trzeba mieć działalność...
Gosiu co o tym myślisz

- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Agusia widać, że Emilce lepiej:)
Bewipo ja dostaję tą gazetkę i właśnie się zastanawiałam skąd i o co w ogóle chodzi. Nestle też wczoraj dostałam:)
Beti a czemu masz doła, z powodu powrotu do pracy? Zdrówka życzę
Monia na pewno Nunce do soboty przejdzie, dziś dopiero środa. A antybiotyk lepszy, jak miałaby wylądować w szpitalu.Głowa do góry nasza Młoda Panno
Franio śliczności.
Przyszła mi dzisiaj ta sukienka co taką furorę zrobiła i nawet fajna za tą cenę, ale ona jest taka krótka, że ja się nie odważę nosić jej jako sukienki. U mnie będzie tunikąA i te guziczki nie rozpinają się. W czym ja pójdę na te chrzciny
Mala pokarz raz jeszce linka tej sukienki
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Megi jak się ogarnę to może się pokarzę

Gosia proszę moda.allegro.pl/cudna-sukienka-kwiaty-ko...-xl-i2166840118.html
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mała pokaż nam zdjęcie i my ocenimy
Moja śpi od 30minut, jakoś nam idzie znowu zasypianie...ufff...
Dziewczyny, które sprzedają ciuszki na allegro, nie boicie się urzędu S. Bo, jak sprzedaje się coś regularnie z myślą o zarobku to trzeba mieć działalność...
Gosiu co o tym myślisz
Hmmm mysle ze trzeba było by rzeczywiście mieć co miesiąc jakis obrót minimum 500-700 zl
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- klatina
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Nuneczko, jaka piekna sesje mamcia Ci strzelila

Franus, Ty rowniez usmiechniety jak przystalo na przystojniaka

Gosia, Jagodka z Kamilkiem wymiataja przed kompem...to na pewno teledyski ogladali, a nie jakies tasiemce brazylijskie?

Monia, ja tez bym sie wkurzyla na ta dr...ale najwazniejsze, ze wiecie co Nuneczce jest...wierze, ze jej sie polepszy do soboty,....kurcze, to juz tylko 3 dni Wam zostaly i cudny dzien Was czeka

Mala, bardzo fajna ta sukienka, bezowa mi sie podoba..ale mysle, ze dziewczynom chodzilo o zdjecie twoje w sukience, a nie samej sukienki

Beti, co sie dzieje?
Edyta, wierze, ze sie ogromnie przerazilas...oj, teraz to trzeba uwazac na nasze pociechy...najwazniejsze, ze wszystko jest w porzadku...ale musialas miec serce w gardle...Pisz tu z nami czesciej..i pokazuj wiecej fotek maluszka.
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwia Magdalena 03.09.2011

Gosia gdyby nie to ze ty ciemna a ja blondyna to calkiem mozliwe z tymi blizniakami

a spacerowa to ta ktora juz kiedys pokazywalam allegro.pl/wozek-spacerowy-easy-go-senso...iec-i2072344599.html
kolor czerwony