- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale naskrobałyście!
Amelka zmieniła się na maksa! Wcale bym nie poznała
Boszsz! Mgiełka jaka z Ciebie laska! Witki opadają!
Płytki wysłałam. Wiem, że strasznie z tym zwlekałam, ale najpierw choroba Kacpra a potem przyznam szczerze, że zupełnie o tym zapomniałam Aż mi głupio Przepraszam dziewczynki! Dajcie znać jak dojdą. I nagrałam jeszcze 2 dodatkowe filmy - komedie! Są super więc polecam
A ja wyrwałam się na chwilę do Pepco jak S. przyszedł z pracy i znów obkupiłam Kacpra Kupiłam mu nawet kompleciki na lato na wakację - krótkie spodenki i koszulka
No i pech chciał, że obok pepco mam deichmana Wyszłam z butami, a S. na mój widok z pudełkiem powiedział tylko "nie skomentuję" No ale musiałam je kupić! Już wcześniej oglądałam i kosztowały 179zł, a dziś była przecena i kupiłam za 79zł
pochwal się!!!!!!!!!!!!!!
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Iwonka jutro 2 tyg. jak Ola ma kolczyki i nic się nie dzieje, nawet czerwonych nie miała. Ja przemywam codziennie wodą utlenioną, a inne kolczyki po 6 tyg. kosmetyczka kazała założyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Angie na pleśniawki Aphtin sto lat temu się stosowało, bez recepty.
Marta sąsiadka super
Gosia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Słowiczek grunt to dobra instrukcja
Kasia Amelka modela, to prawda że fiolet jej pasuje. Siedzi sama?
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Uważam, że jest śliczna! Ty nie masz takich big cycuchów jak ja więc byś ślicznie wyglądała. No ale wiadomo, że to kwestia gustu
Zaraz cyknę fotki
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosia - moja koleżanka kupiła sobie taką moda.allegro.pl/elegancka-sukienka-asos-...juz-i2188042408.html
Uważam, że jest śliczna! Ty nie masz takich big cycuchów jak ja więc byś ślicznie wyglądała. No ale wiadomo, że to kwestia gustu
Zaraz cyknę fotki
ciekawa
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
W niedzielę idziemy na chrzciny i będzie 5 świeżo upieczonych mamuś, oj będzie wesoło z maluchami
Pati wow
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W niedzielę idziemy na chrzciny i będzie 5 świeżo upieczonych mamuś, oj będzie wesoło z maluchami
Ooooo, no to niezłe szaleństwo będzie z tyloma maluszkami
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...