- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #330657 przez magda79
Agusia Domi dostał od razu syrop clemastinum tylko w małej dawce - on jest właśnie dobry na taki kaszel i już mu odskakują gluty /że dosłownie to tak nazwe/ ale tak wiem dzięki Kochane mam cały czas to na uwadze, że jakby zaczął jeszcze "szczekać" to przed lodówkę lub do okna.
przed chwilką zakaszlał przez sen w wcale mi się to nie podobało
przed chwilką zakaszlał przez sen w wcale mi się to nie podobało
Temat został zablokowany.
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #330661 przez gosia2324
Slowiczku jutro zrobie jej zdjecie w kostiumie, a buty nie przez allegro u nas w sklepie, musze przymierzyć, ja mam jakas dziwna noge, albo te numeracje takie sa ze czasem nosze 38 czasem 39
Czerwone ze skorki, czarna szpilka i czerwona mala kokardka z boku kolo szpilki.
Czerwone ze skorki, czarna szpilka i czerwona mala kokardka z boku kolo szpilki.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #330662 przez Agusia83
Jestem juz
Gosia i tak sie nie wywiniesz...zdjecie musi byc..ale z opisu musza byc sliczne
Co prawda teraz pomalu wprowadzam od nowa zupki Emi...ale mam pytanko jak z tym zoltkiem jest? Zupki ze sloiczkow sie nie gotuje,tak wiec jak mam zapodac tam zoltko i ile go? Prosze o odpowiedz...
Jutro w koncu ide do fryzjera juz sie nie moge doczekac.
Musze Emilce kupic kurteczke wiosenna, bo jeszcze nie ma...
w pepco jest kurteczka hello kity o i gladkie sukieneczki...sliczne, za 8zl
Co prawda teraz pomalu wprowadzam od nowa zupki Emi...ale mam pytanko jak z tym zoltkiem jest? Zupki ze sloiczkow sie nie gotuje,tak wiec jak mam zapodac tam zoltko i ile go? Prosze o odpowiedz...
w pepco jest kurteczka hello kity o i gladkie sukieneczki...sliczne, za 8zl
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Agusia83.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #330665 przez gosia2324
Agusia83 napisał:
Agusia do zupki ze słoiczka daje polowe żółtka z jajka ugotowanego na twardo, i całość podgrzewam w mikrofalówce, żółtko ładnie wymiesza sie z zupka
Jestem juz
w pepco jest kurteczka hello kity
Agusia do zupki ze słoiczka daje polowe żółtka z jajka ugotowanego na twardo, i całość podgrzewam w mikrofalówce, żółtko ładnie wymiesza sie z zupka
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #330671 przez magda79
Agusia to bardzo fajnie zaczynasz nowy tydzień no i oczywiście pokażesz nam się po prawda???
a szykują się konkretne zmiany czy tylko odświeżenie fryzurki??
no własnie My też już jutro kończymy 6 ty miesiąc...ale to zleciało......pamiętam jak pól roku temu o tej porze D przyjechał z pracy a ja wykąpania niby miałam iść do spania haha coś mnie dziubało ale nic konkretnie....a tu za kilka godzin Mały już na świecie był
a szykują się konkretne zmiany czy tylko odświeżenie fryzurki??
no własnie My też już jutro kończymy 6 ty miesiąc...ale to zleciało......pamiętam jak pól roku temu o tej porze D przyjechał z pracy a ja wykąpania niby miałam iść do spania haha coś mnie dziubało ale nic konkretnie....a tu za kilka godzin Mały już na świecie był
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #330673 przez magda79
gosia2324 napisał:
świetny jest mamuśki kupujcie dla swoich małych Kobiet
Dla chetnych
allegro.pl/wonder-kids-dwuczesciowy-stro...-cm-i2203526852.html
świetny jest mamuśki kupujcie dla swoich małych Kobiet
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #330675 przez Agusia83
Ale czad pisze o stroju...haha...
Magda, niby odswiezyc fryzurke ide..ale chce sciac wlosy z tylu jeszcze krocej niz ostatnio...by wyraziscie odznaczaly sie od przodu. Mam nadzieje, ze nie zagmatwalam Oczywiscie, ze Wam sie pokaze
Magda, niby odswiezyc fryzurke ide..ale chce sciac wlosy z tylu jeszcze krocej niz ostatnio...by wyraziscie odznaczaly sie od przodu. Mam nadzieje, ze nie zagmatwalam Oczywiscie, ze Wam sie pokaze
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
12 lata 10 miesiąc temu #330679 przez Marta M
Witajcie, Maja dzis taka grzeczna i rozkoszna, caly dzien poza domem, kosciolek, spacerek, zakupki :D
Slowiczku ja mialam dane Kamilka z tej wlasnie strony.
Wszystkich wspaniałości dla wspaniałej Nadii
fanka padłam jak zaczełas wymieniac te warswy, Maja w body i sweterku dzis popierniczała po polku..dzieci sa tak zdane na rodzicow, nie moga sie same rozebrac, podrapac, umyc, poruszac, rodzice musza byc madrzy!! Nie kazda kobieta nadaje sie na matke i nie kazdy na ojca...
katy, fajnie to zabrzmialo: bardzo mi sie podobasz Dziękuje
megi Tobie tez dziekuje i wszystkim za wczesniejsze komplementy, grzywke generalnie zawsze mialam, zreszta chyba pamietacie, mialam ja jeszcze w ciazy, potem po porodzie sie jej uroslo i juz sama nie chcialam jej dawac rady a do fryzjera nie mialam natchnienia...maz teraz mowi do mnie KLEOPATRO
Nono...czesto ten kto sie glosno wymiguje to tego łapie...słowiczku jeszcze bedziesz pierwsza brzuszkowa :D
Agus moja tez po domu spodnie i body...sukienki tylko do zdjec i w gosci, ale na wejscie bo potem do rajtek..
Apropo butów to mnie sie zdarza kupowac na stoisku z butami dla dzieci..niby nosze 36 ale czesc butow w tym rozmiarze jest za duza...35 jest tylko dla dzieci, haha...
Slowiczku ja mialam dane Kamilka z tej wlasnie strony.
Wszystkich wspaniałości dla wspaniałej Nadii
fanka padłam jak zaczełas wymieniac te warswy, Maja w body i sweterku dzis popierniczała po polku..dzieci sa tak zdane na rodzicow, nie moga sie same rozebrac, podrapac, umyc, poruszac, rodzice musza byc madrzy!! Nie kazda kobieta nadaje sie na matke i nie kazdy na ojca...
katy, fajnie to zabrzmialo: bardzo mi sie podobasz Dziękuje
megi Tobie tez dziekuje i wszystkim za wczesniejsze komplementy, grzywke generalnie zawsze mialam, zreszta chyba pamietacie, mialam ja jeszcze w ciazy, potem po porodzie sie jej uroslo i juz sama nie chcialam jej dawac rady a do fryzjera nie mialam natchnienia...maz teraz mowi do mnie KLEOPATRO
Nono...czesto ten kto sie glosno wymiguje to tego łapie...słowiczku jeszcze bedziesz pierwsza brzuszkowa :D
Agus moja tez po domu spodnie i body...sukienki tylko do zdjec i w gosci, ale na wejscie bo potem do rajtek..
Apropo butów to mnie sie zdarza kupowac na stoisku z butami dla dzieci..niby nosze 36 ale czesc butow w tym rozmiarze jest za duza...35 jest tylko dla dzieci, haha...
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona