- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332772 przez Marta M
Emi wymiata I z mamusia tez sie pieknie prezentujecie, nie wazne czy jest makijaz czy nie... Bo tak promiennie wygladacie ze makijaz zbedny
Pati moja Maja siedzi tak samo i nawet przestała sie dzwigac wiec nawet siadac jej sie samej nie chce...dawniej byla wniebowzieta w tej pozycji, teraz jej nawet to nie pasuje..
A co do chwalenia moich zdjec to przestancie bo mi glupio, ja sie nawet nie porownuje do beti i pyski..poprostu dla mnie zdjecie to jest uwiecznienie chwili, zdjecie ma w sobie magie...dla mnie kazde ma swoja historie, swoj przekaz wiec czemu nie łapać piękna??
Pati a co do wełny to powiem Ci ze ja np duzo chodziłam po górach i powiem Ci ze prawdziwi zapaleńcy gór nosza wiele strojów z wełny, przede wszystkim skarpety, czy lato czy zima...welna ponoc idealna na kazda pogode, stopy sie w niej nie pocą, itd...mnie osobiscie drapie i nie uzywam
Maja Twoj jest fotografem??
Iwonka zazdroszcze Ci nocy...a o tej od suknie szkoda gadać, naprawdę
Kasiu ja dałam napewno wykrzykniki ale nie pomyslalam nawet o tym zebys tak to miala odebrac...nawet by mi do glowy nie przyszlo zeby na ktorakolwiek z Was krzyczec...z chodzikami jak ze spiworkami, jedni chwala, jedni gania, ile mam, tyle opini, ja sobie mówie: CHODZIKOM NIE!! Jesli krzycze to do siebie
mgielka gratuluje
Pati moja Maja siedzi tak samo i nawet przestała sie dzwigac wiec nawet siadac jej sie samej nie chce...dawniej byla wniebowzieta w tej pozycji, teraz jej nawet to nie pasuje..
A co do chwalenia moich zdjec to przestancie bo mi glupio, ja sie nawet nie porownuje do beti i pyski..poprostu dla mnie zdjecie to jest uwiecznienie chwili, zdjecie ma w sobie magie...dla mnie kazde ma swoja historie, swoj przekaz wiec czemu nie łapać piękna??
Pati a co do wełny to powiem Ci ze ja np duzo chodziłam po górach i powiem Ci ze prawdziwi zapaleńcy gór nosza wiele strojów z wełny, przede wszystkim skarpety, czy lato czy zima...welna ponoc idealna na kazda pogode, stopy sie w niej nie pocą, itd...mnie osobiscie drapie i nie uzywam
Maja Twoj jest fotografem??
Iwonka zazdroszcze Ci nocy...a o tej od suknie szkoda gadać, naprawdę
Kasiu ja dałam napewno wykrzykniki ale nie pomyslalam nawet o tym zebys tak to miala odebrac...nawet by mi do glowy nie przyszlo zeby na ktorakolwiek z Was krzyczec...z chodzikami jak ze spiworkami, jedni chwala, jedni gania, ile mam, tyle opini, ja sobie mówie: CHODZIKOM NIE!! Jesli krzycze to do siebie
mgielka gratuluje
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Marta M.
Temat został zablokowany.
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 9 miesiąc temu #332773 przez iwonaNAVI
Amelcia to uczcilas pol roczku mamo koniecznie zdjecie malutkiej w kolczykach
Kasia co do chodzikow nikt nie krzyczy moze tak to wygladalo...ale poprzez wykrzykniki podkreslilam stanowcze nie ...jezeli odebralas to inaczej to przepraszam nie mialam takiego zamiaru
Monia sliczne z was dziewczyny
A ja sie troche nagotowalam ...M dzis w domu to wyslalam go po warzywa i zrobilam Oliwci zupki : buraczkowa, kalafiorowa i brokulowa w sumie mam jeszcze poprzednie zapasy ale tak jakos mnie naszlo...zreszta te buraczki moze postawia ja na nogi i katarek minie...w sumie miala tylko rano ale wole dmuchac na zimne
tylko jeszcze dla nas obiadu nie mam ale to 30 min i gotowe czekam tylko az sroczka zasnie
Mgielka same dobre wiesci u was gratulujemy pracy swoja droga dla mnie tez moglabys cos znalesc ale od wrzesnia
Kasia co do chodzikow nikt nie krzyczy moze tak to wygladalo...ale poprzez wykrzykniki podkreslilam stanowcze nie ...jezeli odebralas to inaczej to przepraszam nie mialam takiego zamiaru
Monia sliczne z was dziewczyny
A ja sie troche nagotowalam ...M dzis w domu to wyslalam go po warzywa i zrobilam Oliwci zupki : buraczkowa, kalafiorowa i brokulowa w sumie mam jeszcze poprzednie zapasy ale tak jakos mnie naszlo...zreszta te buraczki moze postawia ja na nogi i katarek minie...w sumie miala tylko rano ale wole dmuchac na zimne
tylko jeszcze dla nas obiadu nie mam ale to 30 min i gotowe czekam tylko az sroczka zasnie
Mgielka same dobre wiesci u was gratulujemy pracy swoja droga dla mnie tez moglabys cos znalesc ale od wrzesnia
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #332779 przez maja1982
mgielka - GRATULACJE!!!!widzisz wszystko sie zaczyna pomalutku układać
monia- ale piękne macie to zdjęcie:)
kasia - buciki super!!ale będzie Amelcia wyglądała cool
franuś -
my po spacerku, piękna pogoda słoneczko świeci i jest bardzo przyjemnie!!Lolo spał 30 min a potem godzinke siedział i oglądał końcówka spaceru była szybka - bo już sie denerwował i był głodny wieć biegiem do domu!!
ide na obiadek!
monia- ale piękne macie to zdjęcie:)
kasia - buciki super!!ale będzie Amelcia wyglądała cool
franuś -
my po spacerku, piękna pogoda słoneczko świeci i jest bardzo przyjemnie!!Lolo spał 30 min a potem godzinke siedział i oglądał końcówka spaceru była szybka - bo już sie denerwował i był głodny wieć biegiem do domu!!
ide na obiadek!
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #332823 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
dziewczynki dziekuje za wszystkie mile slowa- ja nie schudlam ani gram- ba wydaje mi sie nawet ze przytylam a na zdjeciu poprosu tak sie ustawilam, zreszta nieswiadomie.
Pati mam nadzieje, ze sie pochwalisz wypiekami.
Ja nadal cierpie na brak piekarnika- chociaz moze lepiej bo tak to co chwila jakies ciasto bym piekla.
Dajcie link do Szymka plis
Pati mam nadzieje, ze sie pochwalisz wypiekami.
Ja nadal cierpie na brak piekarnika- chociaz moze lepiej bo tak to co chwila jakies ciasto bym piekla.
Dajcie link do Szymka plis
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #332829 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Maja ja jestem.
Emi wkoncu zzasnela uf.... mamchwile dla siebie
W łodzi kiepska pogoda- wieje i co chwila cos pada ;/
Emi wkoncu zzasnela uf.... mamchwile dla siebie
W łodzi kiepska pogoda- wieje i co chwila cos pada ;/
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332830 przez maja1982
o to nie jestem sama
Lolek też zasnął - cos kiepsko mu dzisiaj spanie wychodzi!!
a u nas tak pięknie
kurcze martwią mnie dzisiaj troszkę kupki mojego malca - takie rzadkie i chyba już 4 dzisiaj były!!ale nie wygląda jakby go cos bolało, temp. nie ma!!może to zęby??wygląda jakby żuł gume cały czas, tak śmiesznie kręci dziubkiem
Lolek też zasnął - cos kiepsko mu dzisiaj spanie wychodzi!!
a u nas tak pięknie
kurcze martwią mnie dzisiaj troszkę kupki mojego malca - takie rzadkie i chyba już 4 dzisiaj były!!ale nie wygląda jakby go cos bolało, temp. nie ma!!może to zęby??wygląda jakby żuł gume cały czas, tak śmiesznie kręci dziubkiem
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez maja1982.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332832 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
to chyba sie z Emi dogadal eh...
Emi ma tak samo i z kupami i z ta guma nawet z Marcinem ja prosimy zeby sie podzielila, ale ona nie chce iz uje sama
Emi ma tak samo i z kupami i z ta guma nawet z Marcinem ja prosimy zeby sie podzielila, ale ona nie chce iz uje sama
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332835 przez Agusia83
Monia, prosze
www.zapytajpolozna.pl/92-starania-o-dzie...ciaze/Page-1941.html
Maju, ja mysle, ze to moga byc zeby...Emi tez tak ciagle mieli gebusia...
www.zapytajpolozna.pl/92-starania-o-dzie...ciaze/Page-1941.html
Maju, ja mysle, ze to moga byc zeby...Emi tez tak ciagle mieli gebusia...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Agusia83.
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona