BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332772 przez Marta M
Emi wymiata :) I z mamusia tez sie pieknie prezentujecie, nie wazne czy jest makijaz czy nie...;) Bo tak promiennie wygladacie ze makijaz zbedny ;)

Pati moja Maja siedzi tak samo i nawet przestała sie dzwigac wiec nawet siadac jej sie samej nie chce...dawniej byla wniebowzieta w tej pozycji, teraz jej nawet to nie pasuje..

A co do chwalenia moich zdjec to przestancie bo mi glupio, ja sie nawet nie porownuje do beti i pyski..poprostu dla mnie zdjecie to jest uwiecznienie chwili, zdjecie ma w sobie magie...dla mnie kazde ma swoja historie, swoj przekaz wiec czemu nie łapać piękna??

Pati a co do wełny to powiem Ci ze ja np duzo chodziłam po górach i powiem Ci ze prawdziwi zapaleńcy gór nosza wiele strojów z wełny, przede wszystkim skarpety, czy lato czy zima...welna ponoc idealna na kazda pogode, stopy sie w niej nie pocą, itd...mnie osobiscie drapie i nie uzywam ;)

Maja Twoj jest fotografem??

Iwonka zazdroszcze Ci nocy...a o tej od suknie szkoda gadać, naprawdę :(

Kasiu ja dałam napewno wykrzykniki ale nie pomyslalam nawet o tym zebys tak to miala odebrac...nawet by mi do glowy nie przyszlo zeby na ktorakolwiek z Was krzyczec...z chodzikami jak ze spiworkami, jedni chwala, jedni gania, ile mam, tyle opini, ja sobie mówie: CHODZIKOM NIE!! Jesli krzycze to do siebie ;);)

mgielka gratuluje :)
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #332773 przez iwonaNAVI
Amelcia to uczcilas pol roczku :) mamo koniecznie zdjecie malutkiej w kolczykach :)

Kasia co do chodzikow nikt nie krzyczy :) moze tak to wygladalo...ale poprzez wykrzykniki podkreslilam stanowcze nie ...jezeli odebralas to inaczej to przepraszam ;) nie mialam takiego zamiaru

Monia sliczne z was dziewczyny :)

A ja sie troche nagotowalam ...M dzis w domu to wyslalam go po warzywa i zrobilam Oliwci zupki : buraczkowa, kalafiorowa i brokulowa :) w sumie mam jeszcze poprzednie zapasy ale tak jakos mnie naszlo...zreszta te buraczki moze postawia ja na nogi i katarek minie...w sumie miala tylko rano ale wole dmuchac na zimne
tylko jeszcze dla nas obiadu nie mam :P ale to 30 min i gotowe :) czekam tylko az sroczka zasnie :)

Mgielka same dobre wiesci u was :) gratulujemy pracy :) swoja droga dla mnie tez moglabys cos znalesc :P ale od wrzesnia :P
12 lata 9 miesiąc temu #332775 przez mgielka22
Agusia podejrzewam ze niewiele sobie z tego zda...ehh ale bede miala pierwsza noc przespana :P
12 lata 9 miesiąc temu #332776 przez pati-m
Marta - w rossmanie bobovita w promocji :)

A ja właśnie buszuję po allegro i zamawiam cukrowe dodatki o tematyce wielkanocnej bo babeczki będę piekła na święta :)
12 lata 9 miesiąc temu #332779 przez maja1982
mgielka - GRATULACJE!!!!widzisz wszystko sie zaczyna pomalutku układać:)

monia- ale piękne macie to zdjęcie:):)

kasia - buciki super!!ale będzie Amelcia wyglądała cool ;)

franuś - :kiss:

my po spacerku, piękna pogoda słoneczko świeci i jest bardzo przyjemnie!!Lolo spał 30 min a potem godzinke siedział i oglądał końcówka spaceru była szybka - bo już sie denerwował i był głodny wieć biegiem do domu!!

ide na obiadek!
12 lata 9 miesiąc temu #332781 przez kasia79
Mgiełka gratulacje, powodzenia na rozmowie ;)

Monia przyznaj się ile schudłaś, bo buźkę masz jak 5 minut.
12 lata 9 miesiąc temu #332786 przez Agusia83
Kasiu, swietne buciki...wiecie, ze ja nigdy nie mialam oryginalnych ciuchow ani butow...dopiero musialam sama na nie zapracowac...a teraz nasze dzieci moga miec wszystko...niesamowite...
12 lata 9 miesiąc temu #332788 przez Marta M
Wreszcie znalazłam te filmiki Asika...Szymek jest niesamowity..mój sąsiad ma 10 miesięcy a jeszcze tak nie potrafi...myślę że Maja też nie będzie tak się poruszać jeszcze za te trzy tygodnie...
12 lata 9 miesiąc temu #332823 przez monika1984lodz
dziewczynki dziekuje za wszystkie mile slowa- ja nie schudlam ani gram- ba wydaje mi sie nawet ze przytylam :( a na zdjeciu poprosu tak sie ustawilam, zreszta nieswiadomie.

Pati mam nadzieje, ze sie pochwalisz wypiekami.
Ja nadal cierpie na brak piekarnika- chociaz moze lepiej bo tak to co chwila jakies ciasto bym piekla.

Dajcie link do Szymka plis :D

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu #332826 przez maja1982
My juz po obiadku :)

A tu nikogo nie ma :( ale piękna pogoda więc nie ma sie co dziwić :)

jezu ale sie najadłam :( ale oczywiście jeszcze paczkę ciastek musiałam wciągnąć!!matko niech mi przejdzie ten słodyczociąg!!
12 lata 9 miesiąc temu #332829 przez monika1984lodz
Maja ja jestem.
Emi wkoncu zzasnela uf.... mamchwile dla siebie :)

W łodzi kiepska pogoda- wieje i co chwila cos pada ;/

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332830 przez maja1982
o to nie jestem sama :)

Lolek też zasnął - cos kiepsko mu dzisiaj spanie wychodzi!!

a u nas tak pięknie :)

kurcze martwią mnie dzisiaj troszkę kupki mojego malca - takie rzadkie i chyba już 4 dzisiaj były!!ale nie wygląda jakby go cos bolało, temp. nie ma!!może to zęby??wygląda jakby żuł gume cały czas, tak śmiesznie kręci dziubkiem :)
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332832 przez monika1984lodz
to chyba sie z Emi dogadal eh...

Emi ma tak samo i z kupami i z ta guma :P nawet z Marcinem ja prosimy zeby sie podzielila, ale ona nie chce :P iz uje sama :P

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332835 przez Agusia83
Monia, prosze :laugh:
www.zapytajpolozna.pl/92-starania-o-dzie...ciaze/Page-1941.html

Maju, ja mysle, ze to moga byc zeby...Emi tez tak ciagle mieli gebusia... :silly:
12 lata 9 miesiąc temu #332837 przez maja1982
o i juz sie obudził!!!z płaczem....eh
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży