BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu #332331 przez ewelinaa
Witam pierwsza :cheer:

Moje dziecko nie śpi od 5.30, a teraz już sobie drzemkę zrobiła B)
Muszę coś zrobić z tym jej wstawaniem, bo nieprzytomna rano jestem :dry:

Dziewczyny śliczne zdjęcia, macie talent, nie ma co :) :)
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #332334 przez angie1713
Witam druga u nas dwie pobudki w tym jedna o 4 i nie chciała spać a;e udało mi się ją uśpić i spałyśmy do 7.Ale nie ma co się dziwić jak wczoraj zasnęła o 18 spała do 20.20 wstała na chwilkę i poszła spać dalej :)

Ja chyba zrobię sobie spacerek do moich rodziców na kawkę :)

Piękne zdjęcia dziewczyny.
Beti zaprosiłaś mnie wczoraj do grupy na facebooku ale dziś już was nie widzę i nie mam tej grupy ani zaproszenia które wysłałaś .Zaprosisz mnie jeszcze raz?
12 lata 9 miesiąc temu #332343 przez pati-m
Witam,
O matko co za noc! Czy dziś była jakaś pełnia, przesilenie wiosenne czy coś :huh: Nawet nie wiem ile razy wstawałam do Kacpra. NIGDY tye razy się nie budził, nawet jak był noworodkiem. I to właściwie do tej pory nie wiem o co mu chodziło, bo raz zjadł, a w kilkunastu innych przypadkach po prostu postękiwał, trzeba było iść, dać buzi, pogłaskać po policzku i zasypiał z uśmiechem. :) Dziś wyglądam i chodzę jak zombie :P

Zdjęcia piękne :)Jesteście artystkami dziewczynki :) Martuś - Ty wg mnie też :)
A Franuś na tych fotkach to już nie niemowlę tylko mini chłopczyk śliczny :lol:

Napiszę to po raz kolejny ale na pewno nie ostatnio - STRASZNIE SIĘ CIESZĘ, ŻE SIĘ SPOTKAMY NA ZJEŹDZIE :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #332345 przez Marta M
Witam :)

Beti kiedy kupowałam aparat nie miałam pojęcia czego chcę i pytałam znajomego fotografa żeby mi doradził, powiedział że do celów codziennego użytku poleca ten nikon i że kręci fajne filmy full hd, wiec kupiliśmy ten...i chyba dopiero wtedy odkryłam że lubię robić zdjęcia i chodzić z aparatem nawet na grzyby :D Ale za parę lat jak się ogarniemy zafunduję sobie super sprzęt i wnukom będę pstrykać zdjęcia ;)

Pati to wiesz już o czym ja pisałam ostatnio...trzeba wstać pogłaskać, ululać i dać smoczka...męczące :( U mnie była przerwa ze wstawaniem dwudniowa a dziś do 3:30 wstawałam co pół godziny...i o 7ej jak zwykle koniec nocy..
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332350 przez megi2501
Dzień dobry :kiss:

Ale mamy tu ZDOLNE KOBITKI- przepiękne zdjęcia :ohmy: :ohmy: :ohmy: Oglądałam i jestem pod wielkim wrażeniem. Jak cudownie, że na naszym zjeździe będziemy miały takich zdolnych fotografów :)

Martuś, Majeczka cudowna. Całą można by Ją zjeść :woohoo: A dziewczynie od sukienki podziękuj.

Beti, ale PIĘKNE zdjęcia. Fifik z nóżkami boski :ohmy: Mamuśka, a Ty to zniewalasz :) Masz w sobie duuużo seksapilu :ohmy:

Mgiełka, jak się ciesze, że mieszkanko znalezione. Czasem warto facetowi zaufać :)

Mój M już mówiłam, że w domu robi wszystko, oprócz prasowania. Już nie pamiętam kiedy okna myłam sama, czy odkurzałam lub podłogi zmywałam- też należy do wyjątków :laugh:
12 lata 9 miesiąc temu #332353 przez slowiczek
dzień dobry kobietki :kiss:

noc dobra, wczoraj padłam jeszcze przed 22, jedna pobudka o 2....

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

zdjęć się tutaj nasypało, wszystkie jesteście dziewczynki utalentowane B) :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #332357 przez Marta M
Popatrzcie na to, haha

besty.pl/834416
12 lata 9 miesiąc temu #332358 przez ewelinaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 9 miesiąc temu #332364 przez monika1984lodz
dzien dobry

Dziewczyny zdolniachy jestescie i tyle :)
Mi si emarzy porzadny aparat- najlepiej lustrzanka bo ta malpa ktora mam to maskaryczna jest.mielismy teraz kupic ale jakos nie poszlo i chwilowo sie rozgladamy.MArzy mi sie nikon d90- moja siostra ma taki i jestem w nim zakochana.
bo do tej pory wiekszosc zdjec Nunki jest robionych aparatem z telefonu ;/ i on robi lepsze zdjecia niz nasz aparat.

SLowiczku

Pati nie zazdroszcze takiej nocy.

Bet Wasze zdjecia sa swietne :)

Jak dobrze, ze bedzie tylu fotografow na zlocie :) bedzie multum pamiatek :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu #332365 przez slowiczek
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
12 lata 9 miesiąc temu #332368 przez Marta M

12 lata 9 miesiąc temu #332372 przez monika1984lodz
Slowiczku

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu #332373 przez beti
Cześć laseczki, kochane jesteście :kiss:

Angie, jesteś w grupie cały czas...

Po lewej masz odnośnik, pod swoimi danymi :)

Słowiczek, a nie mamy my przypadkiem tej samej teściowej???? :ohmy:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332379 przez slowiczek
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
12 lata 9 miesiąc temu #332384 przez megi2501

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia