BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu #334169 przez Pyśkaaaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #334173 przez maja1982
Witam sie i ja:)

U nas pobudka tradycyjnie o 5,10 ( to już chyba 1,5 tyg. :cheer: )masakra i teraz sie zdrzemnął na pół godz. i już zadowolony i gotowy do zabawy (moje dziecko potrzebuje mniej snu niż ja!! ;)

pati, bewpio -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

gosia - ja już dawałam te jogurciki z nestlle !i lolek oczywiście wszamał tylko na początek dawałam mu pół!!

my sie zbieramy do znajomych !ależ cudny weekend sie zapowiada!!

Dominiczku - zdrówka!!

miłego dzionka i do poniedziałku!!!:):)
12 lata 9 miesiąc temu #334178 przez pati-m
Pyśka - i u Ciebie i u mnie, za karę podwójne gotowanie! Niech im dupska poparzy! :P
12 lata 9 miesiąc temu #334190 przez monika1984lodz
dzien dobry.

Wczoraj wiezorem Was podczytywlama ale nie mialam weny odpisywac.

teraz sie witam i uciekam bo dziec w;asnie sie obudzil

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu #334210 przez angie1713
Maja a czy twój Lolek nie ma alergii? Nic mu nie było po jogurtach?
12 lata 9 miesiąc temu #334213 przez pati-m
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #334220 przez Marta M
Ja znow na chwile:

Amelka w kolczykach cudna ale jej minka zabójcza :) Szkoda że Amelki nie zobaczymy w czerwcu..

beti doskonale Cie rozumiem, jak musisz się czuć wracając do pracy...ja też będę składać CV i choć pasowało by iść do pracy to tak naprawdę chciałabym jej nie dostać..

Czytam o tym jak Wasze dzieci usypiają i widzę że wszystkie podobnie, bo nie ma tak, że codziennie jest tak samo :)

Mała dzieciaczki w gromadce cieszą moje oczy a za Kamila to wiesz że ja bym duuuużo dała żeby mu pomóc, także szczgólnie trzymam za niego kciuki i darzę Was swoja modlitwą, nie wspomnę już o przyszłej żonie Mai ;)

słowiczku ja mam strupki po szyji i nosie, zwłaszcza jak nie obetnę jej paznokci..i dodatkowo przy karmieniu tańczy, tak smiesznie pupa kreci :)

I koniec mojego nadrabiania bo dziec mi sie obudzil, do pozniej wiec...

czaicie ze ta pani znow do mnie napisala: widze ze suknia sie nie sprzedala, ponawiam swoja propozycje!!
12 lata 9 miesiąc temu #334234 przez Pyśkaaaa
Marta? czy ta kobieta to normalna jest? bo zaczynam mieć watpliwości...
12 lata 9 miesiąc temu #334238 przez iwonaNAVI
Hello Lajdis :)

Beti zdjecia rewelacyjne :) a na niektorych Fifi taki calkiem inny zuplenie jak nie on :)

Moj ostatnio tez odwalal maniane ale teraz juz jest ok...ciekawe na jak dlugo

Slowiczku jej to naprawde prawie nic nie spalas :(

Moja dzis wstala o 7 to w miare ok ale za to spac poszla o 20 a zasnela dopoero 21
chyba jak bedzie mi sie budzic o 6 to bede ja pozniej kladla spac
bo nie mam zamiaru wstawac o 6 :)

Gosia ja wlasnie jak sie wybiore do sklpu do kupie te serki...a potem danonki mysle ze tansze a roznicy wieliej nie ma...moje znajome dawaly danonki i wsio bylo ok

Dominiczku zdrowiej kochany :kiss:

Maja udanego weekendu :D zazdrosze bo moj spedze w szkole :(

Marta wes jej cos odpisz ze ostateczna cena to taka ... i zdania nie zmienisz
a i przypomnaialo mi sie jak pisali do mnie z zagranicy ze niby chca kupic suknie do angli czy gdzeies i kilka razy mialam taka propozycje...ale weszla w google i okazalo sie ze to jacys oszusci nie oddaja sukni ani kasy
12 lata 9 miesiąc temu #334241 przez Marta M
Iwona ja mialam taka sama sytuacje ze do Nigerii, jeszcze tu na forum o tym pisalam ale chyba na staraczkach...i tez sprawdzilam i okazuje sie ze to oszusci!!

A jej napisalam ze zgadzam sie na 350 i pod warunkeim ze bierze i nie odsyla i sie zgodzila...czekam na pieniadze...bo na inne warunki juz nie pojde...i tak cena jak marzenie, zwlaszcza ze sama moze na niej zarobic...bo moze uda jej sie isc w niej na slub i jeszcze drozej sprzedac..

lece na spacer..
12 lata 9 miesiąc temu #334245 przez iwonaNAVI
Marta wlasnie !!
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #334257 przez Agusia83
I ja sie witam....Moj dziec zrobil pobudke o 5...i tez mialam oczy na zapalkach...niby trzymalam jej butle, ale przymykalam oczy i butla czasem wymykala sie spod kontroli :silly:
Pozniej udalo sie jeszcze zdrzemnac....az do 7 :silly: kiedy te dzieci beda spaly ciagiem do 8?Marze o tym...haha

Dziewczyny macie racje...

lece, bo Emi sie obudzila i baaaaardzooo placze
12 lata 9 miesiąc temu #334288 przez Mała
Witam.
My znów do T jedziemy, tylko Kamil z przedszkola wróci. Nie wiem jak on przeżyje te 8 tyg. w gipsach bez przedszkola.
Kurcze Oli leje się z nosa i oczu (dosłownie), żeby tylko Kamila nie zaraziła.Oczywiście nie schodzi mi już z rąk :dry:
Dziękuję Wam dziewczyny za wszystkie odpisy 1%, za dobre słowo i dobre myśli. Jak będziemy już po to dam znać co i jak.
Jak ja bez Was tyle czasu przeżyję, chyba muszę mojego m poprosić, żeby mi w telefonie net zrobił. No nic lecę. Całuję :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #334309 przez fanka
witam i ja, wczoraj się nic nie odzywałam ale tak mi jakoś dzień zleciał, zresztą wczoraj miałam strasznie parszywy humor

Mała ja również 1 % przekazałam i moi rodzice też, życzymy dużo zdrowia Kamilkowi i żeby wszystko się udało!!!
Amelcia z kolczykami cudowna!!!
Beti zdjęcia są rewelacyjne ale bojowa mina Filipka wymiata!!!
i nie wiem co miałam jeszcze pisać...a mój dzieć zamiast spać to wojuje w łóżeczku
12 lata 9 miesiąc temu #334318 przez gosia2324
My juz po spacerze! B) Allleeeeeeee słonko :)

Pati to od 7 mies jogurtujemy sie razem :blink: :silly:
Tylko ze ja jej dam Jagodzie danoka,
Zobaczymy jak zareaguje, ja jem mnóstwo nabiału i nic jej nie jest wiec spróbuje tak,
Kubie tez tak dawałam serki a po roku juz dostał mleko z kartonu,a pediatra niby kazała po 2rz :dry: :cheer:

W niedziele wybieramy sie na basen, Wypróbujemy stroje dzieci,a dla mnie to by sie przydał strój nurka :dry: :cheer: :X
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia