- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #345269 przez angie1713
Witam
My juz po obiedzie u T
Teraz mam chwilkę
Fifi super chłopak z Ciebie
Jogo zdrówka kochana
Myślałam że będę mieć dużo do nadrabiania a jednak nie
My juz po obiedzie u T
Teraz mam chwilkę
Fifi super chłopak z Ciebie
Jogo zdrówka kochana
Myślałam że będę mieć dużo do nadrabiania a jednak nie
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
A moja szwagierka trafiła wczoraj do szpitala w 33 tyg z plamieniem a dziś ma skurcze mimo tego że podają jej kroplówkę mam nadzieję że jednak Różyczka troszkę poczeka i nie będzie się śpieszyć na świat a jak nie to zabierają ją do Łodzi do Matki Polki bo u nas nie ma dobrego sprzętu dla dzieci
Temat został zablokowany.
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #345273 przez iwonaNAVI
Hello ja juz w domku
Fifi łooo matko przeciez ry niedlugo zaczniesz raczkowac a mama to powinna cie zglosic do X Factor taki zdolniacha z Ciebie
a jak tanczysz to porpstu wymieklam jestes taki kochany i slodki
Jago zdrowka
Angie bedzie dobrze
Fifi łooo matko przeciez ry niedlugo zaczniesz raczkowac a mama to powinna cie zglosic do X Factor taki zdolniacha z Ciebie
a jak tanczysz to porpstu wymieklam jestes taki kochany i slodki
Jago zdrowka
Angie bedzie dobrze
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #345280 przez magda79
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
witajcie:)
my po obiedzie u Rodziców i czekamy teraz na gości...brat D ma wpaść z rodzinka na kawkę...
a ja jutro do pracy...br.....i w ogóle się nie ciesze z tego powodu...a powiem Wam, że jak wracałam po macierzyńskim z Majka do pracy to mi sie chciało do ludzi do pracy...a teraz nc zero pozytywnych emocji.....w domku fajnie zwłaszcza wtedy jak wypłata wpada na konto no ale cóz trzeba to przyjąć na klate i byle do piatku
Gosia Megi zdrówka dla Waszych skarbów....u nas tez była 2,5 dnia i przeszło...bedzie dobrze..buziak
Fifiku jestes boski!!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
witajcie:)
my po obiedzie u Rodziców i czekamy teraz na gości...brat D ma wpaść z rodzinka na kawkę...
a ja jutro do pracy...br.....i w ogóle się nie ciesze z tego powodu...a powiem Wam, że jak wracałam po macierzyńskim z Majka do pracy to mi sie chciało do ludzi do pracy...a teraz nc zero pozytywnych emocji.....w domku fajnie zwłaszcza wtedy jak wypłata wpada na konto no ale cóz trzeba to przyjąć na klate i byle do piatku
Gosia Megi zdrówka dla Waszych skarbów....u nas tez była 2,5 dnia i przeszło...bedzie dobrze..buziak
Fifiku jestes boski!!!!
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #345284 przez gosia2324
Mam nadz ze to nic poważnego, mala teraz spi.
Juro Damian jedzie na szkolenie, wiec siedze sama z dziecmi.
Nie ide z nia do lekarza,bo ospa panuje a przy goraczce to wiadomo organizm oslabiony, poczekam do wtorku, to juz bedzie 3 dzien, mam cicha nadzieje ze to tylko zeby .
Zamowilam sobie marynarke na wesele allegro.pl/modny-zakiet-mankiet-rekawek-...-36-i2271392930.html do czarnej sukienki i czerwonych butow.
Juro Damian jedzie na szkolenie, wiec siedze sama z dziecmi.
Nie ide z nia do lekarza,bo ospa panuje a przy goraczce to wiadomo organizm oslabiony, poczekam do wtorku, to juz bedzie 3 dzien, mam cicha nadzieje ze to tylko zeby .
Zamowilam sobie marynarke na wesele allegro.pl/modny-zakiet-mankiet-rekawek-...-36-i2271392930.html do czarnej sukienki i czerwonych butow.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez gosia2324.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
12 lata 8 miesiąc temu #345307 przez Mała
Witam.
Od wczoraj jestem w domu, w końcu A rozpierdzielnik to mam taki, że głowa mała. Już 3 prania wyprałam.
Madzia
Loluś gratuluję odkrycia
Zdjęcia wrześniaczków śliczne.
Kingusia wow, ale jak z na brzuchu
Gosia Ola też chce tylko siedzieć. Jutro idę z nią do lekarza, bo od 3 tyg trzyma ją przeziębienie. Trochę jej lepiej i od nowa, a ostatnio łapie się za ucho i nie chce jeść w ogóle zupek (ani moich, ani słoiczkowych), a i cyc średnio. Tylko całą porcję owoców zjada.
Kamil ok. Jak zwykle naczekaliśmy się w tej kolejce, że już mnie szlak chciał trafić. Najgorsze, że ludzie bezczelnie się próbowali wpychać, no jak tak można, bo tylko na zdjęcie gipsu albo szwów A to przecież poradnia ortopedyczna, więc wszyscy byli TYLKO po to. Na szczęście moje maluchy dzielne były. Kamil może już siedzieć, ale też często leżeć. Powoli możemy wrócić do rehabilitacji, ale bez szaleństw. Jest strasznie słaby, ale wiem że łóżko wysysa siły. Spał dzisiaj z misiem od Was, strasznie mu się prezent podoba. Jeszcze raz Wam bardzo dziękuję
Jagóka, Julcia biedne chorowitki, trzymam kciuki,żeby to nic poważnego nie było.
Od wczoraj jestem w domu, w końcu A rozpierdzielnik to mam taki, że głowa mała. Już 3 prania wyprałam.
Madzia
Loluś gratuluję odkrycia
Zdjęcia wrześniaczków śliczne.
Kingusia wow, ale jak z na brzuchu
Gosia Ola też chce tylko siedzieć. Jutro idę z nią do lekarza, bo od 3 tyg trzyma ją przeziębienie. Trochę jej lepiej i od nowa, a ostatnio łapie się za ucho i nie chce jeść w ogóle zupek (ani moich, ani słoiczkowych), a i cyc średnio. Tylko całą porcję owoców zjada.
Kamil ok. Jak zwykle naczekaliśmy się w tej kolejce, że już mnie szlak chciał trafić. Najgorsze, że ludzie bezczelnie się próbowali wpychać, no jak tak można, bo tylko na zdjęcie gipsu albo szwów A to przecież poradnia ortopedyczna, więc wszyscy byli TYLKO po to. Na szczęście moje maluchy dzielne były. Kamil może już siedzieć, ale też często leżeć. Powoli możemy wrócić do rehabilitacji, ale bez szaleństw. Jest strasznie słaby, ale wiem że łóżko wysysa siły. Spał dzisiaj z misiem od Was, strasznie mu się prezent podoba. Jeszcze raz Wam bardzo dziękuję
Jagóka, Julcia biedne chorowitki, trzymam kciuki,żeby to nic poważnego nie było.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #345347 przez gosia2324
Mala, nareszcie w domu !!!! Odwiedzaj nasz czesto!!!
I czekamy na zdjecia Kamilka z misiem
Jagódka juz wykąpana śpi.... taka dziś jest biedna,stan podgorączkowy cały dzień
P,S Słowiczku jesteś bogatsza ???
I czekamy na zdjecia Kamilka z misiem
Jagódka juz wykąpana śpi.... taka dziś jest biedna,stan podgorączkowy cały dzień
P,S Słowiczku jesteś bogatsza ???
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez gosia2324.
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej