BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 8 miesiąc temu #345608 przez Marta M
Czesc kochaniutkie :)

Dwa tygodnie bez Was to jak rok bez męża...;)

Znów mam 100 stron do nadrobienia, przez tego trojana miałam format na kompie bo nie dał się włączyć, teraz nie mam antywira ale jak mgiełka na fb napisała że już tu bezpiecznie to weszłam...od T i rodziców nie wchodziłam, wybaczcie...

Nie mogę się doczekać aż siąde i Was poczytam, co nowego u naszych maluchów, u Was i wogole...u nas to przez ostatnie dni Maja zrobila sie juz taka kumata, robi kosi kosi łapki, pokazuje NIE, wyciaga rączki, je paluszki u stóp, czołga się, zaczepia i co tu dużo gadać: same wiecie bo jesteście na tym samym etapie..;)

Ale tęskniłam za Wami, nawet nie wiecie jak bardzo..prawie co dzien o Was myslalam...NAŁÓG :lol: :lol:
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #345616 przez monika1984lodz
Pysia fota butow :D

Marta hihih :D
Gratulacje dla Majeczki :) :*

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #345619 przez gosia2324
Nunka pożeraczu chrupek :) :kiss:

Noc fatalne, goraczka 39 st :(
Powracała co 5 godzin, bylam dzis u pediatry, ma wszystkie obiawy 3dniowki
(zaczerwienione gardło, powiększone węzły karkowe,temperatura)
jesli po 3 dobie nie wysypie ja to mamy wrocic i pewnie dostanie antybiotyk, teraz tylko mamy zbijac goraczke i duzo pic.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

megi a Ma Julka wysypke?
12 lata 8 miesiąc temu #345646 przez ewelinaa
Cześć :)

Ale się ślicznych filmików naoglądałam od rana :woohoo:

Gosia - ślicznie Jagoda mówi :lol: :kiss: Kinga też od kilku dni nawija tata, a mamy nie :S

Monia - ale Nunka fajnie gryzie te chrupki, jak Kindze chcę dać to wykrzywia się jakbym chciała ją otruć B) :S ;)

Mała - pytałaś jak Kinga siada z brzucha: leży na brzuchu, zmienia pozycję na czworaka (oparta na dłoniach i kolankach), a później jakoś tak smiesznie pdwija jedną nogę i siedzi... proste nie :P :lol:

Bo chyba Wam nie pisałam Kinga czworakuje, buja się tak fajnie w tył i w przód, a dziś rano M. mówił, że zaczęła jakby raczkować :ohmy: kawałeczek się przesunęła na czworaka :ohmy: :lol:

Dużo zdrówka dla Jagódki i Julci :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

U nas też dziś pogoda fatalna, aż nie chce się z domu wychodzić, a będę musiała, bo na 12.30 na szkolenie jadę :dry:
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #345660 przez Pyśkaaaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Słwowiczku ja kaszek nie daję :P
Nunaależ Ty minki strzelasz :)
Megizdrówka dla synowej :*
Fifi
ależ Ty cudny jesteś:*
Kacperoale Cie dawno nie widziałanm :) przystojniaczek z ciebie
Liliśmieszku
Jagódka zdrowka :* alez Ty piekniusia
Angie zaciskam za szwagierkę

zdjęcia butów wstawie potem :P

12 lata 8 miesiąc temu #345668 przez kasia79
Witam poniedziałkowo, zrobiłam sobie kawkę i lecę poczytać co się tu działo w weekend :)
12 lata 8 miesiąc temu #345708 przez kasia79
Moje dziecko bardzo bobrze siedzi, też przekręca się na boczki, ale z plecków na brzuszek nie potrafi czasem jej niewiele brakuje ale dupka za ciężka ;)

Fifi jesteś BOSKI i tai sam pucuś jak moja Ami :kiss:

Pati bidulko umęczyłaś się z tym brzuszkiem

Gosia dobrze że to nic grożnego, u nas mimo brania antybiotyku wcale nie jest lepiej, mała nadal kaszle, jak się do środy nie polepszy to też pójdę jeszcze raz do lekarza.

To Kinia bardzo silna, moje dziecko nie chce nawet na brzuszku leżeć, więc o raczkowaniu nie ma mowy :(

A noc była koszmarna, kilka pobudek z panicznym płaczem, nie wiem co jej jest, może przez te zeby, ale od kilku dni jest nie do zniesienia, a najgorsze że nie chce mleka :(
12 lata 8 miesiąc temu #345728 przez kasia79
Co do pogody to na Opolszczyźnie zimno, wieje i lej, a ja zaraz muszę po Kacpra jechać, mała musi zostać z babcią, nie będę jej takiej kaszlącej brała.
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #345734 przez Pyśkaaaa
u nas tez paskudnie :(

a tutaj Franula i jego młodsza koleżanka która nas odwiedziła :D

no dobra dosyc chwalenia :P
12 lata 8 miesiąc temu #345742 przez angie1713
Właśnie piję kawkę a sprzątnęłam teraz kuchnię na błysk ciężko mi się za nią zawsze zabrać :dry:

Pyśka pochwal się bucikami :) Zdjęcia super a Franuś w misce wymiata :lol: widać ze mu się podobało hihi
Marta fajnie że już jesteście Gratki dla Maji za nowo nabyte umiejętnośći :)
Jagódko zdrowiej kochana
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Kinia ty nasza przodowniczko silna z Ciebie dziewczynka :)Gratki :kiss:
Kasia niektóre dzieci omijają etap przekręcania się na brzuszek i raczkowania moja chrześnica tak miała :)Nie masz się czym martwić być może Natalka inne rzeczy zrobi szybciej niż nasze :)
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #345760 przez pati-m
Witam,
wróciłam z pracy i Was nadrobiłam.
Filmiki Jogo i Emi cudne :)
Franuś też rewelka! I chwal się mama, chwal! :)

Wybaczcie, że nie napiszę wszystkiego szczegółowo, ale fatalnie się czuję.
Chyba mam jelitówkę :huh: Ledwo w pracy wytrzymałam. Dobrze, że już w domu jestem i nie mam zamiaru się z niego ruszać. Ech...

I zyczę duuuuuuuuuuużo zdróweczka wszystkim malutki chorowitkom :kiss: :kiss: :kiss:

SAMI - STO LAT! STO LAT!
KATY - GDZIE JESTEŚ???
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #345772 przez slowiczek
WITAJCIE MOJE DROGIE :kiss:

przez 2 dni nie mogłam włączyć komputera bo zainstalowałam nowego antywira i tak mi zamulił komputer, że nie dało się go włączyć...odinstalował i znowu śmiga...poza tym z dnia na dzień mam coraz mniej czasu, nie wiem jak to się dzieje :( wczoraj miałam cały dzień gości a później to aż mi się nie chciało odrywać od Natalki bo super się bawiłyśmy razem :)

podczytywałam Was na telefonie więc wiem mniej więcej co się dzieje :)

my dziś z Natuszką przespałyśmy do 9 :cheer: :cheer: :cheer: i tylko 2 pobudki w nocy o 2 i 5....miła odmiana :blink:

Kingulku, gratuluję nowych umiejętności, jesteś naszą największą wrześniówkową spryciulą :woohoo: :kiss: AAAAAAAAALE....

też chciałam się pochwalić, że Natalka od przedwczoraj umie stać na czworaka i też się tak buja jak to opisywałaś Ewelina :) ciekawa jestem kiedy odkryje, że w takiej pozycji można całkiem sprawnie się przemieszczać :blink: wczoraj odepchnęła się na kolankach ale rączki nie współpracowały i zaliczyła glebę :P

Jagódko, zdrowiej kochaniutka :kiss: !!!!!!!!!!!!!!! a filmiki super :lol: TATA na pewno strasznie dumny :laugh:

swoją drogą ostatnio mieliśmy ubaw z Natalki bo jechaliśmy samochodem, ja coś tam mówiłam do Łukasza, on mnie ignorował, mówił na inny temat i mówię do Natalki "widzisz jakiego masz tatę, mamusia do niego mówi a on ciągle swoje" a wtedy Natalka powiedziała "CHAM" :woohoo: :woohoo: :woohoo: :S

Pyśka, Franululek w Warszawie i nie odwiedziliście cioci i Natalki :( ?

Beti, filmiki z Fifim super, ale zmienia się niesamowicie, dobrze, że nam go często pokazujesz bo inaczej nie poznałabym go na ulicy B)

no i buziaczki dla chrupkowej Emilki :kiss: :kiss: :kiss: !!!!
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #345773 przez gosia2324
Kingusia jesteś niesamowita :) :kiss:
To teraz zacznie sie dopiero pilnowanie dziecka ;)

Bewipo, a jak Anitka w złobku, zaklimatyzowala sie?

Pati, Zdrówka :kiss:

Katy byla ost raz jak Ami mial pol roku chyba.

Franio, ale mialeś fajna wycieczke :blink: :)
12 lata 8 miesiąc temu #345783 przez slowiczek

Pati, Tobie też zdrówka życzę :kiss:
no i Juleczce też !!!! :kiss:
12 lata 8 miesiąc temu #345784 przez monika1984lodz
Franiu fiu fiu stolyca zdobyta :) super zdjecia- i malo jak dla mnie :P :D

Kinia ciotka przegapila!!! gratuluje!!!!

Emi kleczy w lozeku i wpsina sie po wszsytkim jak leci.wszysttkie luzki mam juz z dekotem do pasa :P

Jogo oby to tylko trzydniowka.Zdrowiej malenka

NAcia to zes tate podsumowala hahah :D i oczywiscie gratulujemy nowych umiejetnosci :)

SAmiczku sto lat !!! KAty chyba o nas nie zapomnialas :(

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby