BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 8 miesiąc temu #348237 przez slowiczek
Natalcia poszła spać o 19:30 no ale teraz tatuś niezbyt cicho sprzątał po wspólnej kolacji i obudził ją :dry: A MÓWIŁAM CIĄGLE żeby robił to ciszej :dry: ehhh chłopy :P mam nadzieję, że zaraz zaśnie

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Magda, tuuuuuuuuuulę :kiss:
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #348240 przez monika1984lodz
Slowiczku az sprawdzilam czy mojego przypadkiem na nk nie ma hehehehehe

ide robic placki z jablkiem :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 8 miesiąc temu #348245 przez kasia79
Agusia my też mamy problem z siuśką od kilku dni ma strasznie czerwona i smarowałam już dosłownie wszystkim, nic nie pomaga, po antybiotyku tak się stało pierwszy raz od urodzenia tak ma, ja głupia mogłam zapytać dzisiaj podiatry ale mi z głowy wyleciało.
12 lata 8 miesiąc temu #348248 przez gosia2324
slowiczek napisał:

Natalcia poszła spać o 19:30 no ale teraz tatuś niezbyt cicho sprzątał po wspólnej kolacji i obudził ją :dry: A MÓWIŁAM CIĄGLE żeby robił to ciszej :dry: ehhh chłopy :P mam nadzieję, że zaraz zaśnie

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
moj :woohoo: :S B) B) B) B) B)

12 lata 8 miesiąc temu #348253 przez Mała
Szalone :cheer: Ja nie znoszę chodzić do gina, w ciąży to wiadomo w trosce o maluszka i z ciekawości co tam nowego, ale tak nie w ciąży to nieeee

Madzia :kiss:
12 lata 8 miesiąc temu #348258 przez slowiczek
haha Gosia :woohoo: :kiss:

no niestety, Natalka nie chce spać :dry: spłakała się strasznie w łóżeczku i nie chciała leżeć więc ogląda ze mną telewizję w leżaczku.......
12 lata 8 miesiąc temu #348261 przez gosia2324
Natalka oglada Kuchenne Rewolucje ? :)
12 lata 8 miesiąc temu #348264 przez slowiczek
Hotel 52 oglądała, ale teraz już przełączyłyśmy na TVN :blink:

wiecie co, moja koleżanka wrzuciła zdjęcia swojego synka na fb, też z września, dokładnie z 20.09 i Tymek sam stoi, szok :ohmy:
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #348267 przez Pyśkaaaa
dziewczyny w y to jednak postrzelone jesteście :P
Załączniki:
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #348268 przez gosia2324
slowiczek napisał:

Hotel 52 oglądała, ale teraz już przełączyłyśmy na TVN :blink:

wiecie co, moja koleżanka wrzuciła zdjęcia swojego synka na fb, też z września, dokładnie z 20.09 i Tymek sam stoi, szok :ohmy:

wiesz mojej przyjaciolki brat jest lekarzem i przestrzega przed wczesnym sadzaniem dzieci, czy staniem, wszystko w swoim czasie, teraz maluchy maja za miekkie kosci, wiadomo ze jak chlopczyk jest silny, to stanie, ale to jeszcze nie ten czas, w pozniejszym wieku moga byc tego skutki,
ja sie na tym nie znam, moje dzieci raczej sa do tylu rochowo :blink:
12 lata 8 miesiąc temu #348269 przez slowiczek
uuuuuuuuu chyba Franululek romansuje z Natalką, te same pomysły na zabawę B) suuuuuuuuuper :kiss:
12 lata 8 miesiąc temu #348270 przez Agusia83
Kasiu, ja tez probowalam wszystkiego....najpierw ta masc robiona w aptece...nie pomogla, pozniej sudocrem, linomag, nawet rumianek probowalam...teraz kazala fenistil zelem smarowac...faktycznie dr cos mowila, ze moze od pieluszek...ale chyba sprobuje wykapac Emi w krochmalu...jak Monia doradza...

przepraszam, ze sie nie odzywam..ale sciagam film :silly:
12 lata 8 miesiąc temu #348272 przez Pyśkaaaa
Gosia mój też on nawet nie usiedzi sam... ja go na siłe nie sadzam... wszystko w swoim czasie
Słowiczku ja Cie powinnam ucałować za ten pomysł moje dziecko miało dziś dzien nudzenia i przypomniało mi sie że Ty Natalcie wkladałas :P zbawienne pół godziny zabawy a najfajniejsze było wywalanie zabawek z pudełka :D
12 lata 8 miesiąc temu #348275 przez slowiczek
no ja też Gosia uważam, że nie ma się do czego spieszyć ale pisałam wam już kiedyś że jak do mnie przyjechali jak Tymek miał 3,5 miesiąca to mnie zaszokowali jak go posadzili na kanapie bez zbytniego podparcia mimo, że był jeszcze dosyć leciwy :dry:
12 lata 8 miesiąc temu #348276 przez Mała
Franio super plac zabaw.

Dziewczyny dajecie dzieciom jakąś inną rybę poza łososiem? Ja mam dorsza i się zastanawiam czy mogę dać Oli, ale najpierw muszę wogóle rybę wprowadzić, ale po rewelacjach z Kamilem się trochę boję.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia