- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #348427 przez Marta M
słowiczku ja też mam zajawkę na hiszpański, nigdzie się go nie uczyłam, ale kupiłam sobie podrecznik i w wolnych chwilach w ciazy cos tam czytalam..reszta telenowele w czasach licealnych zrobily swoje...duzo rozumiem bo mowic to nie bardzo
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 8 miesiąc temu #348434 przez angie1713
Pranie wstawione ,Pościel wymieniona,mieszkanie ogarnięte teraz czas na kawkę
Nadia siedzi bardzo dużo w ciągu dnia albo pełza po pokoju przekręca się z plecków na brzuch i odwrotnie ona już nie lubi leżeć spokojnie na plecach
Marta to fajną miałaś wizytę Herbatka u lekarza pierwsze słyszę
Nadia siedzi bardzo dużo w ciągu dnia albo pełza po pokoju przekręca się z plecków na brzuch i odwrotnie ona już nie lubi leżeć spokojnie na plecach
Marta to fajną miałaś wizytę Herbatka u lekarza pierwsze słyszę
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #348441 przez slowiczek
ja chodziłam na indywidualne lekcje z hiszpańskiego i jest to najprzyjemniejszy i najprostszy język świata moim zdaniem,a uczyłam się już wielu języków, rosyjskiego, francuskiego, niemieckiego....szkoda, że g**** z tego pamiętam przerwałam naukę w czasie ciąży bo pojawiły się inne wydatki
Marta miałaś wizytę nie z tej ziemi pierwszy raz słyszę o czymś takim !!! ale mnie by się całowanie w rękę nie sposobało, nienawidzę tego
Marta miałaś wizytę nie z tej ziemi pierwszy raz słyszę o czymś takim !!! ale mnie by się całowanie w rękę nie sposobało, nienawidzę tego
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #348451 przez ewelinaa
CZeeeeeść
Podczytywałam Was kilka dni, ale jakoś nie miałam weny ani czasu żeby się odezwać
Marta - to fajną wizytę miałaś a o herbatce u gina też pierwsze słyszę
Pati - pytałaś o te nowe obiadki z Hippa, ja wczoraj kupiłam w rosmmanie taki www.hipp.pl/?id=510 za 6 zł, data ważności do końca lipca, a był już przeceniony. Ale jeszcze go nie dawałam.
Kinga też prawie cały dzień spędza na podłodze - widziałyście na filmiku co robi:woohoo: I na ręce już za bardzo nie chce, jak się ją weźmie to od razu wygina się w stronę podłogi żeby sobie pobrykać
Podczytywałam Was kilka dni, ale jakoś nie miałam weny ani czasu żeby się odezwać
Marta - to fajną wizytę miałaś a o herbatce u gina też pierwsze słyszę
Pati - pytałaś o te nowe obiadki z Hippa, ja wczoraj kupiłam w rosmmanie taki www.hipp.pl/?id=510 za 6 zł, data ważności do końca lipca, a był już przeceniony. Ale jeszcze go nie dawałam.
Kinga też prawie cały dzień spędza na podłodze - widziałyście na filmiku co robi:woohoo: I na ręce już za bardzo nie chce, jak się ją weźmie to od razu wygina się w stronę podłogi żeby sobie pobrykać
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 8 miesiąc temu #348588 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
dziewczynki bo ja w strachu.Wchodze a tu od wczoraj cisza
Ale dobrze ze jestescie.Bez Was to juz nie to smao. :*
Wiecie co- Wcielo mi czwartek no najnormalniej myslalm, ze dzisiaj czwartek a tu wszyscy ze weekend.Nawet napisalam do kolezanki co sie stalo, ze dostala urlop i ze taki dluugoi weekend bedzie miala
ok lece sie szykowac i pedze z Emi na spacer bo za oknem 16 stopni
Ale dobrze ze jestescie.Bez Was to juz nie to smao. :*
Wiecie co- Wcielo mi czwartek no najnormalniej myslalm, ze dzisiaj czwartek a tu wszyscy ze weekend.Nawet napisalam do kolezanki co sie stalo, ze dostala urlop i ze taki dluugoi weekend bedzie miala
ok lece sie szykowac i pedze z Emi na spacer bo za oknem 16 stopni
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #348604 przez pati-m
Kacpero po obiedzie właśnie pije herbatkę, a ja mogę do Was spokojnie napisac
Franulek w swoim zabawkowym królestwie rewelacja
Mała - co do ryb, to Kacper poza łososiem wcinał gotowanego dorsza i smażoną tilapię. No i jak na wszystkożerne dziecko oczywiście mu smakowało
Acha! I ostatnio jak mówimy do niego "tany, tany" to zaczyna gibać się na boki, wywijać rączkami i nózkami i kiwać głową - taki jego taniec-połamaniec
Franulek w swoim zabawkowym królestwie rewelacja
Mała - co do ryb, to Kacper poza łososiem wcinał gotowanego dorsza i smażoną tilapię. No i jak na wszystkożerne dziecko oczywiście mu smakowało
Acha! I ostatnio jak mówimy do niego "tany, tany" to zaczyna gibać się na boki, wywijać rączkami i nózkami i kiwać głową - taki jego taniec-połamaniec
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #348688 przez pati-m
Ja jestem Właśnie wróciliśmy ze spacerku. Kacper był na placu zabaw, na chuśtawkach, zajrzeliśm do przedszkola, pobawił się na tarasie, pobajerował ciocie i wróciliśmy
Czy ja przegapiłam foteczkę Nadusi z awatarka w wersji big, czy niedobra mama się nie pochwaliła?
Czy ja przegapiłam foteczkę Nadusi z awatarka w wersji big, czy niedobra mama się nie pochwaliła?
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #348748 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Sliczna Nadunia
my tez juz po spacerku-temperatura dobila do 20 stopni
Wkleje troche Emi i jej nowych ewolucji
my tez juz po spacerku-temperatura dobila do 20 stopni
Wkleje troche Emi i jej nowych ewolucji
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez monika1984lodz.
Moderatorzy: ilona