BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 8 miesiąc temu #348427 przez Marta M
słowiczku ja też mam zajawkę na hiszpański, nigdzie się go nie uczyłam, ale kupiłam sobie podrecznik i w wolnych chwilach w ciazy cos tam czytalam..reszta telenowele w czasach licealnych zrobily swoje...duzo rozumiem bo mowic to nie bardzo ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #348434 przez angie1713
Pranie wstawione ,Pościel wymieniona,mieszkanie ogarnięte teraz czas na kawkę :)

Nadia siedzi bardzo dużo w ciągu dnia albo pełza po pokoju przekręca się z plecków na brzuch i odwrotnie ona już nie lubi leżeć spokojnie na plecach :)

Marta to fajną miałaś wizytę :) :lol: Herbatka u lekarza pierwsze słyszę :ohmy:
12 lata 8 miesiąc temu #348441 przez slowiczek
ja chodziłam na indywidualne lekcje z hiszpańskiego i jest to najprzyjemniejszy i najprostszy język świata moim zdaniem,a uczyłam się już wielu języków, rosyjskiego, francuskiego, niemieckiego....szkoda, że g**** z tego pamiętam :dry: przerwałam naukę w czasie ciąży bo pojawiły się inne wydatki :blink:

Marta miałaś wizytę nie z tej ziemi :woohoo: :woohoo: :woohoo: pierwszy raz słyszę o czymś takim !!! ale mnie by się całowanie w rękę nie sposobało, nienawidzę tego :P
12 lata 8 miesiąc temu #348451 przez ewelinaa
CZeeeeeść :kiss:

Podczytywałam Was kilka dni, ale jakoś nie miałam weny ani czasu żeby się odezwać :blush:

Marta - to fajną wizytę miałaś :lol: a o herbatce u gina też pierwsze słyszę ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Pati - pytałaś o te nowe obiadki z Hippa, ja wczoraj kupiłam w rosmmanie taki www.hipp.pl/?id=510 za 6 zł, data ważności do końca lipca, a był już przeceniony. Ale jeszcze go nie dawałam.

Kinga też prawie cały dzień spędza na podłodze - widziałyście na filmiku co robi:woohoo: I na ręce już za bardzo nie chce, jak się ją weźmie to od razu wygina się w stronę podłogi żeby sobie pobrykać :) :laugh:
12 lata 8 miesiąc temu #348492 przez Marta M
słowiczku ja znów lubię być całowana w dłoń przez mężczyzn, szkoda że teraz to takie rzadkie zjawisko..

12 lata 8 miesiąc temu #348505 przez Marta M

12 lata 8 miesiąc temu #348588 przez monika1984lodz
dziewczynki bo ja w strachu.Wchodze a tu od wczoraj cisza :(
Ale dobrze ze jestescie.Bez Was to juz nie to smao. :) :*

Wiecie co- Wcielo mi czwartek :huh: no najnormalniej myslalm, ze dzisiaj czwartek a tu wszyscy ze weekend.Nawet napisalam do kolezanki co sie stalo, ze dostala urlop i ze taki dluugoi weekend bedzie miala :P

ok lece sie szykowac i pedze z Emi na spacer bo za oknem 16 stopni :D

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 8 miesiąc temu #348592 przez pati-m
Witam :)
Zaraz postaram się Was nadrobić :)
A tymczasem śmigam nakarmic głodomorka :)
12 lata 8 miesiąc temu #348593 przez fanka
ja tez lecę na spacer, u nas 19 stopni!! kurde komp mi wariuje już całkiem, chyba bez formatowania się nie obejdzie, nawet zdjęć mi się nie udało zgrać z aparatu , ciągle się zawiesza!!! cholera !!!
12 lata 8 miesiąc temu #348596 przez kasia79
Dziewczynki mój S wrócił więc życzę przyjemnego weekendu odezwę się w poniedziałek :) same rozumiecie nie widzimy się cały tydzień to weekend jest dla niego ;)
12 lata 8 miesiąc temu #348604 przez pati-m
Kacpero po obiedzie właśnie pije herbatkę, a ja mogę do Was spokojnie napisac :)

Franulek w swoim zabawkowym królestwie rewelacja :)

Mała - co do ryb, to Kacper poza łososiem wcinał gotowanego dorsza i smażoną tilapię. No i jak na wszystkożerne dziecko oczywiście mu smakowało :lol:

Acha! I ostatnio jak mówimy do niego "tany, tany" to zaczyna gibać się na boki, wywijać rączkami i nózkami i kiwać głową - taki jego taniec-połamaniec :woohoo:
12 lata 8 miesiąc temu #348663 przez angie1713
A my już po spacerku wyszłyśmy przed 12 i do tej pory byłyśmy.Pogoda super :)
Teraz Nadia je i zaraz pójdzie pewnie spać mam taką nadzieję ;)
a wy pewnie wszystkie na spacerkach :)
12 lata 8 miesiąc temu #348688 przez pati-m
Ja jestem :) Właśnie wróciliśmy ze spacerku. Kacper był na placu zabaw, na chuśtawkach, zajrzeliśm do przedszkola, pobawił się na tarasie, pobajerował ciocie i wróciliśmy :)

Czy ja przegapiłam foteczkę Nadusi z awatarka w wersji big, czy niedobra mama się nie pochwaliła? :P
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #348716 przez angie1713
Pati wstawiałam na facebooku ale zaraz wstawię tutaj i ci pokażę :)
Załączniki:
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #348748 przez monika1984lodz
Sliczna Nadunia :)

my tez juz po spacerku-temperatura dobila do 20 stopni :D

Wkleje troche Emi i jej nowych ewolucji :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby