- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #365766 przez beti
fanka napisał:
Trochę to smutne....ale ważne, że mimo to są szczęśliwi...a dla matki zawsze dziecko i tak jest najpiękniejsze....
dziewczyny to juz calkiem na powaznie- dosc dlugie ale warto ogladanac- ja sie zryczalam- potrzebna troche znajomosc angilskiego ale ja znam tak "po łebkach" i ogarnełam sens!!!
www.sadistic.pl/historia-pewnego-bachork...t=d%C5%82ugie++nudne
Mała dobranoc
Trochę to smutne....ale ważne, że mimo to są szczęśliwi...a dla matki zawsze dziecko i tak jest najpiękniejsze....
Temat został zablokowany.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #365787 przez megi2501
Druga,
Dawidku, ale masz młot
Kuba, ale ma laseczkę na pace Gosiu rośnie Ci mężczyzna, oj rośnie
Ale wczoraj było tu wesoło. Dziś czytałam i się śmiałam do łez, a M patrzył na mnie z boku jak na kretyna
Fanka mnie też rozbawiłaś kawałem, muszę dziś go opowiedzieć po obiedzie
Moniu, jak noc
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Zdjęcie zaległe wstawię później, muszę jakieś zrobić mojemu starszakowi
Miłego dzionka
Dawidku, ale masz młot
Kuba, ale ma laseczkę na pace Gosiu rośnie Ci mężczyzna, oj rośnie
Ale wczoraj było tu wesoło. Dziś czytałam i się śmiałam do łez, a M patrzył na mnie z boku jak na kretyna
Fanka mnie też rozbawiłaś kawałem, muszę dziś go opowiedzieć po obiedzie
Moniu, jak noc
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Zdjęcie zaległe wstawię później, muszę jakieś zrobić mojemu starszakowi
Miłego dzionka
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 7 miesiąc temu #365788 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Dzień dobry
noc stosunkowo udana ale o 3 Emi postanowiła sie pobawić, i tak sie bawiła do 4:45
od 7 już nie śpi :/ do tego dzisiaj jedziemy w poszukiwaniu kiecki na wesele bo starej nie dopinam się w cycach
noc stosunkowo udana ale o 3 Emi postanowiła sie pobawić, i tak sie bawiła do 4:45
od 7 już nie śpi :/ do tego dzisiaj jedziemy w poszukiwaniu kiecki na wesele bo starej nie dopinam się w cycach
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #365791 przez beti
Cześć laseczki,
wczoraj do 1 robiłam tą prezentację i teraz zaczynam znowu...niech mnie ktoś dobije
Megi...
wczoraj do 1 robiłam tą prezentację i teraz zaczynam znowu...niech mnie ktoś dobije
Megi...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez beti.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #365806 przez pati-m
Gratuluję wszystkich nowych umiejętności naszym wrześniowym zdolniachom
Pięęęęęęęękne zdjęcia wszystkich maluszków! Przepraszam, że nie wymienię z osobna ale na pewno bym kogoś pominęła a tego nie chcę
I filmy rewelacja! Julcia spryciula Majeczka - zapraszam do mnie, zrobisz mi porządek w szufladach I Nadia siadająca Jagódka nie idzie na łatwiznę, pije wodę z klasą
Spóżnione ale szczere życzonka dla Nadusi, Samiczka, Emilki, Julci i Dominika
Zaraz dalej wracam do czytania bo Kacpero woła...
Pięęęęęęęękne zdjęcia wszystkich maluszków! Przepraszam, że nie wymienię z osobna ale na pewno bym kogoś pominęła a tego nie chcę
I filmy rewelacja! Julcia spryciula Majeczka - zapraszam do mnie, zrobisz mi porządek w szufladach I Nadia siadająca Jagódka nie idzie na łatwiznę, pije wodę z klasą
Spóżnione ale szczere życzonka dla Nadusi, Samiczka, Emilki, Julci i Dominika
Zaraz dalej wracam do czytania bo Kacpero woła...
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #365807 przez Pyśkaaaa
Witam :*
nie no wyjesteście niesamowite ja się zacieszalam a moj patrzy na mnie jak w\na wariatkę i pyta czy się dobrze czuję
Pati :*
Beti bidulko
a i Franek znów spał całą noc czyli i mi dziecko dorasta
nie no wyjesteście niesamowite ja się zacieszalam a moj patrzy na mnie jak w\na wariatkę i pyta czy się dobrze czuję
Pati :*
Beti bidulko
a i Franek znów spał całą noc czyli i mi dziecko dorasta
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #365814 przez pati-m
Nadrobiłam! Nadrobiłam! I po raz już nie wiem który stwierdzam, że Was uwielbiam wariatki moje kochane
fanka - padłam z Twojego kawału
Widzę, że głupawka Was standardowo dopadła
iwonka - ja mam ten termomentr i jestem z niego bardzo zadowolona.
A co u nas? Ja mam mnóstwo pracy. przygotowuję 2 przedstawienia z dziećmi na konkursy więc ciągle próby itp. Poza tym występuję i reżysreuję przedstawienie nauczyciele-dzieciom pt. "O królewnie co nie chciała zdjąć korony" - kolejne próby. Ogarniam moje 3-latki w grupie, organizuję im w piątek grilla, a na dzień dziecka wycieczkę do parku dinozaurów. Czyli jak widać nie wiem w co ręce wsadzić.
No i najważniejsze, zajmuję sie moim cudownym synusiem, który od wczoraj jest zakatarzony Tzn. z prawej dziurki leci mu czysta woda i tak sobie myślę, że to może prze ząbkowanie?
Zdjecia wstawię, ale troszkę później bo zmykam zaraz robić obiadek.
Postaram się już tak nie znikać. Jeszcze miesiąc i urlop
fanka - padłam z Twojego kawału
Widzę, że głupawka Was standardowo dopadła
iwonka - ja mam ten termomentr i jestem z niego bardzo zadowolona.
A co u nas? Ja mam mnóstwo pracy. przygotowuję 2 przedstawienia z dziećmi na konkursy więc ciągle próby itp. Poza tym występuję i reżysreuję przedstawienie nauczyciele-dzieciom pt. "O królewnie co nie chciała zdjąć korony" - kolejne próby. Ogarniam moje 3-latki w grupie, organizuję im w piątek grilla, a na dzień dziecka wycieczkę do parku dinozaurów. Czyli jak widać nie wiem w co ręce wsadzić.
No i najważniejsze, zajmuję sie moim cudownym synusiem, który od wczoraj jest zakatarzony Tzn. z prawej dziurki leci mu czysta woda i tak sobie myślę, że to może prze ząbkowanie?
Zdjecia wstawię, ale troszkę później bo zmykam zaraz robić obiadek.
Postaram się już tak nie znikać. Jeszcze miesiąc i urlop
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #365822 przez Mała
Witam.
U nas noc całkiem fajna, jedzonko o 3 i 5 i spałyśmy do 7:40. A ja jestem bardziej nieprzytomna niż kiedy wstaję milion razy do Oli
Muszę się dzisiaj pakować, bo jutro po przedstawieniu jedziemy do rodziców. Jak ja tego nie znoszę, a jeszcze teraz na lato i wiosnę się spoakój, nie wiem czy nasze kombi nas pomieści
Pyśkaaa, Megi
Pati no witaj, no to masz co robić, a jeżeli chodzi o przygotowanie przedstawienia z takimi maluchami to dla mnie jest to mistrzostwo świata, je tam okiełznać i jeszcze nauczyć roli, chylę czoła
Beti
Gosia skąd ja znam te świeczki A maszynista świetny
U nas noc całkiem fajna, jedzonko o 3 i 5 i spałyśmy do 7:40. A ja jestem bardziej nieprzytomna niż kiedy wstaję milion razy do Oli
Muszę się dzisiaj pakować, bo jutro po przedstawieniu jedziemy do rodziców. Jak ja tego nie znoszę, a jeszcze teraz na lato i wiosnę się spoakój, nie wiem czy nasze kombi nas pomieści
Pyśkaaa, Megi
Pati no witaj, no to masz co robić, a jeżeli chodzi o przygotowanie przedstawienia z takimi maluchami to dla mnie jest to mistrzostwo świata, je tam okiełznać i jeszcze nauczyć roli, chylę czoła
Beti
Gosia skąd ja znam te świeczki A maszynista świetny
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez Mała.
Moderatorzy: ilona