BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #179630 przez Marta M
Ja na chwile musze zejsc z kompa bo mezus wrocil...fanka 3maj sie dzielnie..jak sie nie uspokoja skurcze i jakbym nie zdazyla Ci tego napisac to zycze szybkiego porodu, jesli sie uspokoi to zycze spokojnej i przespanej nocy...:)
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #179631 przez pati-m
fanka - relacjonuj na bieżąco póki możesz :) :silly: :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu #179634 przez Agusia83
Hej dziewczynki....ja tu chce napisac co u mnie po wizycie, a tu taki news :laugh: :laugh: :laugh:

Fanka, moze faktycznie zaczynasz rodzic :lol: a moze skurcze przejda...czesto odejscie czopa nastepuje kilka dni przed porodem lub nawet kilka godzin przed :laugh: Trzymam kciuki...jesli juz sie wsio zaczyna to niech przebiegnie szybko i malo bolesnie :lol:

Monia, jak sie czujesz? Nadal zle?

A ja mam rozwarcie na opuszek palca...tak podzialaly na szyjke te skurcze co mialam...mala na dole, ginka nawet czula glowke malej :woohoo: ale jeszcze sie dokladnie nie wstawila...tak wiec rodzic mam jeszcze czas :lol: zwolnienie dostalam na 2 tyg...a moje tsh znow wzroslo powyzej 3...ale doktor powiedziala, ze tak moze byc przed finalem....

Ciesze sie, ze Gosia i jagodka sie dobrze czuja :lol: do soboty juz niedaleko...
13 lata 4 miesiąc temu #179638 przez kasia79
fanka pisz co się dzieje bo się denerwuję...
13 lata 4 miesiąc temu #179641 przez Marta M
Dziewczyny ale jestem podekscytowana, jakbym to ja miala te Wasze rozwarcia..Agusia to niezle, niezle..Twoja mala tez juz widac gotowa :)
13 lata 4 miesiąc temu #179642 przez fanka
kasia- nie denerwuj się , pisze na bieżąco, póki co jest ok, skurcze się powtarzają ale te mocne narazie się nie powtarzają.
Będę pisac Wam co i jak, a jeśli jednak bym, jechała do szpitala to dam Wam znać sms. Chyba, że to późno w nocy będzie to jutro się odezwę. Mój Mąż mówi, że przeciągnie się na weekend.
13 lata 4 miesiąc temu #179644 przez fanka
Agusia- super , że u Ciebie też się coś zaczyna dziać :-) to co Aguś? rozkręcamy ten "młyn" :-)
13 lata 4 miesiąc temu #179645 przez monika1984lodz
Agus jest lepiej ustaly mdlosci chwilowo ale i tak pewnie czeka mnie paskudna noc...

Fanka trzymam kciuki :) jak cos pisz do mnie ja nie spie prawie wcale :lol: wiec sie nie krepuj sie :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #179646 przez monika1984lodz
Wlasnie Agus super, ze u Ciebie tez same dobre wiesci :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #179649 przez bewipo
kasia na szczęście nie dostał, ale kazali mu dmuchać i byli wielce zaskoczeni, że jest trzeźwy :D :D :D

Fanka ale nas tu nakręcasz, dawaj dziewczyno i maluszek wyskoczy raz, dwa ;)
13 lata 4 miesiąc temu #179650 przez pati-m
Aż wierzyć się nie chce, że to się dzieje naprawdę :) Mojemu Kacprowi chyba udzieliły się moje emocje bo podskakuje jak oszalały :)
13 lata 4 miesiąc temu #179653 przez monika1984lodz
Dziewuszki nie chce niz mowic ale my chyba naprawde zaczynamy :ohmy: :ohmy: :ohmy: :huh: :huh: :huh:

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #179655 przez pati-m
Monia - masz rację :ohmy: Po kolei będziemy się rozpakowywać :huh: :ohmy:
13 lata 4 miesiąc temu #179656 przez fanka
kolejne mocne skurcze, 3 pod rząd!! i ciągle parcie na pęcherz i odbyt!!! kolejne "gluty" zabarwione krwią. Chodzę sobie po pokoju bo wtedy lepiej się skurcze rozluźnia, przynajmniej mi jest lepiej.
Dziewczyny Wy przezywacie, aż mi głupio będzie jak to będzie fałszywy alarm!!! :-)
Dziękuje za wszystkie kciuki.
Monia- ok jak coś będę do Ciebie pisać, tylko później mnie nie ścigaj jak Cie w nocy obudzę w razie czego!!!
13 lata 4 miesiąc temu #179658 przez monika1984lodz
Fanka naprawde pisz do mnie nie ma problemu :) jesli nie odpisze to bedzie znaczylo , ze spie hihi

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży