- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 3 miesiąc temu #187520 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
ogladam uwage na tvn i nie wierze normalnie
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- klatina
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #187539 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
tak.
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #187545 przez Agusia83
A ja sie wykapalam...bo po sprzataniu lelo sie ze mnie...i ubralam sexowna koszulke...mezowi sie podoba a nie pamietam kiedy ostatnio mialam ja na sobie....
Ja mam nadzieje, ze jutro dokoncze sprzatanko...dodatkowo wypralam 2 bodziaki, ktore wczoraj udalo mi sie upolowac
Ja mam nadzieje, ze jutro dokoncze sprzatanko...dodatkowo wypralam 2 bodziaki, ktore wczoraj udalo mi sie upolowac
- klatina
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 3 miesiąc temu #187557 przez klatina
Aż jestem ciekawa, czy Cię bulwersuje że go zastrzelili, czy to że dziennikarze zrobili taka nagonkę. Ja nie oglądałam zbyt dokładnie więc może czegoś nie wiem o sprawie, zwierzęta kocham i bardzo mnie oburza podejście ludzi na wsi, ale tym bardziej zagrożenie życia dzieci przez wałęsające się psy. Mieszkam od niedawna na wsi i sama nieraz mam ochotę wziąć kija do ręki bo na rowerze nie da się spokojnie przejechać ulicą żeby jakiś kundel nie rzucał się z zębami do nogi. Inna sprawa, że dostać to powinni właściciele tych psów. Biegaja tu tez bezdomne psy, całą grupą i nikt z tym nic nie robi. Przerażające to jest.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #187655 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Klatina ja rozumiem wszystko.Rozumiem , ze ten pies byl zagrozeniem ale wywiezienie do lasu i bestialskie zastrzelenie nie jest sposobem.Mozna to bylo zalatwic zupelnie inaczej, a napewno bardziej humanitarnie.
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 3 miesiąc temu #187665 przez slowiczek
Agusia, ja nie rodze ale jestem w szpitalu
pojechalam na ktg a ze nie chcialam isc do przychodni to poszlam na IP i powiedzialam ze mala sie slabo rusza ktg wyszlo bardzo dobre ale "objawy objawami" i jestem na obserwacji, takze troche sie wkopalam haha jutro rano maja mi zrobic krew, mocz, usg, ktg i tyle, albo sie zacznie porod albo wypisuje sie sama z ciekawostek mialam 2 ktg i za kazdym razem mialam delikatne skurcze na 40, lekarz po badaniu stwierdzil "jeszcze pani nie rodzi ale juz bliziutko" no i leze ponoc na szczesliwym lozku z ktorego szybko sie idzie na porodowke
pojechalam na ktg a ze nie chcialam isc do przychodni to poszlam na IP i powiedzialam ze mala sie slabo rusza ktg wyszlo bardzo dobre ale "objawy objawami" i jestem na obserwacji, takze troche sie wkopalam haha jutro rano maja mi zrobic krew, mocz, usg, ktg i tyle, albo sie zacznie porod albo wypisuje sie sama z ciekawostek mialam 2 ktg i za kazdym razem mialam delikatne skurcze na 40, lekarz po badaniu stwierdzil "jeszcze pani nie rodzi ale juz bliziutko" no i leze ponoc na szczesliwym lozku z ktorego szybko sie idzie na porodowke
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #187667 przez slowiczek
Agusia, ja nie rodze ale jestem w szpitalu
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #187685 przez Agusia83
Slowiczku, badz dzielna, moze jutro akurat cos sie ruszy....ja w szpitalu ktg mialam 3 razy dziennie a pierwsze ok.5 lub 6 rano tyle, ze w szpitalu nie idzie spac...
Dziewczyny non stop stawia mi sie brzuch, jest to okropnie wkurzajace, zastanawiam sie czy nie wziasc nospy....
Dziewczyny non stop stawia mi sie brzuch, jest to okropnie wkurzajace, zastanawiam sie czy nie wziasc nospy....
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #187693 przez mgielka22
a ja nie spie mam skurcze co 8 min od 6h i za zadne skarby nie moge se msca znalezc, wiem ze w ciagu 5h skrocila mi sie szyjka dosc mocno (mezus sprawdzal)...ehh moze cos ruszy bede pisac smsy jak cos zacznie sie dziac:* ale jak znam zycie to minie...
Gosiu ja wzielam tylko jedna mala lyczeczke olejku
Gosiu ja wzielam tylko jedna mala lyczeczke olejku
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #187697 przez Mała
Witam w 2paku.
Ale lało w nocy i burza przeszła. Moje dziecko szalało, a ja latałam co chwilę do niego do pokoju, ledwo wstałam i już nie mam siły. Co ja dzisiaj będę robić
Słowiczek to faktycznie się wkopałaś z tym szpitalem, no ale może Cię ruszy i nie zabawisz tam tak długo.
Mgielka a jednak chwyciłaś po ten olejek, ciekawe co tam u cCiebie ruszyło?
Agusia na którą idziesz dzisiaj na ktg, dawaj znać jak po?
Megi wielki dzień nadszedł, sama jestem ciekawa czy się akcja zacznie od razu. Trzymam kciuki.
Ale lało w nocy i burza przeszła. Moje dziecko szalało, a ja latałam co chwilę do niego do pokoju, ledwo wstałam i już nie mam siły. Co ja dzisiaj będę robić
Słowiczek to faktycznie się wkopałaś z tym szpitalem, no ale może Cię ruszy i nie zabawisz tam tak długo.
Mgielka a jednak chwyciłaś po ten olejek, ciekawe co tam u cCiebie ruszyło?
Agusia na którą idziesz dzisiaj na ktg, dawaj znać jak po?
Megi wielki dzień nadszedł, sama jestem ciekawa czy się akcja zacznie od razu. Trzymam kciuki.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez Mała.
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #187701 przez megi2501
Witam się i ja
Widzę, że to znowu coś zaczyna się dziać. Mgiełka, Słowiczek. No, no, no Ciekawe, a może ja
Tak szczerze, to mało nas zostało. Patrząc na udzielające się, a nie na pierwszą stronę
Która jest pewniarą, że nie będzie rodzić Bo nie wiem do kogo sms-y pisać
Widzę, że to znowu coś zaczyna się dziać. Mgiełka, Słowiczek. No, no, no Ciekawe, a może ja
Tak szczerze, to mało nas zostało. Patrząc na udzielające się, a nie na pierwszą stronę
Która jest pewniarą, że nie będzie rodzić Bo nie wiem do kogo sms-y pisać
Moderatorzy: ilona