- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #221620 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Dzien dobry
Megi Wasza Malutka jest kochana sle jej multum buziakow
M odwalil taki numer, ze sam sobie kare zrobil, gorsza i bardziej ponizajaca niz ja bym kiedykolwiek wymyslila heheh
Wracajac wczoraj wobrazcie sobie, ze pomylil pietra i zaczol sie dobijac do sasiadow pietro nizej, a ze Ci sasiedzi sa dziwni i nikt w klatce nie wiem jak oni wygladaja- wiec co za tym idzie oni nie znaja sasiadow- jak go pogonil po schodach sasiad i chcial go lac... dopuki ja nie wyszlam z mieszkania i nie powiedzialam kim on jest.Oczywiscie puskowka z sasiadem, ze moj M to zul i wogole ja nie wyrobilam i powiedzialam , ze nie mam ochoty tego sluchac ani tego jak sie pieprza i gosciu sie uciszyl i tylko cos burknol, ze po policje dzwoni.No szok poprostu.Zgarnelam swojego strzelilam mu w leb.A jak rano wstal to nic nie pamieta, powiedzialam mu tylko, ze ma isc sasiada przeprosic... zbiera sie juz od trzech godzin... i lazi po mieszkaniu mowiac ze mu wstyd ...
eh faceci....
A tu Nunka dzieki ktorej nie oszalalam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Megi Wasza Malutka jest kochana sle jej multum buziakow
M odwalil taki numer, ze sam sobie kare zrobil, gorsza i bardziej ponizajaca niz ja bym kiedykolwiek wymyslila heheh
Wracajac wczoraj wobrazcie sobie, ze pomylil pietra i zaczol sie dobijac do sasiadow pietro nizej, a ze Ci sasiedzi sa dziwni i nikt w klatce nie wiem jak oni wygladaja- wiec co za tym idzie oni nie znaja sasiadow- jak go pogonil po schodach sasiad i chcial go lac... dopuki ja nie wyszlam z mieszkania i nie powiedzialam kim on jest.Oczywiscie puskowka z sasiadem, ze moj M to zul i wogole ja nie wyrobilam i powiedzialam , ze nie mam ochoty tego sluchac ani tego jak sie pieprza i gosciu sie uciszyl i tylko cos burknol, ze po policje dzwoni.No szok poprostu.Zgarnelam swojego strzelilam mu w leb.A jak rano wstal to nic nie pamieta, powiedzialam mu tylko, ze ma isc sasiada przeprosic... zbiera sie juz od trzech godzin... i lazi po mieszkaniu mowiac ze mu wstyd ...
eh faceci....
A tu Nunka dzieki ktorej nie oszalalam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez monika1984lodz.
Temat został zablokowany.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #221628 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
ja go zalowac nie mam zamiaru
czekam teraz na moja Ilonke i lecimy z Nunka na zakupy
czekam teraz na moja Ilonke i lecimy z Nunka na zakupy
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #221645 przez Agusia83
Monia, swietna kara chyba zadna z nas lepiej by nie wymyslila
Megi, cudowna macie corunie...zdjecie z kapieli fantastyczne...do tego te kolory sa najpiekneijsze dla zdjec...dla takich ujec
Moja Emisia do 2:30 spala slodko, oczywiscie z przerwami na cyca...ale od tej godziny do 5 nie chciala spac...tulilam, lulalam..i krolewna zasypiala...a za chwile otwierala oczka..myslalam, ze robi na zlosc, bo mama byla taka zmeczona i senna
Mam pytanko do dziewczyn, ktore karmia piersia...nie wiem co sie dzieje...od wczoraj Emisia podczas jedzenia wypluwa cycka, po to by wziasc go z powrotem..ale momentami robi to bardzo brutalnie...juz sobie moge wyobrazic co bedzie jak wyrosna jej zabki...macie tak? A moze wiecie skad to sie bierze?
Megi, cudowna macie corunie...zdjecie z kapieli fantastyczne...do tego te kolory sa najpiekneijsze dla zdjec...dla takich ujec
Moja Emisia do 2:30 spala slodko, oczywiscie z przerwami na cyca...ale od tej godziny do 5 nie chciala spac...tulilam, lulalam..i krolewna zasypiala...a za chwile otwierala oczka..myslalam, ze robi na zlosc, bo mama byla taka zmeczona i senna
Mam pytanko do dziewczyn, ktore karmia piersia...nie wiem co sie dzieje...od wczoraj Emisia podczas jedzenia wypluwa cycka, po to by wziasc go z powrotem..ale momentami robi to bardzo brutalnie...juz sobie moge wyobrazic co bedzie jak wyrosna jej zabki...macie tak? A moze wiecie skad to sie bierze?
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez Agusia83.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #221738 przez beti
Agusia, ja tak miałam w dwóch sytuacjach...
1) jak mu się w jelitkach jedzenie układało...bo słyszałam jak brzuszek bulgocze
2) jak ostatnio miałam mniej mleczka i mu nie starczało...apropo...trochę się ostatnio czułam przemęczona i wzięłam wczoraj relaksującą kąpiel z książką i muzyką i kryzys laktacyjny minął, o 24 miałam piersi aż nabrzmiałe mlekiem i Fifi znów najada się już z jednej, więc polecam
1) jak mu się w jelitkach jedzenie układało...bo słyszałam jak brzuszek bulgocze
2) jak ostatnio miałam mniej mleczka i mu nie starczało...apropo...trochę się ostatnio czułam przemęczona i wzięłam wczoraj relaksującą kąpiel z książką i muzyką i kryzys laktacyjny minął, o 24 miałam piersi aż nabrzmiałe mlekiem i Fifi znów najada się już z jednej, więc polecam
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 2 miesiąc temu #221818 przez Mała
beti napisał:
Dzisiaj jest lepiej z mleczkiem, to jakiś chwilowy kryzys był.
Monia mąż nieźle odegrał. A jak tam przeprosiny sąsiada?
Mój Kamil dzisiaj zastrzelił nas tekstem. Dopiero od niedawna mówi jak najęty, ale jeszcze dużo po swojemu i tak, że my go rozumiemy a pozostali ludzie tak sobie. Oglądamy film, a tam dziewczyny w dyskotece, w króciutkich spódniczkach, że niektóry stringi było widać, a mój Kamil na to:"ale kręcą gołymi dupami" . Ja to się poplułam i popłakałam ze śmiechu.
ja też miałam w takich sytuacjachAgusia, ja tak miałam w dwóch sytuacjach...
Dzisiaj jest lepiej z mleczkiem, to jakiś chwilowy kryzys był.
Monia mąż nieźle odegrał. A jak tam przeprosiny sąsiada?
Mój Kamil dzisiaj zastrzelił nas tekstem. Dopiero od niedawna mówi jak najęty, ale jeszcze dużo po swojemu i tak, że my go rozumiemy a pozostali ludzie tak sobie. Oglądamy film, a tam dziewczyny w dyskotece, w króciutkich spódniczkach, że niektóry stringi było widać, a mój Kamil na to:"ale kręcą gołymi dupami" . Ja to się poplułam i popłakałam ze śmiechu.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #222159 przez pati-m
Witam
Wreszcie mam chwilę żeby skrobnąć kilka słówek
Mówiłam Wam ostatnio, że moja pralka jakiś cudaczne odgłosy wydaje. No i jak przyszedł listonosz i podpisywałam odbiór paczki, ona znów zaczęła piszczeć, aż listonosz się zapytał czy wszystko dobrze z tym psem co go zamknęłam w łazience No i po jego wyjściu pralka dokonała swego żywota. I dziś czeka mnie rajd po sklepach i niezapowiedziany wydatek
A tak poza tym mójKacper strasznym gadułą się zrobił Wydaje różne śmieszne dźwięki i cudooooooooooownie się uśmiecha
Później postaram się wstawić fotkę
Miłego dnia!
Wreszcie mam chwilę żeby skrobnąć kilka słówek
Mówiłam Wam ostatnio, że moja pralka jakiś cudaczne odgłosy wydaje. No i jak przyszedł listonosz i podpisywałam odbiór paczki, ona znów zaczęła piszczeć, aż listonosz się zapytał czy wszystko dobrze z tym psem co go zamknęłam w łazience No i po jego wyjściu pralka dokonała swego żywota. I dziś czeka mnie rajd po sklepach i niezapowiedziany wydatek
A tak poza tym mójKacper strasznym gadułą się zrobił Wydaje różne śmieszne dźwięki i cudooooooooooownie się uśmiecha
Później postaram się wstawić fotkę
Miłego dnia!
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #222173 przez fanka
cześć dziewczyny, wpadłam się pochwalić ubraniem do chrztu jakie upolowałam dla mojego szkraba za 35 zł
allegro.pl/show_item.php?item=1885753853
i w ramach chwalenia jeszcze zdjęcie moich chłopaków
i53.tinypic.com/voajjc.jpg
miłego i spokojnego dnia życzę, my zbieramy się na spacerek
allegro.pl/show_item.php?item=1885753853
i w ramach chwalenia jeszcze zdjęcie moich chłopaków
i53.tinypic.com/voajjc.jpg
miłego i spokojnego dnia życzę, my zbieramy się na spacerek
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #222179 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Dzien dobry...
PAdam na twarz eh...
od soboty Nunka na mleku HA wiec jestesmy w trakie przyzwyczajania sie jej brzuszka do mleczka co zalatwilo nam wczoraj zajecie na wieczor.Od 20 do 24 placz i krzyk
Potem przespala cala noc, raz jej tylko o 4 dalam mleko.
Dzisiaj wizyta poloznej, zawsze przychodzila okolo 11 a dzisiaj byla o 9:30 wiec zastala nas podczas sniadania Nunki i w pizamach.Nunulka od rana miala swietny humor sypala takimi usmiechami, ze polozna poprostu sie rozplywala, ale gdy tylko zamknely sie drzwi.... powtorka z wczoraj.... teraz dopiero zasnela
PAti czekam na zdjecia
MAla no tekst KAmila powalil nie tylko Ciebie hih
M sasiada jeszcze nie przeprosil, ale obiecal ze dzisiaj to zrobi jak z pracy wroci
Buziaczki dziewczynki
PAdam na twarz eh...
od soboty Nunka na mleku HA wiec jestesmy w trakie przyzwyczajania sie jej brzuszka do mleczka co zalatwilo nam wczoraj zajecie na wieczor.Od 20 do 24 placz i krzyk
Potem przespala cala noc, raz jej tylko o 4 dalam mleko.
Dzisiaj wizyta poloznej, zawsze przychodzila okolo 11 a dzisiaj byla o 9:30 wiec zastala nas podczas sniadania Nunki i w pizamach.Nunulka od rana miala swietny humor sypala takimi usmiechami, ze polozna poprostu sie rozplywala, ale gdy tylko zamknely sie drzwi.... powtorka z wczoraj.... teraz dopiero zasnela
PAti czekam na zdjecia
MAla no tekst KAmila powalil nie tylko Ciebie hih
M sasiada jeszcze nie przeprosil, ale obiecal ze dzisiaj to zrobi jak z pracy wroci
Buziaczki dziewczynki
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #222197 przez gosia2324
Czesc
Weekend byl STRASZNY!!!!!
Kuba chory, wymiotowal , mial biegunke skonczylo sie na kroplowce, zadzwonilam do mojej lekarki powiedzoala ze prywatnie nie przyjedzie, wiec dzis zadzwonilam do przychodni i zamowilam wizyte domowa, lecz tez odmowila !
Czujecie ????
Kur... co za lekarz!!!!, nie wezme dziecka do przychodni po szpitalu, po 2 seriach antybiotyku, zeby znow cos mu sie przyplatalo !!!!
Mala to pozno Kamil zaczal mowic, u nas to samo Kuba ma 2 lata i mowi tylko jakies wyrazy!
A ja dzis na 15.30 do gina
Weekend byl STRASZNY!!!!!
Kuba chory, wymiotowal , mial biegunke skonczylo sie na kroplowce, zadzwonilam do mojej lekarki powiedzoala ze prywatnie nie przyjedzie, wiec dzis zadzwonilam do przychodni i zamowilam wizyte domowa, lecz tez odmowila !
Czujecie ????
Kur... co za lekarz!!!!, nie wezme dziecka do przychodni po szpitalu, po 2 seriach antybiotyku, zeby znow cos mu sie przyplatalo !!!!
Mala to pozno Kamil zaczal mowic, u nas to samo Kuba ma 2 lata i mowi tylko jakies wyrazy!
A ja dzis na 15.30 do gina
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez gosia2324.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #222199 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Fanka ale masz fajnych chlopakow i zazdroszcze spacerku- u nas taka pogoda, ze tylko cieple lozko i herbatka...
w piatek idziemy na szczepienie no chyba, ze nie bedzie naszego doktora
w piatek idziemy na szczepienie no chyba, ze nie bedzie naszego doktora
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona