BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #248482 przez monika1984lodz
dzien dobry :)

Martus cos czuje , ze razkrecicie interes z ta mascia :P ja juz sie pisze i pytam czy bedzie taka mozliwosc odkupienia ? :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Beti pokaz :) prosze

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #248484 przez beti
Hej laseczki, ja na momencik, bo zaraz do mamy na urodzinki jedziemy :)

Monia, wieczorem spróbuję zrobić focię :)
13 lata 4 miesiąc temu #248519 przez ewelinaa
Dzień Dobry w niedzielę :)

Witam nowe Mamusie i nowe Dzieciaczki, śliczności :kiss: :kiss:

Wczoraj przyjechała siostra mojego męża popilnować Małej, a my pojechaliśmy na świąteczno-prezentowe zakupy i do kina :lol:

Ja niestety jestem przeziębiona, a do tego cały czas oko prawe mi łzawi, nie wiem co jest :huh:

A co prezentu poporodowego ja zamówiłam sobie bransoletkę Lilou, a mąż zapłacił :silly:

Córa śpi - znowu ją oszukałam, że idziemy na spacer, jak tylko zaczęłam ją ubierać id razu zasnęła i śpi już godzinę. Ale pogoda taka beznadziejna, tak szaro i deszczowo, że nie chce się nigdzie wychodzić.
Później jedziemy do moich rodziców na obiad, więc chociaż gotowanie mnie ominie :silly:
13 lata 4 miesiąc temu #248528 przez LILY
Hej dziewczyny :)

My dziś wstaliśmy po 8, chociaż Jas obudził się o 6:30 to zasnął na moje szczęście bo byłam wykończona.

Do późna oglądała wczoraj KSW, potem pojechałam po rodziców byli na imprezie 25-lecia cioci i wujka. A potem jeszcze Dextera oglądałam bo mi kolega powiedział że nie może się doczekać mojej reakcji po skończeniu 4 sezonu.

Dziś znowu od rana żyje sportem bo musze się przynać że jestem świrem sportowym i mogę praktycznie wszystko oglądać :D Nawet w środku nocy. I przyznam się do czegoś co jest moją tajemnicą że jak wygrywa mój ulubieniec to płacze ze szczęścia :D

Musze sie wziac w koncu za jakąś książkę bo już mam tydzień przerwy..

Ja na prezent porodowy zostałam zabrana na zakupy do galerii i wybierałam co mi się podobało a facet płacił. A i bukiet dostałam, wrzucę Wam zdjęcie :)

Ewelinaa a na jakim byłaś filmie?

Jas- 24.09.2011, 4080g, 60cm
13 lata 4 miesiąc temu #248529 przez LILY
Mój bukiet :)

Załączniki:
13 lata 4 miesiąc temu #248530 przez Mała
Witam.
U nas też pogoda paskudna, wieje i leje. Jaka pogoda takie humory moich dzieci, Kamil piszczek, a Ola nie może spać i płaczek, jak dzisiaj nie wariuje to będzie cud.
Na ząbki BOBODENT beznadziejny, ja przy Kamilu stosowałam DENTINOX ok 30 zł, ale o niebo lepszy.
13 lata 4 miesiąc temu #248563 przez iwonaNAVI
Mala dzieki moj M juz jechal po ten zel:)
13 lata 4 miesiąc temu #248566 przez iwonaNAVI
13 lata 4 miesiąc temu #248582 przez mgielka22
witam was kochane

a u mnewi piekna pogoda od paru tygodni dzis 10 stopni :ohmy: nawet nosze skore i mi nei jest zimno :D

Tez slyszalam o dentinoxie na zabki i juz go nawet zakupilam najtanije w aptece dbam o zdrowie ;)dalam chyba 24zl

A ja za porod dostalam od meza na szyje serduszko w ktorym nosze zdjecie jego razem z mala :D

Wlasnei moj M robi cannelloni nie jadlam tego nigdy wiec zobacze co wyjdzie :D

No dzieciaczki cudaczne tylko do wysciskania :P

Ja kupilam ksiazke ten jezyk niemowlat i jeszcze nei moge sie zmotywowac do czytania :P

Bylam juz na placu kupilam sobie gacie, buty i czapke :D w koncu o siebei tez trzeba zadbac :P
13 lata 4 miesiąc temu #248656 przez magda79
WITAM SIĘ I JA NIEDZIELNIE :)
U nas dzisiaj piękna pogoda słońce od rana o oczywiście spacerek zaliczony :)
Byliśmy dzisiaj na obiedzie, kawce i ciasteczku u mamy ale się obżarłam :ohmy:

A ja od M dostałam pierścionek z białego i żółtego złota z diamencikami ;) ikolczyki do kąpletu APART...to się pochwaliłam ;) ;)

no i oczywiście kwiaty :)
13 lata 4 miesiąc temu #248659 przez LILY
Mała a Wy bierzecie udział w akcji zbierania plastikowych zakrętek na wózki?

13 lata 4 miesiąc temu #248681 przez gosia2324
witam ...
Beti spodnie na tylek i wklejac nam tu zdjecie :P

Ja prezent po porodowy kiedys Wam pokazywalam, obraczka z dzieciecymi stopkami.

A ja jak pisalam wczoraj, mialam caly dzien gosci... 3 dzieciakow w domu ... uf wlasnych mysli nie slychac :silly: :dry:

teraz juz cisza i spokoj, Kuba usypia z tata , a ja obrabiam mala, ktora od 2 dni ma problem z zasypianiem, ale juz zaśnie to nie ma jej 7-8 godzin :kiss: :side:
13 lata 4 miesiąc temu #248715 przez fanka
witam w niedzielę, u mnie dzis ponuro, wietrznie, paskudnie cały dzień było :-( co do prezentów po porodowych to ja od mojego Męża dostałam złoty łańcuszek z przywieszką literką D (Dawid ) ;-)
13 lata 4 miesiąc temu #248727 przez pati-m
Witam i ja pod koniec dzionka :)
Bliśmy dziś na kontroli pępkowej z Kacprem - wszystko oki, jeszcze troszkę lapisowania i wreszcie będzie z głowy. Ale wróciłam przygnębiona :( Te wizyty kontrolne mamy u takiej pani profesor, która przyjmuje nas w szpitalu na oddziale chirurgii dziecięcej i onkologii. No i dziś akurat jak czekaliśmy to widziałąm takiego chłopczyka niewiele większego od Kacpra z igłami w główce, dziewczynkę ze zniekształconą buzią, inni rodzice czekali z dzieckiem bo wykryto u niego guza. Aż płakać się chce. Dziękuję Bogu, że u mnie to tylko pępek i nie mam większych zmartwień. Czasami narzekamy, że maluszki marudzą, spać nie chcą itp. ale cieszmy się z takich problemów.

Przepraszam jeśli przysmęciłam, ale chciałam się wygadać.

A co do prezentu poporodowego to ja dostałam serduszko, które się otwiera i jest w środku zdjęcie Kacperka :lol:
13 lata 4 miesiąc temu #248738 przez iwonaNAVI
Pati zgadzam sie zdrowie dziecka jest dla rodzicow najwazniejsze...dziekujmy Bogu ze mamy takie zdrowe, piekne i usmiechniete maluszki :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia