BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 tygodni temu #247953 przez magda79
właśnie zostałam zaproszona na śniadano, zmykam i miłego dnia mamuśki :) :)
Temat został zablokowany.
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #247959 przez bewipo
Witam sobotnio.
Ja mam wczasy u rodziców :D Wrócili z wycieczki i przyjechaliśmy po prezenty :D No i od razu nadrabiamy zaległości w wizytach i spotkaniach ;)
Iwonka tak, ja też 03.09 z Anitką. A ile waży teraz twoja córcia, bo moja to ciągle kruszyna i ma zaledwie 3725 i podobno 54,5 cm, chociaż jakieś to ostatnie mierzenie dziwne było...
Co do wzrostu to ja 160 i obecnie 55 kg, no i też ten okropny brzuszek, ale przestałam się nim przejmować. Acha i też się zaliczam do grona 28 l.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
13 lata 3 tygodni temu #247967 przez magda79
bewipo Anitka śliczniutka!!!! nic tylko tulić tulić i tulić :kiss: :kiss:
13 lata 3 tygodni temu #248000 przez mgielka22
Jejjj Laski ale was trzeba bylo nadrobic masakra :P

Ale sie z Was usmialam a najbardziej z Gosi i jej cukierkow :P

U mnie to ja licze juz 24 wiosenki i 7 miesiecy po slubie jestem :)

Heh ja w ciazy przytylam 22kg z Lilianna zrzucilam narazie 12kg wiec jeszcze 10 miz ostalo choc z 15 musze schudnac wazylam 52-54 kg zawsze przy wzroscie 161 a teraz 67 masakrator ale obzarstwo u mnie o godz 22 chyba sie nigdy nie skonczy :P

Ja teraz obandazowalam sobie brzuch zeby skora szybciej sie sciagnela wiec tez naleze do obwslych brzuszkow i tez sie nei chce ruszyc dupy do brzuszkow a samemu sie nie chce :P
W poniedzialek ide z przyjaciolka na silownie mala zostanie z babcia wiec moze juz bede w miare regularnei to robic :p

Nie no nasze maluchy wymiataja :P podejrzewam ze moja Lilianna tez by sie oswiadczyla ktoremus chlopcu gdyby byla u nas ta tradycja :P

Moja mala ma w tylku zegarek codziennie pobodka o 2,5 i 7 ale juz mneij w nocy pampersow idzie :P
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #248015 przez slowiczek
dzień dobry mamusie :kiss:

moja dziecinka zasnęła o 21 i przespała bez pobudek do 7 rano także noc bardzo udana :D

bewipo, Anitka jest naprawdę bardzo ładna :) a, że malutka, to nic, najważniejsze że zdrowa, w swoim czasie nagdoni :) :kiss:

buziaaaaaaaki dla Lilianki z okazji 2 miesięcy :kiss: :kiss: :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
13 lata 3 tygodni temu #248100 przez Pyśkaaaa
witam :)
Natalcia jak zwykle cudna :kiss: i moze podac rękę Frankowi ze spaniem od 22 do 6.30 :P to juz 3 noc taka nasza :D
Magda ale masz kochaną curcie :)
Migielka witaj w gronie 24 latek :*
13 lata 3 tygodni temu #248107 przez monika1984lodz
dzien dobry po nieprzespanej nocy :( ale nie przez Nune tylko przez bol zeba eh :( w poniedzialek dentysta :(
a dzisiaj babski wypad na miasto :)
PAti porosze zdjecie z avatara w powiekszeniu :) a zimowy Kacperek cudo :kiss:

Agusia Emilka jest cudna :) rokowa dziewczyna :P

Anitka kruszynko kochana :) :kiss: ciotka caaaaaaaaaluje mocno :)

Natka ja nadal jestem fanka Twoich oczu i wloskow :)hihi mala "the-besciara" :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 tygodni temu #248118 przez mgielka22
Slowiczku ale Natalka jest cudaczna :D jejjj wysciskac wycalowac i schrupac w calosci :d

Ale wam zazdroszcze tych nocek ehhhh ja sie tak nie bawie :P

Lily dziekuje za zyczenia :P
13 lata 3 tygodni temu #248139 przez antos3008
Witam wszytskie mamy :) Poczytuje Was już od okresu ciąży i pomyślałam, że może czas się w końcu zacząć udzielać, tym bardziej że widzę, że chętnie przyjmujecie nowe osoby. Ja urodziłam mojego Antosia 30.08 w 39 tygodniu ciąży. Nie było lekko, ale warto było. Zresztą same wiecie :)) Dzieciaki macie śliczne.
13 lata 3 tygodni temu #248143 przez fanka
Witam w sobotę - ale sie wczoraj rozpisałyście, czytałam Was na bieżąco ale nie miałam weny pisać bo źle sie wczoraj czułam i dziś znów zaczyna się to samo. Wczoraj po południu zaczął mnie mocno boleć brzuch tzn. trochę tak jakby skurcze, jakby jakieś naciągania w środku czułam w dole brzucha, do tego podobne uczucie w piersiach i zimno, dreszcze, myślałam, że dostanę okres i może pierwszy okres po ciąży tak się właśnie objawia ale nic z tego. okresu nie ma a brzuch nie przechodzi. W nocy było ok, nie bolało, ale dziś jak zaczęłam chodzić się ruszać to od nowa to samo, mniej już niż wczoraj i tylko sam brzuch ale nadal boli :-( boje się , że coś mi się tam może porobiło nie tak z macicą czy coś!!chociaż jak byłam u lekarza to robiła mi usg i mówiła, że wszystko bardzo dobrze wygląda. Mam nadzieję, że przejdzie!

A tak wogołe to witam nowe mamusie i ich śliczne pociechy bo jeszcze się nie przywitałam!!!
Dzieciaczki cudne wszystkie, minki, gesty- to wszystko jest tak cudowne i warte uwiecznienia bo rosną skarby z dnia na dzień i niektóre chwilę już nie wrócą.
Anitka- ale Ty jesteś śliczna, moja synowa piękniusia kruszynka!!!
13 lata 3 tygodni temu #248153 przez fanka
aha zapomniałam jeszcze- co do wczorajszego tematu dyskusji- Ja mam 25 lat, pierwsze dziecko, pierwszego męża ;-) 2 lata po ślubie, mieszkam w Rzeszowie! Co do kolejnych dzieci, zawsze chciałam mieć trójkę, a mąż dwójkę ;-) ale póki co muszę tego jednego potworka ogarnąć ;-) ale myślę, że napewno się jeszcze w naszym życiu kolejne pojawi, nie ukrywa, że mała laleczka , taka jak te nasze forumowe gwiazdeczki mi się jeszcze marzy. :-) a póki co marzenia mi się spełniają bo zawsze chciałam mieć pierwszego synka i tak też jest więc może i co do córki będzie podobnie ;-)
13 lata 3 tygodni temu #248158 przez Mała
Witam kobitki.
Takie rozgadane wieczory,jak wczoraj powinny stać się tradycją, cudnie było :laugh:
My po zakupach i gości wieczorem mamy, mąż będzie z kumplem zdrowie Oli opijał, aż się boję dzisiejszej nocy.
A na tym zdjęciu z fakersikiem to Kamil nie Ola :blink:
Dzieci wszystkie cuuudne, lubię oglądać wasze maluchy.

Magda pewnie, że kawaler do wzięcia, ciotka ślepa przed kompem bez okularów siedziała :blush:

Anotos3008 no proszę przez to moje dogadywanie następna mamuśka się dołączyła. Witam, pochwal się synkiem :laugh: .

Mgiełka ja tam też nie mam tak dobrze, żeby całą noc przespać.
13 lata 3 tygodni temu #248160 przez antos3008
Z chęcia się pochwale, tylko powiedzcie jak ukryć zdjęcie :)
13 lata 3 tygodni temu #248162 przez Mała
Ja jak wstawiam zdjęcie to potem edytuje post i naciskam te dwa przytulone ludziki(tam obok czcionki)
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #248163 przez antos3008

Załączniki:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka