- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #247959 przez bewipo
Witam sobotnio.
Ja mam wczasy u rodziców Wrócili z wycieczki i przyjechaliśmy po prezenty No i od razu nadrabiamy zaległości w wizytach i spotkaniach
Iwonka tak, ja też 03.09 z Anitką. A ile waży teraz twoja córcia, bo moja to ciągle kruszyna i ma zaledwie 3725 i podobno 54,5 cm, chociaż jakieś to ostatnie mierzenie dziwne było...
Co do wzrostu to ja 160 i obecnie 55 kg, no i też ten okropny brzuszek, ale przestałam się nim przejmować. Acha i też się zaliczam do grona 28 l.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja mam wczasy u rodziców Wrócili z wycieczki i przyjechaliśmy po prezenty No i od razu nadrabiamy zaległości w wizytach i spotkaniach
Iwonka tak, ja też 03.09 z Anitką. A ile waży teraz twoja córcia, bo moja to ciągle kruszyna i ma zaledwie 3725 i podobno 54,5 cm, chociaż jakieś to ostatnie mierzenie dziwne było...
Co do wzrostu to ja 160 i obecnie 55 kg, no i też ten okropny brzuszek, ale przestałam się nim przejmować. Acha i też się zaliczam do grona 28 l.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 tygodni temu przez bewipo.
Temat został zablokowany.
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #248000 przez mgielka22
Jejjj Laski ale was trzeba bylo nadrobic masakra
Ale sie z Was usmialam a najbardziej z Gosi i jej cukierkow
U mnie to ja licze juz 24 wiosenki i 7 miesiecy po slubie jestem
Heh ja w ciazy przytylam 22kg z Lilianna zrzucilam narazie 12kg wiec jeszcze 10 miz ostalo choc z 15 musze schudnac wazylam 52-54 kg zawsze przy wzroscie 161 a teraz 67 masakrator ale obzarstwo u mnie o godz 22 chyba sie nigdy nie skonczy
Ja teraz obandazowalam sobie brzuch zeby skora szybciej sie sciagnela wiec tez naleze do obwslych brzuszkow i tez sie nei chce ruszyc dupy do brzuszkow a samemu sie nie chce
W poniedzialek ide z przyjaciolka na silownie mala zostanie z babcia wiec moze juz bede w miare regularnei to robic
Nie no nasze maluchy wymiataja podejrzewam ze moja Lilianna tez by sie oswiadczyla ktoremus chlopcu gdyby byla u nas ta tradycja
Moja mala ma w tylku zegarek codziennie pobodka o 2,5 i 7 ale juz mneij w nocy pampersow idzie
Ale sie z Was usmialam a najbardziej z Gosi i jej cukierkow
U mnie to ja licze juz 24 wiosenki i 7 miesiecy po slubie jestem
Heh ja w ciazy przytylam 22kg z Lilianna zrzucilam narazie 12kg wiec jeszcze 10 miz ostalo choc z 15 musze schudnac wazylam 52-54 kg zawsze przy wzroscie 161 a teraz 67 masakrator ale obzarstwo u mnie o godz 22 chyba sie nigdy nie skonczy
Ja teraz obandazowalam sobie brzuch zeby skora szybciej sie sciagnela wiec tez naleze do obwslych brzuszkow i tez sie nei chce ruszyc dupy do brzuszkow a samemu sie nie chce
W poniedzialek ide z przyjaciolka na silownie mala zostanie z babcia wiec moze juz bede w miare regularnei to robic
Nie no nasze maluchy wymiataja podejrzewam ze moja Lilianna tez by sie oswiadczyla ktoremus chlopcu gdyby byla u nas ta tradycja
Moja mala ma w tylku zegarek codziennie pobodka o 2,5 i 7 ale juz mneij w nocy pampersow idzie
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #248015 przez slowiczek
dzień dobry mamusie
moja dziecinka zasnęła o 21 i przespała bez pobudek do 7 rano także noc bardzo udana
bewipo, Anitka jest naprawdę bardzo ładna a, że malutka, to nic, najważniejsze że zdrowa, w swoim czasie nagdoni
buziaaaaaaaki dla Lilianki z okazji 2 miesięcy
moja dziecinka zasnęła o 21 i przespała bez pobudek do 7 rano także noc bardzo udana
bewipo, Anitka jest naprawdę bardzo ładna a, że malutka, to nic, najważniejsze że zdrowa, w swoim czasie nagdoni
buziaaaaaaaki dla Lilianki z okazji 2 miesięcy
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 tygodni temu przez slowiczek.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 3 tygodni temu #248107 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
dzien dobry po nieprzespanej nocy ale nie przez Nune tylko przez bol zeba eh w poniedzialek dentysta
a dzisiaj babski wypad na miasto
PAti porosze zdjecie z avatara w powiekszeniu a zimowy Kacperek cudo
Agusia Emilka jest cudna rokowa dziewczyna
Anitka kruszynko kochana ciotka caaaaaaaaaluje mocno
Natka ja nadal jestem fanka Twoich oczu i wloskow :)hihi mala "the-besciara"
a dzisiaj babski wypad na miasto
PAti porosze zdjecie z avatara w powiekszeniu a zimowy Kacperek cudo
Agusia Emilka jest cudna rokowa dziewczyna
Anitka kruszynko kochana ciotka caaaaaaaaaluje mocno
Natka ja nadal jestem fanka Twoich oczu i wloskow :)hihi mala "the-besciara"
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- antos3008
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #248139 przez antos3008
Witam wszytskie mamy Poczytuje Was już od okresu ciąży i pomyślałam, że może czas się w końcu zacząć udzielać, tym bardziej że widzę, że chętnie przyjmujecie nowe osoby. Ja urodziłam mojego Antosia 30.08 w 39 tygodniu ciąży. Nie było lekko, ale warto było. Zresztą same wiecie ) Dzieciaki macie śliczne.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #248143 przez fanka
Witam w sobotę - ale sie wczoraj rozpisałyście, czytałam Was na bieżąco ale nie miałam weny pisać bo źle sie wczoraj czułam i dziś znów zaczyna się to samo. Wczoraj po południu zaczął mnie mocno boleć brzuch tzn. trochę tak jakby skurcze, jakby jakieś naciągania w środku czułam w dole brzucha, do tego podobne uczucie w piersiach i zimno, dreszcze, myślałam, że dostanę okres i może pierwszy okres po ciąży tak się właśnie objawia ale nic z tego. okresu nie ma a brzuch nie przechodzi. W nocy było ok, nie bolało, ale dziś jak zaczęłam chodzić się ruszać to od nowa to samo, mniej już niż wczoraj i tylko sam brzuch ale nadal boli boje się , że coś mi się tam może porobiło nie tak z macicą czy coś!!chociaż jak byłam u lekarza to robiła mi usg i mówiła, że wszystko bardzo dobrze wygląda. Mam nadzieję, że przejdzie!
A tak wogołe to witam nowe mamusie i ich śliczne pociechy bo jeszcze się nie przywitałam!!!
Dzieciaczki cudne wszystkie, minki, gesty- to wszystko jest tak cudowne i warte uwiecznienia bo rosną skarby z dnia na dzień i niektóre chwilę już nie wrócą.
Anitka- ale Ty jesteś śliczna, moja synowa piękniusia kruszynka!!!
A tak wogołe to witam nowe mamusie i ich śliczne pociechy bo jeszcze się nie przywitałam!!!
Dzieciaczki cudne wszystkie, minki, gesty- to wszystko jest tak cudowne i warte uwiecznienia bo rosną skarby z dnia na dzień i niektóre chwilę już nie wrócą.
Anitka- ale Ty jesteś śliczna, moja synowa piękniusia kruszynka!!!
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #248153 przez fanka
aha zapomniałam jeszcze- co do wczorajszego tematu dyskusji- Ja mam 25 lat, pierwsze dziecko, pierwszego męża 2 lata po ślubie, mieszkam w Rzeszowie! Co do kolejnych dzieci, zawsze chciałam mieć trójkę, a mąż dwójkę ale póki co muszę tego jednego potworka ogarnąć ale myślę, że napewno się jeszcze w naszym życiu kolejne pojawi, nie ukrywa, że mała laleczka , taka jak te nasze forumowe gwiazdeczki mi się jeszcze marzy. a póki co marzenia mi się spełniają bo zawsze chciałam mieć pierwszego synka i tak też jest więc może i co do córki będzie podobnie
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 3 tygodni temu #248158 przez Mała
Witam kobitki.
Takie rozgadane wieczory,jak wczoraj powinny stać się tradycją, cudnie było
My po zakupach i gości wieczorem mamy, mąż będzie z kumplem zdrowie Oli opijał, aż się boję dzisiejszej nocy.
A na tym zdjęciu z fakersikiem to Kamil nie Ola
Dzieci wszystkie cuuudne, lubię oglądać wasze maluchy.
Magda pewnie, że kawaler do wzięcia, ciotka ślepa przed kompem bez okularów siedziała
Anotos3008 no proszę przez to moje dogadywanie następna mamuśka się dołączyła. Witam, pochwal się synkiem .
Mgiełka ja tam też nie mam tak dobrze, żeby całą noc przespać.
Takie rozgadane wieczory,jak wczoraj powinny stać się tradycją, cudnie było
My po zakupach i gości wieczorem mamy, mąż będzie z kumplem zdrowie Oli opijał, aż się boję dzisiejszej nocy.
A na tym zdjęciu z fakersikiem to Kamil nie Ola
Dzieci wszystkie cuuudne, lubię oglądać wasze maluchy.
Magda pewnie, że kawaler do wzięcia, ciotka ślepa przed kompem bez okularów siedziała
Anotos3008 no proszę przez to moje dogadywanie następna mamuśka się dołączyła. Witam, pochwal się synkiem .
Mgiełka ja tam też nie mam tak dobrze, żeby całą noc przespać.
- antos3008
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- antos3008