BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 8 miesiąc temu #103958 przez monika1984lodz
boskie :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #103961 przez Pyśkaaaa
cudne :) kurcze wy to macie dar kupowania na tym allegro ładnych i tanich rzeczy ja to nigdy nic znalesc nie moge :P

monika ja tez nic nie kupuje ale jak sie dzis tylko dowiem co siedzi w brzuszku kupie cos :) trzeba jakos zaplanowac wydatki :P
13 lata 8 miesiąc temu #103964 przez Agusia83
jeszcze jednym zakupem chcialam Wam sie pochwalic.....przepraszam, ze taka chwalipieta ze mnie, ale te zakupy wprawily mnie w cudowny humor :lol:
13 lata 8 miesiąc temu #103965 przez pati-m
Śliczne te ciuszki Agusia :) Urocze kompleciki w dobrej cenie - potrafisz fajne rzeczy "upolować" :silly:
Ja jeszcze nic nie mam. Może w maju zacznę się rozglądać za takimi małymi cudeńkami :)
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #103967 przez Agusia83
mam nadzieje, ze teraz rozmiar zdjecia jest odpowiedni

My dopiero 27.04 dowiemy sie, kto rosnie w moim brzuszku...ale co tam...wszystkie ubranka beda pasowaly i do dziewczynki i do chlopczyka :woohoo:
Wiem, ze sa przesady, ze wczesniej nie powinno sie kupowac, ale dlaczego mialo by byc zle, prawda? :woohoo:
Załączniki:
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #103971 przez Pyśkaaaa
cudenko :D chwal sie chwal bo jest czym :) dziewczyny? a od jakiego rozmiaru kupujecie?
glowa mi dzis peknie :( i jeszcze ten stres przed wizyta... cos nastroj mi dzis nie dopisuje :(

Agusia ja slyszalam ze przez pierwsze 3 miesiace nie mozna... a poza tym jak mowisz nie mozemy sie nastawiac ze bedzie zle... a poza tym ja w przesady nie wierze :P
13 lata 8 miesiąc temu #103972 przez pati-m
Aż się sama buźka śmieje na widok takich rzeczy :) Ja nie kupiłam jeszcze nic, bo jesteśmy w trakcie robienia pokoiku dla małego. Jak już pomalujemy, wstawimy meble itp, to wtedy zacznę, a potem usiądę w nim i będę z bananem na ustach po prostu patrzeć na to wszystko :laugh: Wiem, wiem, wariatka ze mnie, ale trudno :lol:
13 lata 8 miesiąc temu #103978 przez pati-m
Ja Pyśkaaaa chyba kupię po kilka sztuk na rozmiar 62. Ja jestem wysoka, mąż też, więc pewnie mały też nie urodzi się tyci. Chociaż podobno to nic nie wiadomo. Nawet jeśli, to lepiej niech się okaże, że kupiłam za duże i ubiorę je za miesiąc, niż to że wszystkie nie pasują, bo są za małe i podwójne koszty wtedy :)
Stres przed wizytą chyba każda z nas ma. Ja siadam wtedy z gorącym kakao i siorbię powoli :) Wiem, że dziecinne, ale mi to pomaga i uspokaja :D
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #103982 przez Agusia83
Pyskaa, ale Ty sie niczym nie martw, bo na pewno dzidzia jak malowana :woohoo: zdrowa i fikajaca koziolki bedzie :woohoo: ...zmierz jeszcze raz cisnienie, jesli masz niskie, to moze faktycznie zapodaj kawke, taka slabsza...cisnienie atmosferyczne dzis tez chyba nie w sosie, bo glowa moze Cie tez od niego bolec...sprobuj zimne oklady na czolo, czasem pomaga...

A jesli chodzi o rozmiary, to mam jednego bodziaka na 56, ale stwierdzilam, ze to faktycznie moze byc za male i teraz kupuje wiekszosc na 62. Tak jak napisala Pati-m, jesli beda ciuszki za duze, to nic sie nie stanie, dzidzius szybko przybierze na masie...I chce chyba jeszcze kupic juz na 68...ale wszytsko po kolei...
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #103994 przez Pyśkaaaa
wypilam kawe cisnieniomierza nie mam ale ten moj bol jest "charakterystyczny na niskie cisnienie" az w glowie mi sie kreci... chyba skusze sie na tabletke :( dzieki agus za wsparcie:P bo ja to panikara jestem...

pati kazda ma swoje sposoby na stres to nie jest dziecinne :kiss:

ja jestem dosc niska a moj nie jest ani wysoki ani niski ale chyba tez zaczne od 62 :laugh:
13 lata 8 miesiąc temu #104014 przez Mała
Tak dziewczyny od 62 zacznijcie, ale też nie za dużo bo wszyscy oglądający wam przyniosą ubranka, a dzieci tak szybko rosną, że możecie nawet wszystkich nie założyć bo będą za małe. Moja koleżanka kupiła na 56, bo córeczka miała być mała i mąż na szybko kupował, żeby dziewczyna miała w czym do domu wrócić, taka mała się urodziła :laugh:
13 lata 8 miesiąc temu #104062 przez monika1984lodz
Pyska bedzie dobrze <przytul> :)

Sliczne te spiochy hi uwielbiam zyrafki :)

JA nie kupuje bo jakos sie boje.... wole nie zapeszac.Wiem moze i glupie ale tak juz mam.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #104081 przez klaula1
WITAM MÓJ PREWIDYWALNY TERMIN WYPADA NA 28 WRZEŚNIA:) :kiss:
13 lata 8 miesiąc temu #104086 przez monika1984lodz
witamy klaula :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #104101 przez bewipo
Marta gratuluję córeczki :)

Z tą moją gin to jest tak że ona zawsze robi usg, nie ważne czy na fundusz czy prywatnie. I juz nawet miała wpisane moje dane do tego sprzętu, bo widzialam na telewizorku. Tylko że opóźnienie już miała spore to jednak nie zrobiła mi. No trudno. Ja tam się już nie przejmuje i nie stresuję. Nie ma sensu. Zapiszę się chyba do takiej babki co juz raz byłam u niej, jest wojewódzkim konsultantem ds ginekologii i położnictwa więc warto wydać kaskę na wizytę u niej.

Widzę, że już ciuszki kupujecie :) Super :) Ja na razie mam po kilka w różnych rozmiarach z tego co dostałam. Zastanawiam się nad rozmiarem kombinezonu na zimę. Nie wiem za bardzo jak szybko dzieci rosną i jaki zapas trzeba zrobic rozmiarowy.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia