BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 11 miesiąc temu #104102 przez pati-m
witamy w gronie "ciężarówek" klaula :kiss:
Temat został zablokowany.
13 lata 11 miesiąc temu #104122 przez Marta M
Witaj Klaula, Twoj suwaczek jest juz na pierwszej stronie.

Widze ze Agusia szaleje z zakupami, super, piekne te ubranka, ja narazie inwestuje w siebie, haha, wlasnie wrocilam z zakupow i kupilam sobie sukieneczke, znalazlam swietny sklep w Plazie dla dziewczyn z Krk: Bede mama, ceny niektore zawrotne, ale sukienki w porownaniu do bluzek maja jedna cene...bluzeczki za 139 a sukienka 155...jak zrobie zdjecie to wkleje sie Wam pochwalic..:)

A jesli ktos nie z Krk, prowadza tez sprzedaz przez internet, to jest adres sklepu:
www.happymum.pl/sklep3/
A tu adresy sklepow w Polsce:
www.happymum.pl/index.php?page=adresy
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #104144 przez Marta M
To ta sukienka :)

Załączniki:
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #104145 przez Marta M
Załączniki:
13 lata 11 miesiąc temu #104157 przez katy25
czesc dziewczynki

marta fajna sukieneczka i ładny kolorek! U mnie w Wawie tez jest ten sklep w Wola Park, mają super ubrania ale jak dla mnie za drogie. Tam właściwie poniżej 100zł chyba nic nie kupisz?? Mi troche szkoda wydawać kasy na te rzeczy, bo po ciąży już ich nie założę... :dry:

mnie dzis strasznie brzuch boli nie wiem? i mam jakis twardy, zjadłam obiad i jest jeszcze gorzej...

agusia sliczne te ubranka
ja potem wkleje Wam link na allegro, gdzie sa sliczne ubranka dla maluszków - zwlaszcza dla chlopczykow :blink:

ide sie polozyc
ach...w Lidlu sa tuniki ciazowe po 30 zł - ładne. Ale ja kupiłam sobie dziś 2 pasy za 19,90. Jeden czarny a drugi fioletowy, może jutro wystroje sie w jeden z nich to wkleje fotke;)
13 lata 11 miesiąc temu #104164 przez monika1984lodz
sliczna ta sukieneczka :) brzusio tez sliczny :)

katy odpoczywaj :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 11 miesiąc temu #104170 przez Groszek
Marta gratuluję córci :) a sukienka świetna :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557
13 lata 11 miesiąc temu #104187 przez bewipo
Marta sukienka śliczna :)
katy też dziś patrzałam na te tuniki w lidlu, ale darowałam sobie bo nie są 100% bawełna tylko ze sztucznościami.
13 lata 11 miesiąc temu #104195 przez monika1984lodz
tez mialam isc do lidla ale jakos mi nie poszlo hehhe. Moze jeszcze jutro cos zostanie dla mnie hehe.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 11 miesiąc temu #104199 przez Marta M
Zgadzam sie: ceny spore, ale strasznie mi sie te rzeczy podobaja...w zadnym sklepie takich nie widzialam..i wypatrzylam super spodenki, nie bylo rozmiaru, ale maja dojsc, takze pojade jeszcze po nie, takie eleganckie, do rajstop, zamiast spodniczki, do bialej bluzeczki...a i zakiety maja dla ciezarncyh, bo jak chodze po innych sklepach to wszystko podobne i strasznie maly wybor...najczesciej spodnie i spodnice dzinsowe, a ja lubie materialowe...i bardziej eleganckie..

No tak, dzisiaj poszalam a jutro dalszy ciag meki z papierami do kredytu..jutro jedziemy odebrac wycene i znow popierdykamy do Katowic do banku...ehhh...

Wybaczcie ze zasmiecilam forum az trzema zdjeciami, ale tak mi ten zakup poprawil nastroj..zreszta ostatnio czujemy sie z corcia znakomicie...

zasypiamy i budzimy sie przy muzyce Vivaldiego :D:D
13 lata 11 miesiąc temu #104215 przez madziaska
Martusia sukieneczka cudna i gratuluje coreczki :) Jesli sie nie mysle, to Mirella znowu dala rade z przepowiednia ;) Mnie tez wywrozyla coreczke ;)
13 lata 11 miesiąc temu #104244 przez slowiczek
Ładnie Ci Marta w tej sukieneczce :) ale czemu zakwadratowałaś sobie twarz :P ?

katy mnie dziś też brzuch trochę się buntuje...a ostatnio było już tak dobrze :D

w ogóle fajny dzień miałam dzisiaj :) :) :)
13 lata 11 miesiąc temu #104290 przez Marta M
Hahaha slowiczku, kiedys dodalam tu jakies zdjecie z twarza, ale potem zauwazylam ze zadna dziewczyna sie nie pokazuje w calej okazalosci, wiec po co mam sie wyrozniac...:) Tak samo dodajecie same brzuszki bez pokazywania twarzy...

tak Madziaska, wlasnie chce o tym Mirelli napisac, ale wpierw chce nadgonic staraczki z czytaniem..:)
13 lata 11 miesiąc temu #104291 przez fanka
Czesc Dziewczynki, ja dziś po wizycie u lekarza. Ogólnie wszystko ok, to najważniejsze, maluszek rośnie odpowiednio, wierci się i dokazuje :-) niestety nie poznałam płci :-( a strasznie byłam na to nastawiona, Pani doktor powiedziała, że nie widzi dokładnie i nie chce mi złych prognoz mówić, ale za tydzień idę na połówkowe to tam już liczę, że napewno się dowiem.
Marta gratuluję córeczki ;-) i dziewczynki zaczeły u nas się pojawiać , bo póki co chłopcy rządzili :-)
13 lata 11 miesiąc temu #104300 przez pati-m
Marta super sukieneczka i bardzo ładnie w niej wyglądasz :)
Ja zamówiłam sobie taką allegro.pl/totalny-hit-mala-czarna-na-ka...1678870.html#gallery i czekam kiedy przyjdzie.

fanka- super, że z Tobą i maluszkiem wszystko dobrze. Trzymam kciuki, żeby przy następnej wizycie się ujawnił :D
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia