- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #103484 przez ewelinaa
Tak, tak dziewczynka to u mnie.
Na 100%
Lekarz wydrukował 2 zdjęcia, zaznaczył, że nie ma siusiaka i powiedział, żebyśmy te zdjęcia zachowali i w razie czego przyszli z reklamacją
O tym lekarzu słyszałam, że jest właśnie bezbłędny w rozpoznawaniu płci dlatego do niego poszłam
Na 100%
Lekarz wydrukował 2 zdjęcia, zaznaczył, że nie ma siusiaka i powiedział, żebyśmy te zdjęcia zachowali i w razie czego przyszli z reklamacją
O tym lekarzu słyszałam, że jest właśnie bezbłędny w rozpoznawaniu płci dlatego do niego poszłam
Temat został zablokowany.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #103521 przez pati-m
Hej Dziewczynki
Nie było mnie dwa dni, a tu już tyle postów
Po pierwsze mYSZA - Gratuluję Synka Ten sam termin, ta sama płeć
Edyta1986 - również gratuluję synka
Pyśkaaaa ja też odczuwam kłucie w pępku i to ostatnio coraz częściej. Mówiłam to mojej lekarce, ale ona mówi, że to normalne. Ale póki co nie zauważyłam, żeby mi pępek wypychało.
Kasia79 - śliczny brzuszek. Ja uważam, że wcale nie masz dużego jak na połowę ciąży. Ja jestem kilka tygodni za Tobą a mam taki sam. Wielkość brzuchala to sprawa indywidualna, a najważniejsze to to, kto w nim siedzi
Nie było mnie dwa dni, a tu już tyle postów
Po pierwsze mYSZA - Gratuluję Synka Ten sam termin, ta sama płeć
Edyta1986 - również gratuluję synka
Pyśkaaaa ja też odczuwam kłucie w pępku i to ostatnio coraz częściej. Mówiłam to mojej lekarce, ale ona mówi, że to normalne. Ale póki co nie zauważyłam, żeby mi pępek wypychało.
Kasia79 - śliczny brzuszek. Ja uważam, że wcale nie masz dużego jak na połowę ciąży. Ja jestem kilka tygodni za Tobą a mam taki sam. Wielkość brzuchala to sprawa indywidualna, a najważniejsze to to, kto w nim siedzi
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 8 miesiąc temu #103537 przez Agusia83
Haloooo, Marta, gdzie Cie powialo? Mialas nam napisac jak po usg?????
Dziewczynki, tez jestem padnieta, wlasnie skonczylam prasowac sterte prania i nogi wchodza mi do 4 liter kreslup tez przez to nawala....
Ja tez sie czasem czuje jakbym miala pilke 5kg przed soba i taki ciezar.....mnie cos ostatnio kluje w kroczu albo w pachwinach...albo jedno i drugie...mam nadzieje, ze z szyjka wszystko w porzadku, ze sie nie skraca....
Mala, ja mam identyczne spodnie, jak Ty kupilas, badz kupujesz...takie jeansowe z pasem...znalazlam je w mother care w galerii, byly ns przecenie ze 170 na 49 bardzo fajnie sie w nich chodzi...
Dziewczynki, tez jestem padnieta, wlasnie skonczylam prasowac sterte prania i nogi wchodza mi do 4 liter kreslup tez przez to nawala....
Ja tez sie czasem czuje jakbym miala pilke 5kg przed soba i taki ciezar.....mnie cos ostatnio kluje w kroczu albo w pachwinach...albo jedno i drugie...mam nadzieje, ze z szyjka wszystko w porzadku, ze sie nie skraca....
Mala, ja mam identyczne spodnie, jak Ty kupilas, badz kupujesz...takie jeansowe z pasem...znalazlam je w mother care w galerii, byly ns przecenie ze 170 na 49 bardzo fajnie sie w nich chodzi...
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #103583 przez Agusia83
Bewipo spodnie bardzo fajne...a z jakiego materialu zostaly zrobione? Fakt, troszke za dlugie, ale mozna podwinac (tzn jak ktos umie, ja musialabym korzystac z umiejetnosci sasiadki krawcowej ) a brzuszek w spodniach bardzo gustowny i sliczny
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Smerfetka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #103602 przez pati-m
Dziewczyny Kochane ja znów po prośbie
Kto poratuje mnie - przyszłą niedoświadczoną mamuśkę i powie mi jaki rozmiar pościeli powinnam kupić do łóżeczka jeśli ma ono wymiar 140x70 Chodzi mi o cały komplecik (poszewki, kołderka, podusia, ochraniacz itd.) Liczę na Waszą pomoc
Kto poratuje mnie - przyszłą niedoświadczoną mamuśkę i powie mi jaki rozmiar pościeli powinnam kupić do łóżeczka jeśli ma ono wymiar 140x70 Chodzi mi o cały komplecik (poszewki, kołderka, podusia, ochraniacz itd.) Liczę na Waszą pomoc
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #103628 przez bewipo
Dzięki dziewczyny
Agusia materiał to Bawełna 80%, Satyna 17%, Elastan 3%. Mama dzisiaj przyjedzie to wymierzy i mi podwinie
Pati pościel 135x100. Zobacz sobie tutaj allegro.pl/baby-raj-13el-ekskl-135x100-w...cja-i1539758312.html Ja kupowałam od nich komplet dla mojej chrześniaczki. Mają w miarę ceny i dość dobrze odszyta jest ta pościel. A przynajmniej same rozmiary możesz od nich zobaczyć bo wszystko jest opisane.
Agusia materiał to Bawełna 80%, Satyna 17%, Elastan 3%. Mama dzisiaj przyjedzie to wymierzy i mi podwinie
Pati pościel 135x100. Zobacz sobie tutaj allegro.pl/baby-raj-13el-ekskl-135x100-w...cja-i1539758312.html Ja kupowałam od nich komplet dla mojej chrześniaczki. Mają w miarę ceny i dość dobrze odszyta jest ta pościel. A przynajmniej same rozmiary możesz od nich zobaczyć bo wszystko jest opisane.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #103634 przez fanka
Witam wszystkie wrześnióweczki z rana.
Gratuluję tym, które już znają płeć swoich maluszków. Oficjalnie witamy w naszym gronie nowych chłopców i jedną "rodzynkę" dziewczynkę
ja właśnie zbieram się do lekarza, na 10 mam wizytę, mam nadzieję, że i mój łobuziak się dziś ujawni
miłego dnia wszystkim
Gratuluję tym, które już znają płeć swoich maluszków. Oficjalnie witamy w naszym gronie nowych chłopców i jedną "rodzynkę" dziewczynkę
ja właśnie zbieram się do lekarza, na 10 mam wizytę, mam nadzieję, że i mój łobuziak się dziś ujawni
miłego dnia wszystkim
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 8 miesiąc temu #103643 przez Mała
bewipo super brzuszek, a w takich spodniach z panelem na brzuszek to jeszcze fajniej te nasze piłeczki wyglądają.
Słuchajcie, mój mąż od kilku dni przebąkuje, że musi się w końcu ogarnąć z imieniem dla małego. Nawet przeglądał kalendarz, po czym uznał, że poczeka do września może jakieś nowe wymyślą, bo póki co to tylko Tomek Junior
A najlepszy był Kamil. Ciągle ogląda mi brzuch, ja mówię że dzicia śpi. Na to on, podnosi mi bluzkę, puka w brzuch i woła dzicia wstań. Normalnie uśmiałam się jak szalona, ale cieszy mnie to, że on też się cieszy z brata, tym bardziej że wiecie co było na początku. Może to zasługa pani psycholog.
Słuchajcie, mój mąż od kilku dni przebąkuje, że musi się w końcu ogarnąć z imieniem dla małego. Nawet przeglądał kalendarz, po czym uznał, że poczeka do września może jakieś nowe wymyślą, bo póki co to tylko Tomek Junior
A najlepszy był Kamil. Ciągle ogląda mi brzuch, ja mówię że dzicia śpi. Na to on, podnosi mi bluzkę, puka w brzuch i woła dzicia wstań. Normalnie uśmiałam się jak szalona, ale cieszy mnie to, że on też się cieszy z brata, tym bardziej że wiecie co było na początku. Może to zasługa pani psycholog.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #103690 przez Pyśkaaaa
hej dziewczynki:)
alez dzis zle spalam chyba sie stresuje wizyta:( pogoda znow paskudna zimno brrr...
bewipo no fajne te spodnie ale brzus tez fajny czekamy na wiesci z wizyty
fanka daj koniecznie znac aby maluszek pokazal co ma
slowiczek ja tez leginsowa a potem na sukinki sie przerzuce
katy ja mowilam ze zamowie te butelki bo sa ponoc fajnea bylam ostatnio w sklepie i kosztowaly 2x wiecej niz na allegro!
MartaM gdzie TY
Mala psycholog dziala i niech tak zostanie
alez dzis zle spalam chyba sie stresuje wizyta:( pogoda znow paskudna zimno brrr...
bewipo no fajne te spodnie ale brzus tez fajny czekamy na wiesci z wizyty
fanka daj koniecznie znac aby maluszek pokazal co ma
slowiczek ja tez leginsowa a potem na sukinki sie przerzuce
katy ja mowilam ze zamowie te butelki bo sa ponoc fajnea bylam ostatnio w sklepie i kosztowaly 2x wiecej niz na allegro!
MartaM gdzie TY
Mala psycholog dziala i niech tak zostanie
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #103692 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Dobry dzien
spodenki swietne a zawartosc jeszcze fajniejsza
Fanka trzymam kciuki zeby dzidziolek sie ujawnil
daj pozniej znac
Ja mam pytanko
Czy ktoras z Was tez czuje sie tak malo ciazowo???
poza wczorajszym uczuciem ciezkiego brzucha czuje sie zupelnie jak przed ciaza.
Moze to wina magicznej polowy miedzy badaniem a badaniem.I fakt , ze moj dzidziol jakos specjalnie nie daje znac o sobie. Doszlam nawet do wniosku, ze to co myslalam w 17 tygodniu, ze to ruchy to tpo wcale nimi nie bylo.Wiec teraz sie martwie, ze cos jest nie tak a do nastepnej wizyty jeszcze tydzien.chyba oszaleje
spodenki swietne a zawartosc jeszcze fajniejsza
Fanka trzymam kciuki zeby dzidziolek sie ujawnil
daj pozniej znac
Ja mam pytanko
Czy ktoras z Was tez czuje sie tak malo ciazowo???
poza wczorajszym uczuciem ciezkiego brzucha czuje sie zupelnie jak przed ciaza.
Moze to wina magicznej polowy miedzy badaniem a badaniem.I fakt , ze moj dzidziol jakos specjalnie nie daje znac o sobie. Doszlam nawet do wniosku, ze to co myslalam w 17 tygodniu, ze to ruchy to tpo wcale nimi nie bylo.Wiec teraz sie martwie, ze cos jest nie tak a do nastepnej wizyty jeszcze tydzien.chyba oszaleje
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 8 miesiąc temu #103696 przez Mała
monika1984lodz ja też czuję się zupełnie nie ciążowo. Różnica tylko taka, że cały dom i większość spraw związanych z Kamilem było na mojej głowie, a teraz przez tą szyjkę wszystko spadło na męża, bo ja nic nie mogę robić i czasem to szlak mnie trafia.
Co do ruchów spokojnie, masz czas. Dziewczyny na sierpniówkach nie wszystkie jeszcze czują ruchy, tym bardziej wrześniówki mają czas.
Co do ruchów spokojnie, masz czas. Dziewczyny na sierpniówkach nie wszystkie jeszcze czują ruchy, tym bardziej wrześniówki mają czas.
Moderatorzy: ilona