BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 8 miesiąc temu #102805 przez monika1984lodz
witam Dziewczynki :)
dawno mnie nie bylo ale mialam male problemy z komputerem ....
obiecuje nadrobic zlaeglosci :) pozdrawiam Was goraco i sle buziaki dla Was i Waszych maluszkow :*

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #102824 przez mYSZA
ja się tylko na szybko pochwalę.... mamy SYNA;)

Janek z nami!
13 lata 8 miesiąc temu #102839 przez Agusia83
Myszka, gratuluje synusia....bardzo sie ciesze....frekfencja chlopcow wciaz idzie w gore :lol:
13 lata 8 miesiąc temu #102850 przez Edyta1986
no to i ja podwyzsze ta frekwencje chlopakow bo wczoraj na usg 3d lekarz powiedzial ze widzi chlopaka choc nie jest pewny na 100% bo dzidzius nie bardzo byl skory do pokazania tego i owego wiec chlopak ale jeszcze nie na bank :) wazne ze zdrowy/a :)
Pozdrawiam serdecznie :)
13 lata 8 miesiąc temu #102865 przez Marta M
Edyta, Mysza gratuluje synusiow ;) Ja dzisiaj ide na wizyte na 15:15..:) Ciekawe czy nasza ruchliwa istotka da sie podgladnac ;)
13 lata 8 miesiąc temu #102916 przez monika1984lodz
gratulacje dziewczynki :) fajnie, ze juz wiecie.
Martusia bede trzymala kciuki zeby sie ujawnilo hihi :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #102921 przez Pyśkaaaa
hej:)
o jej chlopaki gora? gratuleje kochane :D
MartaM trzymamy kciuki :* daj znac od razu kochana :D

a ja jutro... o 19 :D mam nadzieje ze maluch nie bedzie wstydliwy :P
13 lata 8 miesiąc temu #102930 przez Smerfetka
mYSZA, Edyta1986 gratuluję chłopców :) a mówią, że teraz więcej dziewczynek się rodzi a u nas chyba chłopcy jak na razie górą ;) ja jeszcze niestety nie wiem ale czuję chłopca :silly: no ale czas pokaże :)
Dziewczyny ile przytyłyście już do tej pory? Bo ja póki co ani grama i zaczynam się martwić czy to możliwe?
pozdrawiam serdecznie w deszczowy u mnie dzień :*
13 lata 8 miesiąc temu #102937 przez bewipo
Dzień dobry dziewczyny. Serdecznie gratuluję synków :) Marta trzymam kciuki żeby twoje dzieciątko tez sie chciało ujawnić :) Ja jutro na 9, to może też coś będę wiedziec. Smerfetka nic się nie martw, ja tez mam dokładnie taką wagę jak przed ciążą. Jeszcze nabierzemy masy ;)
13 lata 8 miesiąc temu #102968 przez Pyśkaaaa
ja jak juz wspominalam nie wiem ile waze :P
dziewczynki ktoras ostatnio wspominala o kluciu w pepku?
alez dzis paskudna pogoda w domu chlodno... brrr...
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #103013 przez Mała
Mnie kłuje od czasu do czasu już jakiś tydzień. Ale mnie już po mału wypycha pępek, myślę że to dlatego.
Pogoda paskudna, mgła i pada.
Trzymam kciuki za wizyty i czekam na sprawozdania. :)
13 lata 8 miesiąc temu #103030 przez Agusia83
Ja tez oczywiscie trzymam kciuki za dzisiejsze i jutrzejsze wizyty...od razu po lekarzu, dziewczynki dajcie znac, co u Waszych maluszkow slychac i co, maja miedzy nozkami :silly:
Mnie sie wczoraj udalo kupic ladna bluzeczke...ale raczje nie nadaje sie na takowa pogode, ciekawe jaka bedzie w swieta....i zastanawiam sie, czy nie wyruszyc teraz w rejs :silly: w poszukiwaniu czegos jeszcze?.....

Mnie na poczatku cos klulo w pepku, teraz przestalo, widze, ze zmienia swoj ksztalt, ale chyba jeszcze nie jest az tak wypychany...raczej dalej moge zatopic opuszek paluszka :P hahah
13 lata 8 miesiąc temu #103056 przez mYSZA
wiecie- w końcu 24 grudnia też się chłopiec urodził;P może to grudniowa aura poczęć? u nas nie było mowy o pomyłce- wszystko wyraźnie jak na dłoni;) tak więc jednak będzie u nas problem z imieniem;P ale Macieja juć odpuściliśmy. Nowe propozycje to Artur ( od króla Artura- pomysł mojego męża, ale mnie tam na filmach się zawsze Lancelot podobał- ale chyba nie będziemy przesadzać w tą strone;P Opcja druga to Bronek- mnie się strasznie podoba, ale Sławkowi kojarzy się z Komorowskim i głupio nazywać dziecko jak czołującego polityka, no ale jak Synek już będzie duży to wiadomo jaki będzie prezydent? a o tym kto jest teraz to się zapomni prawda?

3mam kciuki za dzisiejsze i jutrzejsze wizyty;)

co do tycia- ja nie mam wagi- ale na bank przytyłam- mój mąż raz mnie podniósł i się zmachał- potem mówił, że to dlatego, że kolacji nie jadł ( kochany;P ) ale ja sama czuję, że ze 3 kg więcej mam. Teoretycznie przez 1 trymestr powinno się do 2 kg przybrać. ale lepiej pogadać na ten temat z lekarzem;)

Janek z nami!
13 lata 8 miesiąc temu #103068 przez kasia79
Mój brzuszek
13 lata 8 miesiąc temu #103078 przez kasia79
Może teraz :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama