- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 8 miesiąc temu #101804 przez Agusia83
Pyskaa, to zapraszam do mnie na koktajl z truskawek...za niedlugo bedzie maz, to przywiezie arbuza....kiwi tez sa smaczne....
Mysza, ja tez sie nie moge tych wszystkich pysznych owocow doczekac. Non stop pilabym teraz soki z wisni i winogron lub pozeczek....i to hektolitrami ....truskawki, ktore kupilam nadaja sie na koktajl, mozna je zjesc ze smietana...ale nie ma jak nasze, polskie, takie pelne slodyczy i soku....ale to juz niedlugo
ide papac rosolek, bo glodna jestem jak wilk....
Mysza, ja tez sie nie moge tych wszystkich pysznych owocow doczekac. Non stop pilabym teraz soki z wisni i winogron lub pozeczek....i to hektolitrami ....truskawki, ktore kupilam nadaja sie na koktajl, mozna je zjesc ze smietana...ale nie ma jak nasze, polskie, takie pelne slodyczy i soku....ale to juz niedlugo
ide papac rosolek, bo glodna jestem jak wilk....
Temat został zablokowany.
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #101808 przez ewelinaa
cześć dziewczynki
Pyśka, Słowiczek, Katy brzuszki macie piękne
U mnie tez już widać, kupiłam sobie na allegro pas ciążowy ( moda.allegro.pl/pas-ciazowy-raczki-i-sto...row-i1536208254.html ), rozczuliły mnie te rączki i nóżki W swoje normalne spodnie cały czas się mieszczę, więc myślę, że taki pas się przyda.
Ja mam trochę ubranek dla maluszka, ale wszystko kupowałam w neutralnych kolorach. Jutro na pewno kupię coś różowego , bo wybieram się na zakupy po ubranko na chrzest mojego siostrzeńca (będę chrzestną).
A jeśli chodzi o owoce - dla mnie istnieją teraz tylko winogrona ciemne i jabłka, na inne nawet nie patrzę jak jestem w sklepie
Agusia -smacznego. A u mnie na obiad dziś zapiekanka z cukinią
Pyśka, Słowiczek, Katy brzuszki macie piękne
U mnie tez już widać, kupiłam sobie na allegro pas ciążowy ( moda.allegro.pl/pas-ciazowy-raczki-i-sto...row-i1536208254.html ), rozczuliły mnie te rączki i nóżki W swoje normalne spodnie cały czas się mieszczę, więc myślę, że taki pas się przyda.
Ja mam trochę ubranek dla maluszka, ale wszystko kupowałam w neutralnych kolorach. Jutro na pewno kupię coś różowego , bo wybieram się na zakupy po ubranko na chrzest mojego siostrzeńca (będę chrzestną).
A jeśli chodzi o owoce - dla mnie istnieją teraz tylko winogrona ciemne i jabłka, na inne nawet nie patrzę jak jestem w sklepie
Agusia -smacznego. A u mnie na obiad dziś zapiekanka z cukinią
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez ewelinaa.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #101811 przez mYSZA
te pasy ciążowe są CUDOWNE! też już na nie patrzyłam.
ja pożeram kilogramami pomarańcze- chodź na początku kilogramami cytryny.. kilka osób mnie przestrzegło, ze w ciąży cytrusów się nie je bo uczulają, ale słyszałam też, ze to bajka. a mnie ciągnie jak nigdy wcześniej. co myślicie?
ja pożeram kilogramami pomarańcze- chodź na początku kilogramami cytryny.. kilka osób mnie przestrzegło, ze w ciąży cytrusów się nie je bo uczulają, ale słyszałam też, ze to bajka. a mnie ciągnie jak nigdy wcześniej. co myślicie?
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #101819 przez Pyśkaaaa
mysza ja slyszalam ze jak sie karmi nie mozna...a w ciazy mozna ja tam cytryne dalej wciagam:P a tak wam powiem ze gdybym nie jadla tego co slyszalam to wode bym tylko pila i chleb jadla hehe
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #101821 przez mYSZA
no o tym, ze jak sie karmi tez slyszalam... i ze dieciom do jakiegos czasu nie powinno sie dawac wogole... a ja w sobote poczestowalam 10miesieczna zuze za zgoda mamy, zjadla ze smakiem i jej mama mowi ze normalnie je od 3 miesiecy... wiec nie wiem jak to dokladnie jest..
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #101823 przez ewelinaa
mYSZA - mi tez lekarka mówiła, żeby nie jeść cytrusów i nie pic soku pomarańczowego, ale to chyba dlatego, że miałam kiedyś poważne problemy żołądkowe, no i cytrusy wzmacniają refluks, a wiadomo, że w ciąży gdy narządy przesuwają się do góry o refluks i zgagę nie trudno.
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #101830 przez bewipo
Pomarańczka też lubię, ale jak mam je obierać to mi się odechciewa...
Zamówiłam sobie spodnie właśnie www.9fashion.com.pl/spodnie-lerato-1210.html
Pas ciążowy fajny
Zamówiłam sobie spodnie właśnie www.9fashion.com.pl/spodnie-lerato-1210.html
Pas ciążowy fajny
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez bewipo.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #101839 przez pati-m
mYSZA ja na samym początku wcinałam kilogramami mandarynki. Jak zaczęłam jeść to nie odeszłam dopóki się nie skończyły Mówiłam mojemu lekarzowi o tym, ale on mi powiedział, że jeśli mam na nie apetyt to na pewno mi nie zaszkodzi. Lepiej żebym wcinała owoce i naturalny cukier w nich zawarty niż objadała się czekoladą. Teraz może nie jem ich aż tak dużo, ale cały czas je podjadam i żadnych negatywnych skutków nie widzę.
bewipo - bardzo ładne te spodnie i do tego rozsądna cena Może sobie zaraz zamówię, na święta takie eleganckie jak znalazł
bewipo - bardzo ładne te spodnie i do tego rozsądna cena Może sobie zaraz zamówię, na święta takie eleganckie jak znalazł
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #101851 przez pati-m
Dziewczyny, mam pytanko - co sądzicie o tym wózku
allegro.pl/nowosc-zestaw-baby-merc-s3-ko...ane-i1534624719.html
Zastanawiamy się z mężem nad wyborem, a póki co ten nam się najbardziej podoba. Gondolki nam wszyscy odradzają. Nie mam żadnego doświadczenia w prowadzeniu tego typu pojazdów, więc proszę o opinię doświadczonych kierowców
Zastanawiamy się z mężem nad wyborem, a póki co ten nam się najbardziej podoba. Gondolki nam wszyscy odradzają. Nie mam żadnego doświadczenia w prowadzeniu tego typu pojazdów, więc proszę o opinię doświadczonych kierowców
Moderatorzy: ilona