BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 2 tygodni temu #256468 przez slowiczek
dzień dobry moje kochane :kiss:

przepraszam, że tak wczoraj zniknęłam bez pożegnania ale zagapiłam się na TAP MADL a potem zasnęłam,
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Mgiełka, wow, zdaj nam potem relację :lol:

Temat został zablokowany.
13 lata 2 tygodni temu #256503 przez Edyta1986
IwonaNAVI a jaki nasivin dajesz malej?? 0,01 czy inny? bo u nas 0,01 nic nie pomogl a te inne sa od 3 miesiaca a maly ma 2,5 i nie wiem czy mu podac :(
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #256504 przez beti
Edytka, my miesiąc temu podawaliśmy 0,025 wg zalecenia pediatry i powiedziała że nic się nie ma prawa stać...

Mgiełka, razy 4 :P
13 lata 2 tygodni temu #256519 przez Edyta1986
Beti no wlasnie pamietam caly czas ze dawalas ten mocniejszy i chyba tak zrobie bo ile mozna miec katar to juz 6 tygodni z roznym nasileniem :/:/
a Filipek moze sie przyzwyczai do cwiczen, nasz maly plakal tez na poczatku a teraz to nawet uwagi nie zwraca na to co mu robia, jakby dziecka nie bylo :)
Daj nam znac jak na basenie bylo :)
13 lata 2 tygodni temu #256532 przez pati-m
Witam!
Wpadłam tylko na chwilkę, bo muszę pognać do sklepu - moja lodówka służy chyba za portal między światami - jak się ją otwiera to zapala się światło i wycie słychać, a jedzenia ani grama :P :lol: Tak to jest jak kobita chora i przez kilka dni uziemiona jest :silly:

beti - właź kochana szybko na konkurs fotograficzny gdzie zdjęcie Fifika dodałaś bo wygrałaś i czekają na Ciebie!

Miłego dnia :kiss: :kiss:
13 lata 2 tygodni temu #256538 przez Mała
Byłyśmy na spacerze, jest bardzo ciepło i do tego pada, fuj pogoda.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 2 tygodni temu #256546 przez Mała
No właśnie beti leć zobacz, a tak w ogóle gratuluję.
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #256548 przez LILY
Mała napisał:

Byłyśmy na spacerze, jest bardzo ciepło i do tego pada, fuj pogoda.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Beti znowu wygrałaś jakiś konkurs ? :woohoo: Gratulacje :)

Jas- 24.09.2011, 4080g, 60cm
13 lata 2 tygodni temu #256561 przez Agusia83
Kochane, nie czytalam Was raptem jeden dzien a raczej 1 wieczor a mialam do nadrobienia ponad 150 postow.......ooooo....doslownie istna powiesc:P :silly:

Pati i Katy, gratuluje magisterki....teraz trza sie poduczyc i beda same 5 :laugh:

Monia, na pewno slicznie bedziesz wygladac w sukience...a bukiet kwiatow rewelacyjny...ja mialam bialo pomaranczowy :laugh:

Beti, najwazniejsze by Filipek szybko wrocil do zdrowia, a tego stresu i placzu nie bedzie pamietal...

Lily,bardzo ladne sukienki szyjesz...tez bym jedna poprosila...najlepiej czerwona lub turkusowa...ale dekolt musi byc w caro, bo moje cycki to nawet w workach na smieci sie nie mieszcza :silly:

A Emisia pieknie dzis spala...zasnela przed 21 a pobudki miala o 2:20 i 5:20...a pozniej spala do 7:45:)

Dziewczyny ja jestem z Krakowa...i tez chetnie zapisala bym sie do Gosi na kawke :laugh:
13 lata 2 tygodni temu #256586 przez slowiczek
13 lata 2 tygodni temu #256608 przez monika1984lodz
witam i ja :)

Beti Ciebie to pacnac trzeba za klamanie :P jakie mnozenie razy 4 :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :silly:

Wlaczylam Nunce kolysanki prenatalne i to ja zasypiam a nie ona hehhe

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #256621 przez gosia2324
witam,
Pogoda do bani deszcz, ciapa :(

Obiad zrobiony, 2 kawy wypite, padam dzis moje mlodsze dziecko budzilo sie w nocy co 1,5 godz :dry: :dry: :dry:
Nie wiem co jej sie stalo juz od 2 dni tak ma :(
w dzien odsypia a matka nie przytomna chodzi ...
13 lata 2 tygodni temu #256632 przez beti
Słowiczek, nieeeee :P

Haha, sierpnióweczka mi przekazała swoją nagrodę :) muszę obczaić ile to jest te 20 % :P
13 lata 2 tygodni temu #256633 przez katy25
czesc dziewczynki

aga ależ sie uśmiałam z Twojego opisu, że Twoje piersi nawet w workach od smieci sie nie mieszcza!! ha ha ha :lol:

Ja juz zdążyłam oblecić Tesco, zakupy zrobione, mały jeszcze śpi ale jak wstanie to biore sie za sprzątanie dołu bo zarosne brudem...

Widze, że wzięło Was na temat wagi. Spokojnie dziewczyny jest zimna, nie widać naszych niedoskonałości. Przyjdzie wiosna zrzucicie co zbędne.
Ja już waże tyle, co przed ciążą. Pozbyłam sie nawet brzucha tzn sam sie schował, ale pewnie dlatego, żę ja dużo ćwiczylam przed ciążą... teraz zabieram sie za bzuszki i jakos mi to kiepsko wychodzi. Brak motywacji bo dobrze mi w mojej skurze... ale bliżej wiosny na bank sie wezme za ćwiczenia bo jak sie pokaze w kostiumie??!!

My planujemy na wiosne leciec do męża na mały odpoczynek ale sama nie wiem? Wczoraj patrzyłam na bilety to musimy na same przeloty wydać 4200 na naszą czwórkę... a jeszcze 2 lata temy płaciłam niecałe 3 tys. eh...

Ja do pracy nie wracam i boję sie, że na wiosne bedzie mnie nosić. Dlatego chodze i planuje sobie każdy szczegół bo ja w miejscu długo nie posiedzę... myślę ze latem wróce do nauki języka?? coś robić MUSZĘ!! i do ludzi...

zaraz powstawiam foteczki
wczoraj do 1 w nocy je zgrywałam:)
13 lata 2 tygodni temu #256638 przez katy25
Gosia mój mały też kiepsko dzis spał...
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby