- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #259464 przez beti
Cześć laseczki, trzymajcie kciuki za rzęsy, żebym potem nie wyglądała jak idź stąd i nie wracaj i za szczepienie
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
ale się wściekłam na mojego M w nocy, Filip dzisiaj jakoś częściej jadł i za którymś razem ja go w ogóle nie słyszałam, że płacze, mój M do niego wstał i do mnie z "mordą" no nie słyszysz, że płacze??? Przecież tak długo płacze, jak możesz nie slyszeć...ale mnie wkurzył...no to sobie pojechałam po nim, że skoro tak długo płacze a ja nie wstaję to znaczy, że go nie słyszę, idąc dalej, skoro tak długo płacze to czemu do niego wcześniej nie wstał... a na koniec, że mu korona z głowy nie spadnie jak wstanie raz na pare tygodni do dziecka w nocy!!!! Ale mam na niego wkurwa nie będzie miał dziś ze mną za lekko...niech się cieszy, że na te rzęsy jadę...wrrrrrrrrrr.....
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez beti.
Temat został zablokowany.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #259480 przez Agusia83
I ja sie dzis witam...moja Emilka przeszla dzis sama siebie...wyobrazcie sobie, ze jak zasnela o 20 to pierwsza pobudke miala o 5:) a pozniej spanko do 9...przed chwila pojadla i znow zasnela...
I ja dolaczam sie do zyczen dla Nunki, Dawidka i dla synowej Beti
Beti, trzymam kciuki za rzesy...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
I ja dolaczam sie do zyczen dla Nunki, Dawidka i dla synowej Beti
Beti, trzymam kciuki za rzesy...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez Agusia83.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #259489 przez fanka
dołączam się do dania na temat facetów- mnie mój M też wczoraj wyprowadził z równowagi, mały był bardzo śpiący , a nie mógł zasnąć i zaczął się strasznie denerwować więc M mówi- pewnie głodny daj mu cyca, ja mówię, że nie głodny tylko zmęczony, trzeba go polulać i uśnie, ale M się upiera, że głody więc dla świętego spokoju chce mu dać tego cyca, a on nie chce, wyrywa się, złości więc mówię M- mówiłam , że nie jest głodny, na co M- jest głodny tylko Ty mu nie umiesz cyca dać dobrze i dlatego płacze!!!!! no myślałam, że mnie rozwali, 3 miesiące karmię dziecko i mu cyca nie umiem dać!!
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #259508 przez Pyśkaaaa
i ja tez! ja robilam jesc a mlody marudził wiec mowie do mego czy przez chwile zajmie sie małym bo sie nie rozdwoje a ten go wzial i franek tak sie krecil ze uderzył główką mego w nochala... to ten sie wkrzył i powiedzail ze nie bedzie go trzymał....
faceci to glupki czasami...
Fanka twoj to mnie rozwalil z tym cycem hahaha
faceci to glupki czasami...
Fanka twoj to mnie rozwalil z tym cycem hahaha
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #259529 przez slowiczek
hej dziewczynki
widzę, że dziś była dobra noc moja Natalka jest rekordowa spała od 21 do 11, z przerwami na jedzenie o 6 i 8
widzę, że dziś była dobra noc moja Natalka jest rekordowa spała od 21 do 11, z przerwami na jedzenie o 6 i 8
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #259531 przez mgielka22
hHej Kochane
Ja wstalam 3h temu mala dzis ladnei spala zasnela dopiero o 22:30 spala do 4:30 a potem do 8:30 czyli jak nigdy obecnie to marudna dzisiaj jakos, ide z nia do lekarza popoludniu bo cos ja wysypalo kolo ust pod oczkami i na klatce i nie wiem co to jest
Ehh wspolczuje wam ale chyba tacy sa faceci moj wie ze masz tez wstawac bo ja z nia jestem 24h a tez on musi cos zrobic i wstaje robic mleko pierwsa polowe nocy ja ja karmie druga on
Najlepszego i buziaki dla skonczonych 3 miesieczniakow
Znikam mam troche roboty bo jutro mama z Wawy wraca a chce zeby byl blysk w domu:)
Ja wstalam 3h temu mala dzis ladnei spala zasnela dopiero o 22:30 spala do 4:30 a potem do 8:30 czyli jak nigdy obecnie to marudna dzisiaj jakos, ide z nia do lekarza popoludniu bo cos ja wysypalo kolo ust pod oczkami i na klatce i nie wiem co to jest
Ehh wspolczuje wam ale chyba tacy sa faceci moj wie ze masz tez wstawac bo ja z nia jestem 24h a tez on musi cos zrobic i wstaje robic mleko pierwsa polowe nocy ja ja karmie druga on
Najlepszego i buziaki dla skonczonych 3 miesieczniakow
Znikam mam troche roboty bo jutro mama z Wawy wraca a chce zeby byl blysk w domu:)
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #259532 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Dzień dobry
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez monika1984lodz.
Moderatorzy: ilona