BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 1 tydzień temu #259405 przez bewipo
Witam.
Buziaki dla Dawida i Nuny :)
Nocka dobra, ale i tak się nie wyspałam, chyba pogoda tak działa usypiająco.
Temat został zablokowany.
13 lata 1 tydzień temu #259408 przez megi2501
Nunka i Dawidek moc buziaków :kiss: :kiss: :kiss:

Fanka Słońce nawet nie mów tego głośno, bo jak mój mąż usłyszy to zawału dostanie na samą myśl. Ale sen ;) Szkoda, że w miły sposób nie zabłysłam w nim tylko jako kochanka :angry:
13 lata 1 tydzień temu #259421 przez fanka
hehe Megi cóż zrobić, taka Ci przypadła rola, tylko skąd mój M Cię zna??? ;-) ja to wogóle chyba za dużo na tym naszym forum siedzę bo co raz mi się ktoś z forum śni, jak nie Gosia to teraz Megi, chyba o uzależnieniu to już świadczy ;-)
13 lata 1 tydzień temu #259425 przez Pyśkaaaa
Megi masuje go przed snem a jak go nie masowałam to spał do 6 :P także aniołek nam sie trafił :)
Fanka nizłe sny masz haha

ja tez mam dzis lenia
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #259464 przez beti
Cześć laseczki, trzymajcie kciuki za rzęsy, żebym potem nie wyglądała jak idź stąd i nie wracaj :P i za szczepienie :ohmy:

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
13 lata 1 tydzień temu #259473 przez beti
AAAAAAAA....moja synowa i Dawidek mają urodzinki dziś!!!! Wszystkiego naj!!!!! :D :kiss:
13 lata 1 tydzień temu #259479 przez megi2501

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #259480 przez Agusia83
I ja sie dzis witam...moja Emilka przeszla dzis sama siebie...wyobrazcie sobie, ze jak zasnela o 20 to pierwsza pobudke miala o 5:) a pozniej spanko do 9...przed chwila pojadla i znow zasnela...:)

I ja dolaczam sie do zyczen dla Nunki, Dawidka i dla synowej Beti :silly:

Beti, trzymam kciuki za rzesy...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 1 tydzień temu #259489 przez fanka
dołączam się do dania na temat facetów- mnie mój M też wczoraj wyprowadził z równowagi, mały był bardzo śpiący , a nie mógł zasnąć i zaczął się strasznie denerwować więc M mówi- pewnie głodny daj mu cyca, ja mówię, że nie głodny tylko zmęczony, trzeba go polulać i uśnie, ale M się upiera, że głody więc dla świętego spokoju chce mu dać tego cyca, a on nie chce, wyrywa się, złości więc mówię M- mówiłam , że nie jest głodny, na co M- jest głodny tylko Ty mu nie umiesz cyca dać dobrze i dlatego płacze!!!!! no myślałam, że mnie rozwali, 3 miesiące karmię dziecko i mu cyca nie umiem dać!!
13 lata 1 tydzień temu #259508 przez Pyśkaaaa
i ja tez! ja robilam jesc a mlody marudził wiec mowie do mego czy przez chwile zajmie sie małym bo sie nie rozdwoje a ten go wzial i franek tak sie krecil ze uderzył główką mego w nochala... to ten sie wkrzył i powiedzail ze nie bedzie go trzymał....
faceci to glupki czasami...
Fanka twoj to mnie rozwalil z tym cycem hahaha
13 lata 1 tydzień temu #259521 przez Mała

13 lata 1 tydzień temu #259527 przez bewipo
Hehe, faceci. Czasem gorzej niż z naszymi maluszkami. Mój na szczęście ostatnio nic nie wywinął.
13 lata 1 tydzień temu #259529 przez slowiczek
hej dziewczynki :kiss:

widzę, że dziś była dobra noc :D moja Natalka jest rekordowa spała od 21 do 11, z przerwami na jedzenie o 6 i 8 :lol:

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
13 lata 1 tydzień temu #259531 przez mgielka22
hHej Kochane
Ja wstalam 3h temu mala dzis ladnei spala zasnela dopiero o 22:30 spala do 4:30 a potem do 8:30 czyli jak nigdy :P obecnie to marudna dzisiaj jakos, ide z nia do lekarza popoludniu bo cos ja wysypalo kolo ust pod oczkami i na klatce i nie wiem co to jest :unsure: :unsure: :unsure:

Ehh wspolczuje wam ale chyba tacy sa faceci moj wie ze masz tez wstawac bo ja z nia jestem 24h a tez on musi cos zrobic i wstaje robic mleko pierwsa polowe nocy ja ja karmie druga on :)

Najlepszego i buziaki dla skonczonych 3 miesieczniakow :D
Znikam mam troche roboty bo jutro mama z Wawy wraca a chce zeby byl blysk w domu:)
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #259532 przez monika1984lodz
Dzień dobry :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby