- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #259286 przez slowiczek
magda, no bo mial dwie przesylki - jedną dla mnie a drugą dla mojego KONKUBENTA ( ) no i się pyta mnie ten pacan, kim ten pan dla mnie jest, to mówię że partnerem a on na mnie z mordą że takie coś nie istnieje w ogóle Ci listonosze w moim rejonie to jacyś dziwni są, ten staruch zawsze się na mnie drze, jak jest polecony do mnie żebym wypełniła kartkę żeby mi wrzucali polecone do skrzynki a nie przynosili do mieszkania, a ja wcale nie chcę tak, bo jak jest polecony to niech się pofatyguje do moich drzwi, ja rzadko sprawdzam skrzynkę.........a drugi listonosz - zboczeniec ...:/
Temat został zablokowany.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 1 tydzień temu #259289 przez Mała
Monia pazurki ładne. Ja na wyjście długie lubię, ale w domu to by mi tyko przeszkadzały.
Słowiczek na prawdę ci listonosze jacyś nie teges , a kominiarz pewnie zachwycony
Anitka taka delikatniusia laleczka.
Oli też się ze spaniem pochrzaniło, a raczej z zasypianiem. Przed zaśnięciem musi się wyryczeć, ani leżeć, ani na rękach, aż w końcu ją kładę wyryczy się i zasypia
Dziękujemy ciociom za życzenia
Słowiczek na prawdę ci listonosze jacyś nie teges , a kominiarz pewnie zachwycony
Anitka taka delikatniusia laleczka.
Oli też się ze spaniem pochrzaniło, a raczej z zasypianiem. Przed zaśnięciem musi się wyryczeć, ani leżeć, ani na rękach, aż w końcu ją kładę wyryczy się i zasypia
Dziękujemy ciociom za życzenia
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #259303 przez magda79
slowiczek napisał:
słowiczku no jasne listonosz...ja to już muszę iść spać bo myślałam, ze to ten kominiarz się z Tobą sprzeczał
magda, no bo mial dwie przesylki - jedną dla mnie a drugą dla mojego KONKUBENTA ( ) no i się pyta mnie ten pacan, kim ten pan dla mnie jest, to mówię że partnerem a on na mnie z mordą że takie coś nie istnieje w ogóle Ci listonosze w moim rejonie to jacyś dziwni są, ten staruch zawsze się na mnie drze, jak jest polecony do mnie żebym wypełniła kartkę żeby mi wrzucali polecone do skrzynki a nie przynosili do mieszkania, a ja wcale nie chcę tak, bo jak jest polecony to niech się pofatyguje do moich drzwi, ja rzadko sprawdzam skrzynkę.........a drugi listonosz - zboczeniec ...:/
słowiczku no jasne listonosz...ja to już muszę iść spać bo myślałam, ze to ten kominiarz się z Tobą sprzeczał
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #259307 przez Agusia83
I ja popieram Magde, ze fryzurka ciekawa i bardzo gustowna mysle, ze sama moglabym cos takiego zrobic...tyle, ze ja musze cala lepetyne farbowac bo mam mnostwo siwulcow
Monia, pieknie pazurki..bardzo mi sie podobaja, ale w domu chyba szybciej by mi sie odkleily lub zniszczyly przez ciagle mycie garow, pranie ciuszkow itd, itd
Bewipo...no w koncu pokazalas swiatu swoja sliczna corunie Piekna z niej laleczka. Prosimy o czestsze dodawanie zdjec:)
Slowiczku, ale masz wscibskich listonoszy...niech sie zajma swoimi gaciami...a nie patrza w czyjes zycie...
Monia, pieknie pazurki..bardzo mi sie podobaja, ale w domu chyba szybciej by mi sie odkleily lub zniszczyly przez ciagle mycie garow, pranie ciuszkow itd, itd
Bewipo...no w koncu pokazalas swiatu swoja sliczna corunie Piekna z niej laleczka. Prosimy o czestsze dodawanie zdjec:)
Slowiczku, ale masz wscibskich listonoszy...niech sie zajma swoimi gaciami...a nie patrza w czyjes zycie...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez Agusia83.
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #259322 przez fanka
Słowiczku ale sie uśmiałam z tego konkubenta, to Ci listonosz, jaki w temacie obyty- ale ludzie mają nawalone w łbach!!!
Dziękuję za komplementy w imieniu mojej ślicznej synowej, Anitka- Dawid na Twój widok oślinił się całyyyy
co z tym zasypianiem , ja mojego cwaniaczka też wczoraj 3 godziny musiałam usypiać, a zawsze była kąpiel, cycek i spanie, a wczoraj problem i dziś to samo, dopiero zasnął.
Zmykam spać, może męża dorwę na dobranoc
do jutra
Dziękuję za komplementy w imieniu mojej ślicznej synowej, Anitka- Dawid na Twój widok oślinił się całyyyy
co z tym zasypianiem , ja mojego cwaniaczka też wczoraj 3 godziny musiałam usypiać, a zawsze była kąpiel, cycek i spanie, a wczoraj problem i dziś to samo, dopiero zasnął.
Zmykam spać, może męża dorwę na dobranoc
do jutra
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #259373 przez Pyśkaaaa
Pierwsza ( a wczoraj ostatnia)
noc bez zmian calusienka przespana (do 8.30)
alez pogoda do d*** masakra od rana trzeba światło palić
milego dnia kochane
noc bez zmian calusienka przespana (do 8.30)
alez pogoda do d*** masakra od rana trzeba światło palić
milego dnia kochane
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez Pyśkaaaa.
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #259378 przez fanka
Witam sie wtorkowo- dzisiaj mój brzdąc kończy 3 miesiące- Nunka kochana Ty też, wielki buziak od cioci i Dawida!!
ale miałam dziś noc- dowiedziałam się przez sen całej prawdy, Megi tego to Ci nie wybaczę!!! wyśniło mi się, że mój Mąż mnie z Tobą zdradził i Julka jest jego córką
a Dawid dziś ładnie spał, prawie 6 godzin, później ekspresowe jedzenie i jeszcze 3,5 godziny snu także jestem wyspana.
ale miałam dziś noc- dowiedziałam się przez sen całej prawdy, Megi tego to Ci nie wybaczę!!! wyśniło mi się, że mój Mąż mnie z Tobą zdradził i Julka jest jego córką
a Dawid dziś ładnie spał, prawie 6 godzin, później ekspresowe jedzenie i jeszcze 3,5 godziny snu także jestem wyspana.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #259393 przez Mała
Witam.
U nas od rana słoneczko i podobno ciepło, także dzisiaj spacerek obowiązkowy.
Ola wczoraj wstała o 22:30 i poszła spać o 24:00, poprzestawiało się tej mojej dziecinie. A teraz walczy w łóżeczku, to taki ostatnio rytuał przed snem
A te wasze przespane noce to u nas nieosiągalne, jedzenie 2-3 razy w nocy, ale najważniejsze że zaraz zasypia, może kiedyś się doczekam.
Sto lat dla Dawidka
U nas od rana słoneczko i podobno ciepło, także dzisiaj spacerek obowiązkowy.
Ola wczoraj wstała o 22:30 i poszła spać o 24:00, poprzestawiało się tej mojej dziecinie. A teraz walczy w łóżeczku, to taki ostatnio rytuał przed snem
A te wasze przespane noce to u nas nieosiągalne, jedzenie 2-3 razy w nocy, ale najważniejsze że zaraz zasypia, może kiedyś się doczekam.
Sto lat dla Dawidka
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez Mała.
Moderatorzy: ilona