- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #258984 przez gosia2324
Witam sie i ja
Pyska sukienka ŚLICZNA!!!!!
Słowiczku a tak trzymalam kciuki !
Dziewczyny, Monika pewnie szuka takiego gadżetu na noc po ślubną
Znów będzie dziewica
Jula Ślicznotko
Franulek ale zabójczy uśmiech
Ale u nas było dzis piękne słonko Długo spacerowaliśmy,
A teraz robimy pizze na kolacje.
Znów będzie dziewica
Jula Ślicznotko
Temat został zablokowany.
- basia89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #258985 przez basia89
Dziewczyny spokojnie zle mnie zrozumialyscie, ja jeszcze kolejnego dziecka nie chce i nie bede narazie miec:-) no chyba ze bedzie niespodzianka:-) po prostu kolejna ciaza nie byla by dla mnie tragedia:-) o to mi chodzilo:-) no i najwazniejsze to najpierw musze damianka odchowac:-)
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #258990 przez Agusia83
dziewczynki jak mnie dawno tu nie bylo...az mi zle z tym co prawda Was podczytywalam, ale w ogole nie mialam czasu by cos napisac...
Emisia coraz ladniej spi...wczoraj grzecznie lezala sobie na lozeczku, po to by zasnac:) o 22...a spala do 5 rano, pozniej pobudka o 8:30 i znow spanko do 10...wem, ze sie dzieci nie chwali...ale jestem z niej dumna. do tego wazylysmy sie dzis...co prawda w pieluszce i ciuszkach ale roznica miedzy nami wynosila 6,5kg:) w czwartek mamy wizyte u lekarza i szczepenie wiec wszystkiego sie dowiemy.
Basiu, synus marchewkowy cudasny...czesciej musisz nam Damianka pokazywac
Monia, nie moglam uwierzyc, co me oczy widza...jakie rzeczy sa w sprzedazy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Lily, Twoje sukienki wymiataja, sa przesliczne...jeszcze nie wszystkie obejrzalam, bo w ogole ciezko z kompa korzystac jak dzidzia chce z mama rozmawiac lub jak placze ale na pewno dokoncze ogladac...nawet kilka pokazalam kolezance i te jest nimi zachwycona..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Gosia widzialam zdjecia maluchow i Twoj dywan...sliczny....ja tez taki chce...chyba nawet by pasowal nam do pokoju...bedzie trzeba o czyms takim pomyslec, bo narazie nie mamy w ogole dywanow ale jak Emi zacznie raczkowac...to musi byc cos miekkiego...
Bewipo, gdzie jest zdjecie Anitki? Ciocia Aga bardzo prosi...zreszta mysle, ze wsyzstkie ciocie chca w koncu ujrzec Twoja coreczke
Pyskaa, jaki Franek juz duzy...a jego usmiech rozbraja..pieknego masz synka..
Magda, a gdzie zdjecia Dominika??????
Emisia coraz ladniej spi...wczoraj grzecznie lezala sobie na lozeczku, po to by zasnac:) o 22...a spala do 5 rano, pozniej pobudka o 8:30 i znow spanko do 10...wem, ze sie dzieci nie chwali...ale jestem z niej dumna. do tego wazylysmy sie dzis...co prawda w pieluszce i ciuszkach ale roznica miedzy nami wynosila 6,5kg:) w czwartek mamy wizyte u lekarza i szczepenie wiec wszystkiego sie dowiemy.
Basiu, synus marchewkowy cudasny...czesciej musisz nam Damianka pokazywac
Monia, nie moglam uwierzyc, co me oczy widza...jakie rzeczy sa w sprzedazy
Lily, Twoje sukienki wymiataja, sa przesliczne...jeszcze nie wszystkie obejrzalam, bo w ogole ciezko z kompa korzystac jak dzidzia chce z mama rozmawiac lub jak placze ale na pewno dokoncze ogladac...nawet kilka pokazalam kolezance i te jest nimi zachwycona..
Gosia widzialam zdjecia maluchow i Twoj dywan...sliczny....ja tez taki chce...chyba nawet by pasowal nam do pokoju...bedzie trzeba o czyms takim pomyslec, bo narazie nie mamy w ogole dywanow ale jak Emi zacznie raczkowac...to musi byc cos miekkiego...
Bewipo, gdzie jest zdjecie Anitki? Ciocia Aga bardzo prosi...zreszta mysle, ze wsyzstkie ciocie chca w koncu ujrzec Twoja coreczke
Pyskaa, jaki Franek juz duzy...a jego usmiech rozbraja..pieknego masz synka..
Magda, a gdzie zdjecia Dominika??????
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez Agusia83.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #258992 przez Mała
Witam.
Dzisiaj znów na zakupach świątecznych, ale już mamy wszystko
Ola dzisiaj kończy 3 miesiące
Moja córka chyba będzie kurą domową , bo podoba jej się odkurzacz-pyłek, jak do niej gada to ona do niego też i uśmiech od ucha do ucha, nawet może wtedy na brzuchu leżeć
Nystatyna jest na grzybicę, a nie na uczulenie na antybiotyk, dlatego nic nie pomoże.
gosia2324 napisał:
No i Gosia Monikę rozszyfrowała
Dzieci śiczne
Dzisiaj znów na zakupach świątecznych, ale już mamy wszystko
Ola dzisiaj kończy 3 miesiące
Moja córka chyba będzie kurą domową , bo podoba jej się odkurzacz-pyłek, jak do niej gada to ona do niego też i uśmiech od ucha do ucha, nawet może wtedy na brzuchu leżeć
Nystatyna jest na grzybicę, a nie na uczulenie na antybiotyk, dlatego nic nie pomoże.
gosia2324 napisał:
Witam sie i ja
Znów będzie dziewica
Jula Ślicznotko
No i Gosia Monikę rozszyfrowała
Dzieci śiczne
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez Mała.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #259010 przez Agusia83
hahah...a jak Ci nasika, bedziesz bez jezyka
Lily...prosze napisz jaki fason pasuje na duzy biust? Wlasnie maz pokazal mi jak moge wypakowac te sukienki...obejrzalam wszystkie i jestem pod jeszcze wiekszym wrazeniem...czmeu ja wczesniej nie wiedzialam, ze szyjesz takie pieknosci?
Lily...prosze napisz jaki fason pasuje na duzy biust? Wlasnie maz pokazal mi jak moge wypakowac te sukienki...obejrzalam wszystkie i jestem pod jeszcze wiekszym wrazeniem...czmeu ja wczesniej nie wiedzialam, ze szyjesz takie pieknosci?
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #259020 przez mgielka22
no jak w podstawowce
A ja musze chyab opantetnowac cos zeby smoczus nei wypadal bo wtedy jest taka histeria jak nie wiem i nici ze spania ehh
Mala ja tez mialam 10.11 przez 6 dni i lecialo jak z kranu teraz czekam na 2 i nic a zawsze mialam bardzo regularne...
A ja musze chyab opantetnowac cos zeby smoczus nei wypadal bo wtedy jest taka histeria jak nie wiem i nici ze spania ehh
Mala ja tez mialam 10.11 przez 6 dni i lecialo jak z kranu teraz czekam na 2 i nic a zawsze mialam bardzo regularne...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez mgielka22.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona