- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #258253 przez beti
Lily, śliczna sukienka a Jasio taki fajny zawadiaka na tym zdjęciu
Pati...ja chcę WZ-tkę!!!
Megi, odpisałam
Gosia, to co sierpnień 2012??
Mgiełka, FIU FIU FIU laskoooo
Ja też jestem wielbicielką piżam wyłącznie
Noooo..okna pomyte, mieszkanie w miarę ogarnięte, jutro M poodkurza i pomyje podłogi + łazienka i z głowy, przed świętami jeszcze na szybko się obleci i już
Lily, dałabyś radę uszyć taką sukienkę jak wczoraj wstawiłam??? tą błękitną??
Pati...ja chcę WZ-tkę!!!
Megi, odpisałam
Gosia, to co sierpnień 2012??
Mgiełka, FIU FIU FIU laskoooo
Ja też jestem wielbicielką piżam wyłącznie
Noooo..okna pomyte, mieszkanie w miarę ogarnięte, jutro M poodkurza i pomyje podłogi + łazienka i z głowy, przed świętami jeszcze na szybko się obleci i już
Lily, dałabyś radę uszyć taką sukienkę jak wczoraj wstawiłam??? tą błękitną??
Temat został zablokowany.
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #258274 przez magda79
dobry wieczorek:)
wskoczyłam do Was na chwilkę i patrzę a tu tyle stron do nadrobienia i tak mnie wciągnęło, że zostałam, a D już kima
U nas dzisiaj pełny dom gości i dzieciaków, ale przeżyliśmy i było bardzo fajnie a Domiś dostał śliczne prezenty
Śliczne te sukienki Lily
a Pati ta mała czarna super i te z tym zamkiem też mi się podobają
Laski jesteście i tyle!!!
a... Mgiełka sesja rewelacja, śliczna jesteś Kobieto i nie marudź!!!!bo inaczej wirtualnie skopiemy Ci dupsko!!!
Gosia fajne prezenty - krawat bardzo elegancki, D też by się przydał mój też tylko na wielkie wyjścia zakłada krawat i jak tylko jest możliwość to już ściąga bo go dusi
wskoczyłam do Was na chwilkę i patrzę a tu tyle stron do nadrobienia i tak mnie wciągnęło, że zostałam, a D już kima
U nas dzisiaj pełny dom gości i dzieciaków, ale przeżyliśmy i było bardzo fajnie a Domiś dostał śliczne prezenty
Śliczne te sukienki Lily
a Pati ta mała czarna super i te z tym zamkiem też mi się podobają
Laski jesteście i tyle!!!
a... Mgiełka sesja rewelacja, śliczna jesteś Kobieto i nie marudź!!!!bo inaczej wirtualnie skopiemy Ci dupsko!!!
Gosia fajne prezenty - krawat bardzo elegancki, D też by się przydał mój też tylko na wielkie wyjścia zakłada krawat i jak tylko jest możliwość to już ściąga bo go dusi
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #258333 przez bewipo
Witam niedzielnie.
Tyle mnie nie było i dwa dni was nadrabiałam.
Przede wszystkim Martuś smutny post, ale wierzę, że będzie dobrze. Życzę wam dużo siły i wytrwałości.
Lily sukienki cudne, ta co Pati wkleiła jest śliczna, zawsze chciałam taką Muszę coś wybrać na wigilię, a we wrześniu będę potrzebować taką bardziej extra więc na pewno też sie zgłoszę
My byliśmy na szczepieniu na pneumo, poza tym mamy 3 skok i pierwszy raz tak wyraźnie widzę zmiany, że z dnia na dzień coś nowego. Moja mała nauczyła się słodko marudzić Jak ją kładę na brzuszku to przemiata nóżkami jak do raczkowania, ale jeszcze ma za mało siły żeby się troszkę przesunąć. Ważymy obecnie już i dopiero troszkę ponad 4 kg
Zdjęcia maluszków śliczne
Tyle mnie nie było i dwa dni was nadrabiałam.
Przede wszystkim Martuś smutny post, ale wierzę, że będzie dobrze. Życzę wam dużo siły i wytrwałości.
Lily sukienki cudne, ta co Pati wkleiła jest śliczna, zawsze chciałam taką Muszę coś wybrać na wigilię, a we wrześniu będę potrzebować taką bardziej extra więc na pewno też sie zgłoszę
My byliśmy na szczepieniu na pneumo, poza tym mamy 3 skok i pierwszy raz tak wyraźnie widzę zmiany, że z dnia na dzień coś nowego. Moja mała nauczyła się słodko marudzić Jak ją kładę na brzuszku to przemiata nóżkami jak do raczkowania, ale jeszcze ma za mało siły żeby się troszkę przesunąć. Ważymy obecnie już i dopiero troszkę ponad 4 kg
Zdjęcia maluszków śliczne
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 1 tydzień temu #258349 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
dzien bry
ja tak na szybko
Mgielka mialam tak jak Ty @ 10.11 i teraz jak w zegarku 10.12 ..... ale nie saze zr=eby tak zostalo
Milego dnia :
ja tak na szybko
Mgielka mialam tak jak Ty @ 10.11 i teraz jak w zegarku 10.12 ..... ale nie saze zr=eby tak zostalo
Milego dnia :
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #258368 przez fanka
Mała co do powrotu kolki to ciężko powiedzieć ale możliwe skoro Ola ma alergie pokarmową to wydaje mi się , że możliwe, że znów jej coś dokucza, a Sąsiadką to się powinnaś najmniej przejmować, jak jej nie pasuje niech się wyprowadzi!!!
lecę do kościoła i na uczelnię wybrać promotora, mój M pierwszy raz zostanie z małym na pół dni sam, zobaczymy jak im się to uda miłej niedzieli papa
lecę do kościoła i na uczelnię wybrać promotora, mój M pierwszy raz zostanie z małym na pół dni sam, zobaczymy jak im się to uda miłej niedzieli papa
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #258378 przez beti
Dzień dobry
Mała, niestety możliwe...
Fifi mi dziś o 5 rano zrobił jazdę nie wiem o co obudził się i nie chciał jeść tylko płakał, ja go przystawiałam, bo ewidentnie głodny był a on się odstawiał i w płacz...w końcu zrobiłam mu 60ml MM (ja przeciwniczka dokarmiania ), zjadł 15 ml i padł....nie wiem o co come on???
Mała, niestety możliwe...
Fifi mi dziś o 5 rano zrobił jazdę nie wiem o co obudził się i nie chciał jeść tylko płakał, ja go przystawiałam, bo ewidentnie głodny był a on się odstawiał i w płacz...w końcu zrobiłam mu 60ml MM (ja przeciwniczka dokarmiania ), zjadł 15 ml i padł....nie wiem o co come on???
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #258386 przez mgielka22
Dzien doberek
Widze ze nei tylko wasze dzis w nocy mialy jakies hallo moj ato samo marudna na 102 teraz dziadek ja uspil w wozku i kima wiec mam chwile
Qrcze Monia a ja bede czekac cholera az sie zaczynam martwic choc nie bardzo mam powod bo my tylko gumki i wczesniej tabletki ale nei moge wziac innych poki okresu nei dostane...
Mala moze tak byc z tymi kolkami moja Mala tez czasem ma taki napad ale od razu podaje sab simplex i sie uspokaja po jakims czasie...
Gosia piekne prezenty dla meza, moj to tez jak nie musi to nei zaklada w ogole krawata ostatbni raz mial na slubie kuzyna
Widze ze nei tylko wasze dzis w nocy mialy jakies hallo moj ato samo marudna na 102 teraz dziadek ja uspil w wozku i kima wiec mam chwile
Qrcze Monia a ja bede czekac cholera az sie zaczynam martwic choc nie bardzo mam powod bo my tylko gumki i wczesniej tabletki ale nei moge wziac innych poki okresu nei dostane...
Mala moze tak byc z tymi kolkami moja Mala tez czasem ma taki napad ale od razu podaje sab simplex i sie uspokaja po jakims czasie...
Gosia piekne prezenty dla meza, moj to tez jak nie musi to nei zaklada w ogole krawata ostatbni raz mial na slubie kuzyna
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #258394 przez kasia79
Witam, u nas nocka spokojna.
Dzisiaj brat z żoną i 2 letnim synem przyjedzie na kilka dni to będzie wesoło
Nerka mnie boli już od 2 tygodni, zamówiłam sobie poduszkę elektryczną na allegro (taki prezent pod choinkę) czekam aż przyjdzie to może rozgrzeję to mi przejdzie.
Dzisiaj brat z żoną i 2 letnim synem przyjedzie na kilka dni to będzie wesoło
Nerka mnie boli już od 2 tygodni, zamówiłam sobie poduszkę elektryczną na allegro (taki prezent pod choinkę) czekam aż przyjdzie to może rozgrzeję to mi przejdzie.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #258440 przez mgielka22
A my wrocilismy z rynku z jarmarku bozonarodzeniowego bylo super, kupilam se slodkie rekawiczki
Moja mala tak sie rozgadala ostatnio ze takie konwersacje sie z nia prowadzi ze wow glowa mala
Heh zrobilam test dla swietego spokoju i naszczescie nie jestem w ciazy wiec moj organizm sie nie uregulowal po prostu damn
Moja mala tak sie rozgadala ostatnio ze takie konwersacje sie z nia prowadzi ze wow glowa mala
Heh zrobilam test dla swietego spokoju i naszczescie nie jestem w ciazy wiec moj organizm sie nie uregulowal po prostu damn
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #258445 przez Mała
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mgiełka fajnie, że super dzień spędziliście. Test, czy ja coś przegapiłam
Kasia a beti ma rację z nerkami nie ma żartów.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mgiełka fajnie, że super dzień spędziliście. Test, czy ja coś przegapiłam
Kasia a beti ma rację z nerkami nie ma żartów.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez Mała.
Moderatorzy: ilona