BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 1 tydzień temu #258239 przez gosia2324
Lece juz kochane :) Do jutra :)
Temat został zablokowany.
13 lata 1 tydzień temu #258253 przez beti
Lily, śliczna sukienka a Jasio taki fajny zawadiaka na tym zdjęciu :P

Pati...ja chcę WZ-tkę!!! :P

Megi, odpisałam :)

Gosia, to co sierpnień 2012?? :)

Mgiełka, FIU FIU FIU laskoooo :D

Ja też jestem wielbicielką piżam wyłącznie :D

Noooo..okna pomyte, mieszkanie w miarę ogarnięte, jutro M poodkurza i pomyje podłogi + łazienka i z głowy, przed świętami jeszcze na szybko się obleci i już :D

Lily, dałabyś radę uszyć taką sukienkę jak wczoraj wstawiłam??? tą błękitną?? :)
13 lata 1 tydzień temu #258274 przez magda79
dobry wieczorek:)
wskoczyłam do Was na chwilkę i patrzę a tu tyle stron do nadrobienia i tak mnie wciągnęło, że zostałam, a D już kima :silly:

U nas dzisiaj pełny dom gości i dzieciaków, ale przeżyliśmy i było bardzo fajnie :laugh: a Domiś dostał śliczne prezenty :lol:

Śliczne te sukienki Lily :)
a Pati ta mała czarna super i te z tym zamkiem też mi się podobają :)

Laski jesteście i tyle!!!
a... Mgiełka sesja rewelacja, śliczna jesteś Kobieto i nie marudź!!!!bo inaczej wirtualnie skopiemy Ci dupsko!!!
Gosia fajne prezenty - krawat bardzo elegancki, D też by się przydał :blink: mój też tylko na wielkie wyjścia zakłada krawat i jak tylko jest możliwość to już ściąga bo go dusi :blink:
13 lata 1 tydzień temu #258277 przez LILY
beti napisał:

Lily, dałabyś radę uszyć taką sukienkę jak wczoraj wstawiłam??? tą błękitną?? :)

Z tego co widziałam wczoraj to mysle ze tak, nie byloby problemu

Jas- 24.09.2011, 4080g, 60cm
13 lata 1 tydzień temu #258333 przez bewipo
Witam niedzielnie.
Tyle mnie nie było i dwa dni was nadrabiałam.
Przede wszystkim Martuś smutny post, ale wierzę, że będzie dobrze. Życzę wam dużo siły i wytrwałości.
Lily sukienki cudne, ta co Pati wkleiła jest śliczna, zawsze chciałam taką :) Muszę coś wybrać na wigilię, a we wrześniu będę potrzebować taką bardziej extra więc na pewno też sie zgłoszę :)
My byliśmy na szczepieniu na pneumo, poza tym mamy 3 skok i pierwszy raz tak wyraźnie widzę zmiany, że z dnia na dzień coś nowego. Moja mała nauczyła się słodko marudzić ;) Jak ją kładę na brzuszku to przemiata nóżkami jak do raczkowania, ale jeszcze ma za mało siły żeby się troszkę przesunąć. Ważymy obecnie już i dopiero troszkę ponad 4 kg :)
Zdjęcia maluszków śliczne :)
13 lata 1 tydzień temu #258349 przez monika1984lodz
dzien bry :)
ja tak na szybko

Mgielka mialam tak jak Ty @ 10.11 i teraz jak w zegarku 10.12 ..... ale nie saze zr=eby tak zostalo

Milego dnia :) : :kiss:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 1 tydzień temu #258351 przez Mała

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 1 tydzień temu #258368 przez fanka
Mała co do powrotu kolki to ciężko powiedzieć ale możliwe skoro Ola ma alergie pokarmową to wydaje mi się , że możliwe, że znów jej coś dokucza, a Sąsiadką to się powinnaś najmniej przejmować, jak jej nie pasuje niech się wyprowadzi!!!
lecę do kościoła i na uczelnię wybrać promotora, mój M pierwszy raz zostanie z małym na pół dni sam, zobaczymy jak im się to uda :-) miłej niedzieli papa
13 lata 1 tydzień temu #258378 przez beti
Dzień dobry :)
Mała, niestety możliwe... :(

Fifi mi dziś o 5 rano zrobił jazdę nie wiem o co :ohmy: obudził się i nie chciał jeść tylko płakał, ja go przystawiałam, bo ewidentnie głodny był a on się odstawiał i w płacz...w końcu zrobiłam mu 60ml MM (ja przeciwniczka dokarmiania :angry: ), zjadł 15 ml i padł....nie wiem o co come on??? :P
13 lata 1 tydzień temu #258386 przez mgielka22
Dzien doberek

Widze ze nei tylko wasze dzis w nocy mialy jakies hallo moj ato samo marudna na 102 teraz dziadek ja uspil w wozku i kima wiec mam chwile :P

Qrcze Monia a ja bede czekac cholera :angry: :angry: :angry: az sie zaczynam martwic choc nie bardzo mam powod bo my tylko gumki i wczesniej tabletki ale nei moge wziac innych poki okresu nei dostane... :dry:

Mala moze tak byc z tymi kolkami moja Mala tez czasem ma taki napad ale od razu podaje sab simplex i sie uspokaja po jakims czasie...

Gosia piekne prezenty dla meza, moj to tez jak nie musi to nei zaklada w ogole krawata ostatbni raz mial na slubie kuzyna :P
13 lata 1 tydzień temu #258387 przez megi2501
Mała myślę, że jednak znowu kolki :(

Moja od dwóch dni znowu marudna, że ho ho..więc łączę się z Wami w bólu :ohmy:

Beti bardzo Ci dziękuję :ohmy: Od jutra zaczynamy :) A jak Wam idzie :unsure:
13 lata 1 tydzień temu #258394 przez kasia79
Witam, u nas nocka spokojna.
Dzisiaj brat z żoną i 2 letnim synem przyjedzie na kilka dni to będzie wesoło :)
Nerka mnie boli już od 2 tygodni, zamówiłam sobie poduszkę elektryczną na allegro (taki prezent pod choinkę) czekam aż przyjdzie to może rozgrzeję to mi przejdzie.
13 lata 1 tydzień temu #258412 przez beti
Megi, no powoli powoli, ale właściwie od razu widać postępy :) wyćwiczy się :) Powodzenia :)

Bewipo, ale Anitka malusia przy Fifiki, taka kruszynka będzie :kiss:

Kasia, a może by tak do lekarza?? Z nerkami nie ma żartów :ohmy:
13 lata 1 tydzień temu #258440 przez mgielka22
A my wrocilismy z rynku z jarmarku bozonarodzeniowego :D bylo super, kupilam se slodkie rekawiczki :D
Moja mala tak sie rozgadala ostatnio ze takie konwersacje sie z nia prowadzi ze wow glowa mala :P
Heh zrobilam test dla swietego spokoju i naszczescie nie jestem w ciazy wiec moj organizm sie nie uregulowal po prostu damn :angry:
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #258445 przez Mała

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mgiełka fajnie, że super dzień spędziliście. Test, :cheer: czy ja coś przegapiłam :unsure:

Kasia a beti ma rację z nerkami nie ma żartów.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia