BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #258676 przez basia89
pyyśka śliczna ta sukienka :)
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #258679 przez fanka
witam w poniedziałek, wczoraj tylko Was poczytałam bo późno przyszłam z uczelni i już mi się nie chciało pisać nic ale seksowne tematy tu miałyście ;-)
no no to faktycznie śluby się nam tu szykują- Pyśka ja sama robiłam zaproszenia, zrobiłam je w takim niby starym stylu, kupiłam papier wizytówkowy i drukowałam tekst też taki w starym stylu, dookoła kartkę opalałam, później zaproszenie było zwinięte w rulon, związane rafią i pieczęć z laku była na tej rafi, chciałam zrobić coś typu jak dawniej listy były, zrulowane z pieczęcią zalakowaną więc tak to nasze mniej więcej wyglądało.

Dziś mama zostanie chwilę z małym a ja lecę dokończyć zakupy prezentowe bo później nie bardzo będzie kiedy.
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #258681 przez basia89
fanka a wrzuć tu zdjęcie ze ślubu, bo widze na suwaczku miniaturkę a chciałabym całe zobaczyć :)
13 lata 4 miesiąc temu #258682 przez pati-m
Witam :)
Właśnie dokończyłam poprawiać moją pracę - finito! :lol:
Zaraz ją drukuję i biegiem oprawić, a potem też zakupy prezentowo-świąteczne :)

Basia - pan marchewka uroczy! buziak od cioci! :kiss: I super rudzielec z Ciebie! świetny kolorek, choć dla mnie to tak do końca rudy nie jest - może na zdjęciu inaczej widać.

Monia - ło matko, co Ty na tym allegro wynajdujesz :lol:

slowiczek - jak tam? jak tam? :lol: :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 4 miesiąc temu #258690 przez magda79
Pyśka sukienka super...bardzo mi się podobają te tulipanki :)

Pati gratulujemy oddawaj pracę i broń się Kobieto!!!

Pan Marchewka uroczy zgadzam się zgadzam, a mamusia nie ruda chyba, że to tak na zdjęciu wyszło inaczej jak pati pisała :laugh:
13 lata 4 miesiąc temu #258691 przez basia89
monika no właśnie co ty jeszcze znajdziesz na tym allegro :silly: :silly: :P
ludzie to juz naprawdę dziwne rzeczy robia :)

pati do kolorku muszę się przyzwyczaić, na zdjęciu tego tak nie widać ale jest rudy :P hmm a miało wyjsć zupełnie inny kolor.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a wiecie mój mały uwielbia siedzieć w pionie, no i już ładnie umie trzymać główkę jak leży na brzuszku :) podnosi ją i ramionka całe :) no i ma takiego konia pluszaka i lubi go tarmosić :) a ja mam ubaw :P
13 lata 4 miesiąc temu #258694 przez basia89
słowiczek i jak tam ???
13 lata 4 miesiąc temu #258700 przez basia89
no i wczoraj mały miał ubaw bo babcia go wymęczyła :)

napisałam wam dzisiaj trochę, a czas lecieć trochę posprzątać i pranie zrobić, strój pana marchewy wyprać :P miłego dnia dla wszystkich :kiss: :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu #258705 przez slowiczek
buzi dla Damianka :kiss:

Monia - ja ten WYNALAZEK widziałam już parę dni temu- ktoś z moich znajomych miał w linku na fb...MASAKRA :P nie wiem kto takie reczy kupuje...gdyby to kosztowało 5 zł to jeszcze rozumiem, ale 250 - trzeba być psycholem żeby tyle zapłacić za takie coś

13 lata 4 miesiąc temu #258717 przez pati-m
slowiczek - Natalka po prostu na razie chce być jedynaczką :lol:
A co do mojej buzi to już jest lepiej. Opuchlizna z dziąseł i języka prawie zeszła i mogę już normalnie mówić, a na ustach jeszcze zostały niewielkie ranki. Byłabym zdrowa już dawno, gdy nie fakt że dopiero 3 lekarz poprawnie zdiagnozował co mi jest :angry: Ale najważniejsze, że już przechodzi i minął ten okropny ból. Nikomu tego nie życzę i śmiało mogę powiedzieć, że bolało BARDZIEJ niż poród! Przy porodzie nie uroniłam nawet jednej łzy, a tutaj wyłam codziennie z bólu.

13 lata 4 miesiąc temu #258747 przez monika1984lodz
Dzien dobry dziewczynki :)

Nunka pospala do 9 :) wiec sie wyspalysmyobie- teraz pozwolila mi zjesc sniadanko- chyba wyczowa, ze mamuska nienajlepiej sie czuje- moze uda mi sie nawet wykapac hi

Pyska suuuper :) sukienka sliczna :) a jak juz zrobisz zaproszenia to poprosimy zdjecie :)

My wczoraj podpisalismy umowe z dj-em i zamowilismy zaproszenia :)

Pati moja mame lekarz zalatwil tak samo jak Ciebie- i biedna sie meczy.MA rany w ustach eh... powiedz co Ci przepisal lekarz, ze wkoncu pomoglo i czy to na rece[te?
a w czwartek kciuki bedziemy trzymaly :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #258759 przez mgielka22
Hej Laski

Noc jak zwykle co 3h podbodka 3x jak zawsze... Jestem po pierwszej lekcji aquaaerobiku cudownie :D daje na nogi i brzuch jak nie wiem :P mam nadzieje ze szybko schudne dzieki temu :p

Monia no dalas czadu z tym linkiem :P heh a wystraczy porod i znow trzeba sie rozdziewiczac :p

Najlepiej Monia zeby nystatyna sobie plukala usta...

Pyskaa a sukienka super :)

Damianek calusny w stroju marchewki :D
13 lata 4 miesiąc temu #258773 przez megi2501
Moja dała w nocy popalić. Całą noc jęczała, stękała itp. Ostatnie trzy dni były kiepskie, ale noce ok, a dziś pierwsza od narodzin małej taka straszzznaaaaaa :dry:

Mgiełka i działałaś już z olejkiem i czapeczką bawełnianą:)

Basiu kolorek ciekawy. Fajnie wyszedł :) A synuś rewelacyjna marchewa :)

Pyskaa kiecka świetna. Myślę, że kwiatek to będzie dobry pomysł. A jak mój zięć się miewa :unsure:

Pati dobrze, że już masz to za sobą. Jeszcze trochę i będą całusy...

Słowiczku
13 lata 4 miesiąc temu #258776 przez pati-m
Monia - ja brałam nystatynę i u mnie było jeszcze gorzej, ale to może kwestia osoby. Teraz biorę jakiś lek przeciwalergiczny - w tej chwili nie pamiętam nazwy, sprawdzę jak wrócę do domu, bo jestem u mamy i obiecuję, że napiszę. Oprócz tego codziennie wypijam wapno musujące i 1 saszetkę probiotyku acidolac - wszystko bez recepty, oraz te bolące usta smaruję maścią bacterin (ale jest tylko do użytku zewnętrznego) i w ciągu 3 dni kuracji jest olbrzymia poprawa.
13 lata 4 miesiąc temu #258778 przez megi2501
Jula:
Załączniki:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby