- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 1 tydzień temu #258531 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
a ja dzisiaj umieram eh...
Z tym marudzeniem przy karmieniu to cos jest wiesz Beti.Nunka od dwuch dni jak mam jej dac jesc i tylko butle poczuje to w taki ryk, ze ja nie wiem co sie dzieje.I tak sobie wyje i wyje przez jakies 2 min.- nic jej nie uspokaja i lapie butle eh...
Słowiczku hehhee powodzenia
a tu apropo : allegro.pl/ShowItem2.php?item=1970677607
Z tym marudzeniem przy karmieniu to cos jest wiesz Beti.Nunka od dwuch dni jak mam jej dac jesc i tylko butle poczuje to w taki ryk, ze ja nie wiem co sie dzieje.I tak sobie wyje i wyje przez jakies 2 min.- nic jej nie uspokaja i lapie butle eh...
Słowiczku hehhee powodzenia
a tu apropo : allegro.pl/ShowItem2.php?item=1970677607
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #258539 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
oj tam oj tam
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #258548 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
ja sama w szoku bylam hehhe no ale jak widac wszystk jest mozliwe
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #258652 przez magda79
witam się w poniedziałek pierwsza!!!
Monia o matko ja to stara jestem a nie pomyślałam sobie, że takie coś może istnieć w ogóle
u nas niedziela minęła baardzo spokojnie Dominik spał do 7.30 a później od 9.45 do 13.15 i później znowu od 14 do 16stej z minutamii jeszcze przed kąpaniem godzinkę
a nocka też była fajne...tradycyjne 2 karmieni i jedno nad ranem i zaraz spanko dalej....teraz też dosypia już prawie godzinkę
wczoraj u nas piękna pogoda duuużo słoneczka, był obiad u mamy, spacerek a później siostra ze szwagrem wpadli do nas na winko hehe a ja się tylko mu przyglądałam
Monia o matko ja to stara jestem a nie pomyślałam sobie, że takie coś może istnieć w ogóle
u nas niedziela minęła baardzo spokojnie Dominik spał do 7.30 a później od 9.45 do 13.15 i później znowu od 14 do 16stej z minutamii jeszcze przed kąpaniem godzinkę
a nocka też była fajne...tradycyjne 2 karmieni i jedno nad ranem i zaraz spanko dalej....teraz też dosypia już prawie godzinkę
wczoraj u nas piękna pogoda duuużo słoneczka, był obiad u mamy, spacerek a później siostra ze szwagrem wpadli do nas na winko hehe a ja się tylko mu przyglądałam
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #258653 przez magda79
a...Gosiu właśnie rozmawiałam wczoraj z siostrą i mówiłysmy, że jeszcze chwilkę i pierwszą zupkę może Dominik szamać
dzisiaj kończymy 12 tygodni i ważymy 6500 - czyli ostatnie 4 tyg w normie 1kg na +
a za tydzień 3 miesiące skończmy
dzisiaj kończymy 12 tygodni i ważymy 6500 - czyli ostatnie 4 tyg w normie 1kg na +
a za tydzień 3 miesiące skończmy
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez magda79.
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #258656 przez Pyśkaaaa
Witam sie
Słowiczku zaciskam aby jednak się udało :*
Monia dobra jesteś
Migielka co do masażu to ja mam taki balsam z orofflame dla dzidziusiów i po kąpieli masuje mu tym balsamem brzuszek plecki rączki i nóżki wczoraj zrobiłam to drugi raz i spał do 8 z minutami on mi spi ładnie od jakiś 3 tyg wogole sie nie budzi a odkąd relaksuję go przed senm śpi do 8.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Słowiczku zaciskam aby jednak się udało :*
Monia dobra jesteś
Migielka co do masażu to ja mam taki balsam z orofflame dla dzidziusiów i po kąpieli masuje mu tym balsamem brzuszek plecki rączki i nóżki wczoraj zrobiłam to drugi raz i spał do 8 z minutami on mi spi ładnie od jakiś 3 tyg wogole sie nie budzi a odkąd relaksuję go przed senm śpi do 8.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #258671 przez Pyśkaaaa
ale ja nie bedę miała takiej sukni typowo ślubnej upatrzyłam sobie na allegro mniej wiecej fason i kobieta mi bedzie szyła
moda.allegro.pl/ds-3149s-szyfonowa-sukie...6-s-i1961697571.html
chce żeby była taka w takim kolorze tylko troszkę dłuższa bo ta ledwo co tyłek zakrywa i predewszystkim w biuście szersza i zamiast tego czegoś na ramieniu zastanawiam się nad jakimś kwiatem... ale to jest jeszcze do dogadania
moda.allegro.pl/ds-3149s-szyfonowa-sukie...6-s-i1961697571.html
chce żeby była taka w takim kolorze tylko troszkę dłuższa bo ta ledwo co tyłek zakrywa i predewszystkim w biuście szersza i zamiast tego czegoś na ramieniu zastanawiam się nad jakimś kwiatem... ale to jest jeszcze do dogadania
- basia89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #258673 przez basia89
witam się poniedziałkowo
mój damianek dziasiaj ładnie spał od 21 do 4 i tu 15min jedzenia i dalej do 8 ale wczoraj był wymęczony przez gości
a tu zdjęcia malucha
mój damianek dziasiaj ładnie spał od 21 do 4 i tu 15min jedzenia i dalej do 8 ale wczoraj był wymęczony przez gości
a tu zdjęcia malucha
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez basia89.
Moderatorzy: ilona