- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #258065 przez slowiczek
hej kobietki
my już dzisiaj po spacerku, zimno i wieje ale co tam, my z Natalką się nie poddajemy
Monia, Natalka przy podciąganiu dosyć nieźle trzyma główkę, na brzuchu też ładnie podnosi ale z pozycji leżącej nie
Gosia w ciąży ! Będzie chłopak czy dziewczynka ? bo ja obstawiam drugiego syna
Lily, ślicznie wyglądasz
my już dzisiaj po spacerku, zimno i wieje ale co tam, my z Natalką się nie poddajemy
Monia, Natalka przy podciąganiu dosyć nieźle trzyma główkę, na brzuchu też ładnie podnosi ale z pozycji leżącej nie
Gosia w ciąży ! Będzie chłopak czy dziewczynka ? bo ja obstawiam drugiego syna
Lily, ślicznie wyglądasz
Temat został zablokowany.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #258068 przez fanka
Lily super wyglądasz, a Jasio luzaczek -cwaniaczek, cudowny jest
Gosia- może wiesz grudzień w przyszłym roku?
Monika- mój Dawid tez strasznie chce siadać, główkę na brzuszku marnie podnosi ale siadać to on pierwszy, normalnie się wyrywa, i na boczek się przewraca z w tę i z powrotem więc trzeba go już porządnie pilnować!
Monika- mój Dawid tez strasznie chce siadać, główkę na brzuszku marnie podnosi ale siadać to on pierwszy, normalnie się wyrywa, i na boczek się przewraca z w tę i z powrotem więc trzeba go już porządnie pilnować!
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #258070 przez megi2501
Kochane witam się
Gosiu wybrałaś kieckę tą samą, jak ja. A jaki kolorek byś chciała
Lily Ty zgrabna dup... Dziś wieczorkiem jeszcze raz obejrze sukieneczki i Ci napiszę wymiary i co bym chciała. A zdążysz to 24 grudnia
Beti odczytałaś wiadomość
My po spacerze, obijamy się, a mąż obiadek gotuje
Gosiu wybrałaś kieckę tą samą, jak ja. A jaki kolorek byś chciała
Lily Ty zgrabna dup... Dziś wieczorkiem jeszcze raz obejrze sukieneczki i Ci napiszę wymiary i co bym chciała. A zdążysz to 24 grudnia
Beti odczytałaś wiadomość
My po spacerze, obijamy się, a mąż obiadek gotuje
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #258072 przez LILY
Tak, jak będę mieć wszystkie wymiary to w przyszłym tygodniu będą gotowe
No ja tam mówiłam tylko że mi brzuch odstaje, mam taką fajną zasłonkę ze skóry nad brzuchem
I nie wiem gdzie u mnie to 59 kg się chowa, chyba w kościach a przed ciążą ważyłam 53 to chyba byłam strasznie chuda
Jasio też już troszkę unosi główkę z leżenia jak już bardzo mu się leżeć nie chce.
Ale na boczki nie umie się przewracać.
Mój brat mówi że Jasio pobożny bo rączki na amen składa
No ja tam mówiłam tylko że mi brzuch odstaje, mam taką fajną zasłonkę ze skóry nad brzuchem
I nie wiem gdzie u mnie to 59 kg się chowa, chyba w kościach a przed ciążą ważyłam 53 to chyba byłam strasznie chuda
Jasio też już troszkę unosi główkę z leżenia jak już bardzo mu się leżeć nie chce.
Ale na boczki nie umie się przewracać.
Mój brat mówi że Jasio pobożny bo rączki na amen składa
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 1 tydzień temu #258075 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
My to juz ze 4 dni nie bylysmy na spacerze bo caly czas pada.Wczoraj to nawet sloneczk0 na chwile wyszlo , wiec sie ubralysmy i zeszlysmy po wozek i co otwieram drzwi od klatki i zaczelo padac.
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #258092 przez mgielka22
Lily no moj zieciu przystojniacha jak nic Ty chudzielcu
Ja chce ta sukienke Tylko niebieska bo mam juz 2 czerwone
Ona sie tak rozklada przy tancu prawda???
Zreszta masz bardzo duzo sukienek szcegolnei tych krotkich rozlozystych a ta ktora Ty wstawilas ta niebiesciutka pare postow wczesniej tez baaardzo mi si epodoba Ile bys chciala za ta sukienke co teraz wstawilam???
Hahaha Gosia w ciazy ale by byly jaja Wiesz Gosia w sylwestra trez moze sie wszystko zdarzyc
A u mnie lipna pogoda wiec nawet nei wyszlam...
Monia po ilu dostalas okres bo ja mialam pierwszy 10XI i narazie do tej pory cisza...;/ i nie wiem co zrobic a zawsze regularny byl..
Ja chce ta sukienke Tylko niebieska bo mam juz 2 czerwone
Ona sie tak rozklada przy tancu prawda???
Zreszta masz bardzo duzo sukienek szcegolnei tych krotkich rozlozystych a ta ktora Ty wstawilas ta niebiesciutka pare postow wczesniej tez baaardzo mi si epodoba Ile bys chciala za ta sukienke co teraz wstawilam???
Hahaha Gosia w ciazy ale by byly jaja Wiesz Gosia w sylwestra trez moze sie wszystko zdarzyc
A u mnie lipna pogoda wiec nawet nei wyszlam...
Monia po ilu dostalas okres bo ja mialam pierwszy 10XI i narazie do tej pory cisza...;/ i nie wiem co zrobic a zawsze regularny byl..
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez mgielka22.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #258094 przez Pyśkaaaa
padłam z mierzenia cycuchów i z Gosi w ciąży
Gosia dosypała co teściowa?
my byliśmy na spacerku i na zakupach i jak wchodzilismy do sklepu to Franek sie budził i marudził typowy facet
a mi cos poczta nie chula i nie mogę ogarnąć sukienek
Gosia dosypała co teściowa?
my byliśmy na spacerku i na zakupach i jak wchodzilismy do sklepu to Franek sie budził i marudził typowy facet
a mi cos poczta nie chula i nie mogę ogarnąć sukienek
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #258098 przez gosia2324
fanka napisał:
W przyszlym roku to na Wasze brzuszki czekam u mnie to w 2015
Przezylam gbiad u tesciowej
Ja wybralam 2 sukienki szafirowa i czarna
Lily super wyglądasz, a Jasio luzaczek -cwaniaczek, cudowny jest
W przyszlym roku to na Wasze brzuszki czekam u mnie to w 2015
Przezylam gbiad u tesciowej
Ja wybralam 2 sukienki szafirowa i czarna
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez gosia2324.
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #258101 przez ewelinaa
Witam i ja po tygodniu nieobecności
Serdecznie dziękujemy za poniedziałkowe życzonka z okazji 3 miesiąca
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Lily - piękne sukienki, chyba też na coś się skuszę, już Ci wysłałam wiadomość z moim mailem Najbardziej podobała mi się ta niebieska, tak rozszerzana od pasa - śliczności
Tydzień tak szybko zleciał, mała dała nam popalić - wszystko przez te szelki boli ją brzuszek, no i w ciągu dnia więcej jest bez tych szelek niż w nich, na noc zawsze zakładamy. Nie wiem, czy dobrze robię, ale nie mogłam patrzeć jak płacze całymi dniami. W tygodniu idę umówię ją do innego ortopedy - może coś się poprawiło przez te 3 tygodnie, albo jakaś rehabilitacja, bo ona się w nich zamęczy, a my razem z nią
A we wtorek mieliśmy w domu mikołajkowy "sajgon" - była szwagierka z mężem i dwójką dzieci (6,5 i 2 latka), brat z żoną i rocznym synkiem, chrzestny Kingi z żoną i druga szwagierka-singielka
Jak wyszli to myślałam, że głowa mi pęknie. A Kinga tylko się ciszyła - tyle cioć do noszenia
Serdecznie dziękujemy za poniedziałkowe życzonka z okazji 3 miesiąca
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Lily - piękne sukienki, chyba też na coś się skuszę, już Ci wysłałam wiadomość z moim mailem Najbardziej podobała mi się ta niebieska, tak rozszerzana od pasa - śliczności
Tydzień tak szybko zleciał, mała dała nam popalić - wszystko przez te szelki boli ją brzuszek, no i w ciągu dnia więcej jest bez tych szelek niż w nich, na noc zawsze zakładamy. Nie wiem, czy dobrze robię, ale nie mogłam patrzeć jak płacze całymi dniami. W tygodniu idę umówię ją do innego ortopedy - może coś się poprawiło przez te 3 tygodnie, albo jakaś rehabilitacja, bo ona się w nich zamęczy, a my razem z nią
A we wtorek mieliśmy w domu mikołajkowy "sajgon" - była szwagierka z mężem i dwójką dzieci (6,5 i 2 latka), brat z żoną i rocznym synkiem, chrzestny Kingi z żoną i druga szwagierka-singielka
Jak wyszli to myślałam, że głowa mi pęknie. A Kinga tylko się ciszyła - tyle cioć do noszenia
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #258109 przez mgielka22
No Gosia cudnie wygladalas haha ja wam pokaze jak mys wygladalismy na sylwestra to byl sylwek z moim M bratem i bratowa
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez mgielka22.
Moderatorzy: ilona