BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 1 tydzień temu #257791 przez Mała
Basia i ja składam spóźnione, ale najlepsze życzenia.

Lily ja też poproszę
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
13 lata 1 tydzień temu #257798 przez pati-m
allegro.pl/spiochy-sukienka-2w1-tylko-u-...zne-i1973136983.html dla naszych pięknych wrześniowych dziewczynek :)
13 lata 1 tydzień temu #257800 przez basia89
Dziekuje za zyczonka :) hmm i zapraszam na wirtualna kawe i placek :) do wyboru sernik lub katarzynka :) a dla odchudzajacych sie tak jak ja wafle ryzowe ;-)
13 lata 1 tydzień temu #257806 przez beti
To ja sernik poproszę :D
13 lata 1 tydzień temu #257810 przez magda79
Basiu i ode mnie wszystkiego najlepszego i saaaamychhhhhh słonecznych dni :laugh: :laugh:

a...i dla mnie sernik :silly:
13 lata 1 tydzień temu #257815 przez magda79
Lily ja też ja też ;)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 1 tydzień temu #257816 przez pati-m
OŚWIADCZAM, ŻE MAMY WŚRÓD WRZEŚNIOWYCH MAMUSIEK WIEEEEEEEEEEEEEEEEEELKI TALENT!!!
LILY TWOJE SUKIENKI SĄ CUDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWNE!!! NIE MOGĘ WYJŚĆ Z PODZIWU!!! I OCZYWIŚCIE JEDNĄ JUŻ WYBRAŁAM :lol:
13 lata 1 tydzień temu #257821 przez beti
Pochwal się którą?? :)
13 lata 1 tydzień temu #257824 przez gosia2324
Ktora ktora ??????
13 lata 1 tydzień temu #257826 przez magda79
a u mnie Basiu też był dzisiaj pracowity dzień...sprzątałam - D zanim pojechał do pracy to mi pomógł, później piekłam szarlotkę - jutro podam gościom na ciepło z lodami i burka - takie proste i szybkie z kakem, cynamonem, orzechami i też z jabłkami :lol:
a będzie nas jutro sporo wszystkich razem z Domisiem 13 w tym 6 dzieciaków :ohmy: :ohmy: będzie ciekawie :silly:

no i karczek i kurczak też już zaczosnkowane i w ziołach siedzą w lodówce :P
13 lata 1 tydzień temu #257834 przez LILY
pati-m napisał:

OŚWIADCZAM, ŻE MAMY WŚRÓD WRZEŚNIOWYCH MAMUSIEK WIEEEEEEEEEEEEEEEEEELKI TALENT!!!
LILY TWOJE SUKIENKI SĄ CUDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWNE!!! NIE MOGĘ WYJŚĆ Z PODZIWU!!! I OCZYWIŚCIE JEDNĄ JUŻ WYBRAŁAM :lol:

Ja chyba wiem już którą :) Ona jest w bardzo ciemny granacie, na zdjęciu może nie za dokładnie widać, przypomina czarną. Powinna być dobra na Ciebie. Ale na wszelki wypadek zmierze ją dokładnie

Jas- 24.09.2011, 4080g, 60cm
13 lata 1 tydzień temu #257838 przez gosia2324
Lily a jaka jest cena tej co mi sie podoba ????
13 lata 1 tydzień temu #257839 przez magda79
Pati, Lily wrzućcie fotkę na forum tej kiecki...pleaseeeeeeeee
13 lata 1 tydzień temu #257853 przez basia89
Hmm ja tez chetnie zobaczę jakie kiece wybralyscie. Szczerze to mnie zal tyłek ściska bo ja w żadną z tych sukienek bym nie weszła. A mojego rozmiaru i tak pewnie nie ma. I tu bylby uśmiech ale pisze z komorki a nie moge cos z tym pisaniem tutaj dojsc do ladu.
13 lata 1 tydzień temu #257861 przez LILY
basia89 napisał:

Hmm ja tez chetnie zobaczę jakie kiece wybralyscie. Szczerze to mnie zal tyłek ściska bo ja w żadną z tych sukienek bym nie weszła. A mojego rozmiaru i tak pewnie nie ma. I tu bylby uśmiech ale pisze z komorki a nie moge cos z tym pisaniem tutaj dojsc do ladu.

Ja to chyba fance pisałam co to za rozmiar że by nie weszła? :lol:
Stale mam rozmiary do 46, jeśli większy to wtedy trzeba na wymiar szyć ale Basia nie wierze że miedzy rozmiarem 34 a 46 nie znajdzie się Twój :)

Jas- 24.09.2011, 4080g, 60cm
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka