- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #266550 przez iwonaNAVI
I ja skladam wszystkim wrzesniowym mamusiom, wrzesniowym dzieciaczkom i ich rodzinka przede wszystkim duzo ZDROWIA, SZCZESCIA ,pociechy z mezow, dzieciatek,nadziei na lepsze jutro z T , aby te swita uplynely blogo i milo w rodzinnym gronie, bez trosk i zmartwien.
WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/color]
WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/color]
Temat został zablokowany.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #266563 przez pati-m
Ja również tylko na chwilkę.
Mała - mocno tulę i całusy świąteczne przesyłam dla Ciebie i Oleńki
ZDROWYCH, SPOKOJNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA SPĘDZONYCH W RODZINNEJ ATMOSFERZE ŻYCZĄ Z CAŁEGO SERDUSZKA: PATRYCJA, SEBASTIAN I OCZYWIŚCIE KACPEREK
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mała - mocno tulę i całusy świąteczne przesyłam dla Ciebie i Oleńki
ZDROWYCH, SPOKOJNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA SPĘDZONYCH W RODZINNEJ ATMOSFERZE ŻYCZĄ Z CAŁEGO SERDUSZKA: PATRYCJA, SEBASTIAN I OCZYWIŚCIE KACPEREK
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez pati-m.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 11 miesiąc temu #266595 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Witam sie Wigilijnie
Gosia dzielna mamusia
Kacper ty przystojniaku
MAla sciskam Ciebie i Olenke
Nuna po kaszce jakos specjalnie nie zmienila zachowania, no ale dzisiaj doiero drugi raz dostala kaszke
.Jedno tylko sie zmienilo- po zjedzeniu nie zasypia przez okolo godzine ;/
PAti - wybralysmy bananowa - bobvit jest pyszna i te jej wielkie oczy jak wczoraj poczula inny smak hihi niezapomniane
Sciskam Was swiatecznie i caluje
Gosia dzielna mamusia
Kacper ty przystojniaku
MAla sciskam Ciebie i Olenke
Nuna po kaszce jakos specjalnie nie zmienila zachowania, no ale dzisiaj doiero drugi raz dostala kaszke
.Jedno tylko sie zmienilo- po zjedzeniu nie zasypia przez okolo godzine ;/
PAti - wybralysmy bananowa - bobvit jest pyszna i te jej wielkie oczy jak wczoraj poczula inny smak hihi niezapomniane
Sciskam Was swiatecznie i caluje
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #266622 przez mgielka22
A i witam sie w pierwszy dzien swiat
Moniczka ja tez mam bananowa bobovity malej tez smakuje
Ja zaliczylam 2 wigilie i moj M jak nigdy spil sie na amen heh dzis niestety to ja musze prowadzic bo on nie jest w stanie jeszcze 3ma mu sie 0,6 wczoraj sobie mierzyli poziom alkomat ma tylko 3 prom a jemu wyskoczyl error heh czyli poza skale
Ale mam ochote isc gdzies potanczyc normalnie
Aaa sylwester online u nas jest aktualny?? Dolaczam sie moze zrobimy video konferencje beda jaja
Moniczka ja tez mam bananowa bobovity malej tez smakuje
Ja zaliczylam 2 wigilie i moj M jak nigdy spil sie na amen heh dzis niestety to ja musze prowadzic bo on nie jest w stanie jeszcze 3ma mu sie 0,6 wczoraj sobie mierzyli poziom alkomat ma tylko 3 prom a jemu wyskoczyl error heh czyli poza skale
Ale mam ochote isc gdzies potanczyc normalnie
Aaa sylwester online u nas jest aktualny?? Dolaczam sie moze zrobimy video konferencje beda jaja
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #266625 przez pati-m
Witam i ja w święta
My też byliśy na dwóch Wigiliach, na pierwszej Kacper rozdawał uśmiechy, ale na drugiej padł zmęczony A wieczorem po kąpaniu i jedzonku jak go położyłam do łóżeczka, to nie zdążyłam się odwrócić po kocyk a on już zasnął
Dziś dalsze świętowanie i dwa miejsca do odwiedzenia.
mgielka - ja się piszę na Sylwka jak najbardziej Jak się czuje Twoja gwiazdeczka po kaszce? Ja też daję bananową
My też byliśy na dwóch Wigiliach, na pierwszej Kacper rozdawał uśmiechy, ale na drugiej padł zmęczony A wieczorem po kąpaniu i jedzonku jak go położyłam do łóżeczka, to nie zdążyłam się odwrócić po kocyk a on już zasnął
Dziś dalsze świętowanie i dwa miejsca do odwiedzenia.
mgielka - ja się piszę na Sylwka jak najbardziej Jak się czuje Twoja gwiazdeczka po kaszce? Ja też daję bananową
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #266626 przez Mała
Witam i ja.
Dzisiaj córcia dała mamie prezent w postacie dodatkowych 2 h spania. Wstałam o 9:30 i aż jestem zmęczona tym spaniem
Moi chłopcy wracają dzisiaj, będą ok 21 i dopiero się dla nas zacznie rodzinne świętowanie. Już się nie mogę doczekać kiedy będą w domu.
Pati dużo wrażeń miał Kacperek to był zmęczony, a i trzeba było odpocząć przed dzisiejszym dniem. A ubrany był genialnie.
Mgiełka to u Was zupełnie inny zwyczaj jak u nas. My nawet po kolacji wigilijnej dalej nie jemy mięsa, a o alkoholu to nawet nikt nie myśli.
Miłego dalszego świętowania.
Dzisiaj córcia dała mamie prezent w postacie dodatkowych 2 h spania. Wstałam o 9:30 i aż jestem zmęczona tym spaniem
Moi chłopcy wracają dzisiaj, będą ok 21 i dopiero się dla nas zacznie rodzinne świętowanie. Już się nie mogę doczekać kiedy będą w domu.
Pati dużo wrażeń miał Kacperek to był zmęczony, a i trzeba było odpocząć przed dzisiejszym dniem. A ubrany był genialnie.
Mgiełka to u Was zupełnie inny zwyczaj jak u nas. My nawet po kolacji wigilijnej dalej nie jemy mięsa, a o alkoholu to nawet nikt nie myśli.
Miłego dalszego świętowania.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Mała.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #266627 przez bewipo
Witam
Mała u nas tak samo, żadnego mięsa i alkoholu.
Anitka wczoraj grzeczniutka na Wigilii, a po już byla zmęczona i marudna. Wasze dzieci też już reagują płaczem na obcych?? Moja teraz to już tak reaguje, że się musi do nowych ludzi przyzwyczaić.
Mała u nas tak samo, żadnego mięsa i alkoholu.
Anitka wczoraj grzeczniutka na Wigilii, a po już byla zmęczona i marudna. Wasze dzieci też już reagują płaczem na obcych?? Moja teraz to już tak reaguje, że się musi do nowych ludzi przyzwyczaić.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona