- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #267408 przez pati-m
I znów musiałam Was nadrabiać gaduły kochane 
megi - super, że wszystko dobrze wyszło na USG
A co do filmiku, to coś w tym jest
Julcia śliczna królewna 
Marta - piękne rodzinne zdjęcie, a z Majeczki słodka pyzunia
A na zdjęciu z chrzestną jest przepięknie wystrojona laleczka kochana 
gosia - ech, ech no już komplemetów brak na te Twoje skarby śliczne
Naczytałam się o karmieniu, zapamiętałam wasze rady, troszkę mądrzejsza się poczułam i zmykam spać
Dobranoc

megi - super, że wszystko dobrze wyszło na USG

Marta - piękne rodzinne zdjęcie, a z Majeczki słodka pyzunia

gosia - ech, ech no już komplemetów brak na te Twoje skarby śliczne

Naczytałam się o karmieniu, zapamiętałam wasze rady, troszkę mądrzejsza się poczułam i zmykam spać

Dobranoc

Temat został zablokowany.
- basia89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #267460 przez Agusia83
To ja sie witam druga...
Basiu, trzymam kciuki za Damianka by nie plakal przy szczepieniu oraz by lekarz nie wyprowadzil Cie z rownowagi...
Ja tez mysle, ze cosik pogotuje Emisi...ale na pewno bede tez korzystac ze sloiczkow...bo jakby nie bylo jest to wygodne...
Gosia...masz dzieci jak prezenty z pod choinki
Jagodka na tronie prezentowym urocza a Kubus niezly psotnik 
A my sie szczepimy jutro...2 dawka 6w1....oby tez bylo dobrze..
Basiu, trzymam kciuki za Damianka by nie plakal przy szczepieniu oraz by lekarz nie wyprowadzil Cie z rownowagi...
Ja tez mysle, ze cosik pogotuje Emisi...ale na pewno bede tez korzystac ze sloiczkow...bo jakby nie bylo jest to wygodne...
Gosia...masz dzieci jak prezenty z pod choinki

A my sie szczepimy jutro...2 dawka 6w1....oby tez bylo dobrze..
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez Agusia83.
- maja1982
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #267476 przez maja1982
To i ja się witam
Widać że już po świętach bo czytania przybyło
dzieciaczki wszystkie śliczne
i mamusie również 
basia - powodzonka na szczepieniu i cierpliwości do lekarza
pati - moja
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mój Loluś też jest na razie tylko na cycku, nawet herbaty mały nicpoń nie chce, w ogóle żadnej gumy :)bo ani butla ani smoczek, mam nadzieję że mu się to odmieni bo w przeciwnym razie od razu będzie karmiony łyżeczką
Apropo postępów maluchów - to KArolek tez się wcześniej kilka razy obrócił z brzuszka na plecki a teraz nic, nawet nie próbuje
przy podciąganiu za rączki też jeszcze główka mu opada (parę razy udało mu się utrzymać) mam nadzieje ze wszystko w swoim czasie opanuje 
miłego dni
Widać że już po świętach bo czytania przybyło

dzieciaczki wszystkie śliczne

basia - powodzonka na szczepieniu i cierpliwości do lekarza
pati - moja
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mój Loluś też jest na razie tylko na cycku, nawet herbaty mały nicpoń nie chce, w ogóle żadnej gumy :)bo ani butla ani smoczek, mam nadzieję że mu się to odmieni bo w przeciwnym razie od razu będzie karmiony łyżeczką

Apropo postępów maluchów - to KArolek tez się wcześniej kilka razy obrócił z brzuszka na plecki a teraz nic, nawet nie próbuje

miłego dni
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #267477 przez mgielka22
Witam sie trzecia 
Ooo Agusia ja tez jutro mam szczepienie 2 dawke 6w1
wiec razem
ale wysle meza z mama bo ja cos smarkam i gardlo mnie boli i nie chce zeby mala cos podlapala...
Ja tez jestem anty sloiczkowa, nie wierze w ta chemie wole sama zrobic a poza tym jak cos jest naturalnego to w zyciu by nie mialo tak dlugiej daty waznosci wiec musieli cos dodac chemicznego wrecz jestem pewna!!! raz sprobowalam myslalam ze zwymiotuje takie to bezsmakowe fuuuuj

Basiu 3mam kciuki za Damianka zeby dzielny
Moj M to narzeka ze ciagle na tym forum siedze
A ja dzis sprobuje ugotowac marchewke i dac malej
Niestety znow jej sie poprzestawialo i wstaje w nocy
i mi marudzi okropnie od paru dni... A dzis wyglada jak po bitwie tak sie podrapala, nie nadazam jej pazurkow obcinac tak jej szybko rosna...

Ooo Agusia ja tez jutro mam szczepienie 2 dawke 6w1

Ja tez jestem anty sloiczkowa, nie wierze w ta chemie wole sama zrobic a poza tym jak cos jest naturalnego to w zyciu by nie mialo tak dlugiej daty waznosci wiec musieli cos dodac chemicznego wrecz jestem pewna!!! raz sprobowalam myslalam ze zwymiotuje takie to bezsmakowe fuuuuj

Basiu 3mam kciuki za Damianka zeby dzielny

Moj M to narzeka ze ciagle na tym forum siedze

A ja dzis sprobuje ugotowac marchewke i dac malej

Niestety znow jej sie poprzestawialo i wstaje w nocy

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #267572 przez fanka
cześc później napisze więcej, wrzucę jakieś zdjęcia ze świąt a teraz lecę parę spraw załatwić bo mama zostanie z malym a póki co, Gosia mam dla Ciebie propozycję 

- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #267576 przez Pyśkaaaa
Witam sie ja
jestem dziewczynki jestem tylko w swieta nie miałam czasu zajrzec a od dwoch dni Franka boli brzuszek masakra
pofolgowałam z jedzonkiem na swieta i sa efekty
co do swiat to u nas tez alko sie nie pije w wigilie a o miesie nawet nie myśli
trzymam kciuki za szczepionki i cieszę się że z maluszkami jest dobrze
wszystkie zdjęcia sa cudowne
takie świateczne rodzinne a dzieciaczki słodziaczki
co do słoiczkow to ja nie mam nic przeciwko...chodz bede probowac sama gotowac moi rodzice maja swoje warzywa gesi itp itd wiec nie bede sie martwic o to ile jest w tym chemii
potem wstawie fotki ze swiat teraz uciekam na spacer :*
ps ja zadnych marchewek kaszek nie daje moje dziecie je cyca i jedna butle bebilon pepti na noc i na razie nie mam zamiaru dawac nic jeszcze ze 2 -3 tyg Franus jeszcze malutki jest... no ale uwazam ze to kazdej indywidualna sprawa mi jest poprostu wygodnie z cycem
jestem dziewczynki jestem tylko w swieta nie miałam czasu zajrzec a od dwoch dni Franka boli brzuszek masakra

co do swiat to u nas tez alko sie nie pije w wigilie a o miesie nawet nie myśli

trzymam kciuki za szczepionki i cieszę się że z maluszkami jest dobrze
wszystkie zdjęcia sa cudowne

co do słoiczkow to ja nie mam nic przeciwko...chodz bede probowac sama gotowac moi rodzice maja swoje warzywa gesi itp itd wiec nie bede sie martwic o to ile jest w tym chemii
potem wstawie fotki ze swiat teraz uciekam na spacer :*
ps ja zadnych marchewek kaszek nie daje moje dziecie je cyca i jedna butle bebilon pepti na noc i na razie nie mam zamiaru dawac nic jeszcze ze 2 -3 tyg Franus jeszcze malutki jest... no ale uwazam ze to kazdej indywidualna sprawa mi jest poprostu wygodnie z cycem

- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #267605 przez gosia2324
fanka napisał:
Fanka chetnie ale moja mama juz sie za nia wziela i ja ma zamiar przerobic, a jaka dostalas,pokaz na zdjeciu to odkupie,
cześc później napisze więcej, wrzucę jakieś zdjęcia ze świąt a teraz lecę parę spraw załatwić bo mama zostanie z malym a póki co, Gosia mam dla Ciebie propozycję
Fanka chetnie ale moja mama juz sie za nia wziela i ja ma zamiar przerobic, a jaka dostalas,pokaz na zdjeciu to odkupie,
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #267607 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Witam sie i ja.
Oj ciezka noc byla...
Nuna niespokojnie spala- budzila sie co 1-1,5 godz. o 10 zasnelysmy obie na godzinke - potem papu i teraz Nunka spi od 20 minut.Mam nadzieje,ze troche pospi bo ja normalnie padam na twarz.Ciekawa jestem co tam jej sie dzialo dzisiaj.
Pogoda w lodzi taka, ze nawet nie ma sensu na spacer isc bo co chwila pada
Oj ciezka noc byla...
Nuna niespokojnie spala- budzila sie co 1-1,5 godz. o 10 zasnelysmy obie na godzinke - potem papu i teraz Nunka spi od 20 minut.Mam nadzieje,ze troche pospi bo ja normalnie padam na twarz.Ciekawa jestem co tam jej sie dzialo dzisiaj.
Pogoda w lodzi taka, ze nawet nie ma sensu na spacer isc bo co chwila pada

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #267616 przez pati-m
Witam i ja 
Troszkę późno bo z zakupów wróciłam
Mój Kacper też jakiś odmieniony - chyba przez te święta, bo zawsze ładnie całą noc przesypiał i budził się rano o 6 lub 7 a teraz już trzeci dzień z rzędu robi pobudki o 4
Basia - trzymam kciuki za Damianka i za Twoją cierpliwość
A co do karmienia maluszka, to spotkałam się z koleżanką, która ma córeczkę o miesiąc starszą od Kacpra i opowiadała, że pokłóciła się z teściową bo ona dała małej właśnie surową marchewkę, potem rybę smażoną i pasztet pieczony
Oczywiście malutka dostała biegunki i bólu brzuszka.

Troszkę późno bo z zakupów wróciłam

Mój Kacper też jakiś odmieniony - chyba przez te święta, bo zawsze ładnie całą noc przesypiał i budził się rano o 6 lub 7 a teraz już trzeci dzień z rzędu robi pobudki o 4

Basia - trzymam kciuki za Damianka i za Twoją cierpliwość

A co do karmienia maluszka, to spotkałam się z koleżanką, która ma córeczkę o miesiąc starszą od Kacpra i opowiadała, że pokłóciła się z teściową bo ona dała małej właśnie surową marchewkę, potem rybę smażoną i pasztet pieczony

- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #267618 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]