BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 11 miesiąc temu #267271 przez basia89
ja jestem :)
czytałam tzn nadrabiam to co pisałyście :)

a u mnie też nie ciekawy nastrój poświąteczny :angry: w wigilię byliśmy u moich rodziców i u tego mojego.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

pod choinką mały i zabawki znalazł i ubranek pełno.
myślę by kupić małemu huśtawkę, ale ceny to są jakieś kosmiczne :ohmy:

a co do facetów
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #267273 przez Agusia83
A moja Emilcia o 20 zasnela w mgnieniu oka...zjadla 100ml...bo wczesniej u tesciowej ez 100...i myslalam, ze zacznie plakac, ze za malo...a ona zamknela oczka i zasnela :laugh:
Oby tak spala do 4 rano albo i dluzej :)

Megi, ciesze sie, ze usg wyszlo perfekcyjnie :laugh: a z tymi facetami to prawada...maja jedna szufladke...chociaz niektorzy twierdza, ze dwie..jedna to nicosc, druga to sex :silly:

Slowiczku...Natalka pomarudzi troszke i na pewno jej przejdzie..najwazniejsze, ze kanalik przetkany...ja tez bym plakala...

Monia, a Nunka tez ma zatkany kanalik?

12 lata 11 miesiąc temu #267275 przez basia89
no i wszystkie dzieciaczki cudowne :kiss: nie będę wymieniać bo się pomyle :huh:

słowiczku napewno będzie dobrze :kiss:

dzisiaj wielkie wydarzenie :P mój maleńki duży chłopak zjadł trochę jabłuszka i nawet mu smakowało :dry:
12 lata 11 miesiąc temu #267276 przez gosia2324
katy25 napisał:

dzien dobry dziewczynki chociaz juz po południu...

ja dopiero wróciłam do domu i witam sie od razu

ja dzis od rana mam lekkiego nerwa, bo moj małżonek zaprosił sobie na święta swojego znajomego i tak siedzi u nas od soboty i móglby sobie juz pojechac...
mam meksyk w domu, chciałabym posprzątać ale nie ma jak. Na dodatek ja wracam do domu a on rozwalony na sofie oglada ten arabski bełkot w TV...wrrrrr zaraz dzwonie do M. ;)

Zrobiłam Samiemu kasze owowcowa 100ml zjadł po malym niezadowoleniu, że to nie cyc posiedział 10 min w leżaczku i tak mu sie odbiło, że połowe tej kaszy zwrócił... :unsure:
teraz dopiero wieczorem mu dam ta na noc - kupiłam bananową...

Katy wstrzymaj sie , jeszcze zdazy sie najesc i kaszy i owocow i wszystkiego, Sami ma dopiero 3 mies, moze taka kasza jest jeszcze dla niego za ciezka,
dziewczyny podziwiam Was , dzieci szybko przyzwyczajaja sie do slodkiego i potem moga Wam nie jesc obiadkow.
12 lata 11 miesiąc temu #267281 przez megi2501
Gosiu ile razy Twoja Jagódka budzi się w nocy na cyca :unsure: Bo chyba tylko Ty, Beti i ja nic jeszcze małej nie dawałam :S
12 lata 11 miesiąc temu #267282 przez gosia2324
Monika, Pati jestem tylko jakoś tak nie mogedojsc do siebie :S
Dzis tez mieliśmy gosci, Kuby chrzestna z chłopakiem przyszła z zaległym prezentem świątecznym , chyba sklep z zabawkami otworze :blink:

Natalka kochaniutka :kiss: :kiss: :kiss: Trzymaj sie :ohmy:
12 lata 11 miesiąc temu #267283 przez Marta M
Gosiu to ty tez nie dajesz jeszcze nowych posilkow?? Myslalam ze wiekszosc tu juz po kaszkach, jabluszkach...moja tylko herbatki czasami pije, z kopru albo rumianku, no i troszke oplatka jej dalam polizac ;) A wiecie ze moja mama mi wprowadzila marchewke jak mialam trzy tygodnie?? I na piersi bylam...

A to zdj z swiat:

Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu #267285 przez gosia2324
megi2501 napisał:

Gosiu ile razy Twoja Jagódka budzi się w nocy na cyca :unsure: Bo chyba tylko Ty, Beti i ja nic jeszcze małej nie dawałam :S

Dwa razy i ok 6 rano , ale zje i spi jeszcze ok 1,5 godz.
JA zaczynam od obiadku po 2 stycznia,potem owoce, a z kaszkami poczekam mala pije moje mleko wiec jej wystarczy.
12 lata 11 miesiąc temu #267286 przez slowiczek
Megi, ja tez nie dawalam, wszystko w swoim czasie :)
12 lata 11 miesiąc temu #267287 przez Marta M
Megi o mnie zapomnialas, ja tez nie podaje jeszcze nic takiego...
12 lata 11 miesiąc temu #267288 przez gosia2324
Marta M napisał:

Gosiu to ty tez nie dajesz jeszcze nowych posilkow?? Myslalam ze wiekszosc tu juz po kaszkach, jabluszkach...moja tylko herbatki czasami pije, z kopru albo rumianku, no i troszke oplatka jej dalam polizac ;) A wiecie ze moja mama mi wprowadzila marchewke jak mialam trzy tygodnie?? I na piersi bylam...

A to zdj z swiat:

Moja ulubiona rodzinka :) :kiss:
Marta jeszcze sie naje przez cale zycie :silly:
12 lata 11 miesiąc temu #267289 przez basia89
maja śliczna :kiss:

ja jak już dam kaszkę to taka bez smaku :) ale narazie nie daje B) poczekam kilka dni i zobaczę co sie po tym jabłku bedzie dziać :blush:
12 lata 11 miesiąc temu #267292 przez Agusia83
Ja Emilce raz dalam kaszke i nie byla zbyt zachwycona, ale moze byla za rzadka..nie wiem...natomiast maz zabronil mi jej dawac, ze za mala...musze czekac az skonczy 4 miesiace :silly: tak wiec Basiu, nie jestes sama :silly:
Niestety mojej corce moje mleko nie wystarcza i musze ja dokarmiac mm...ale robie to 2 gora 3 razy na dzien...a ostatniej nocy zansela o 20 i pobudki miala o 4 i 7 :laugh:

Marta, Majeczka piekna kudlatka :laugh: Sliczna pyzata laleczka :laugh: z fajna mama i tata:)Jesli chodzi o marchewke..to moja tesciowa tez dawala dzieciom juz od 3 tygodnia..Marta, pewnie moja T i Twoja mama czytaly ten sam poradnik :laugh:

A jesli chodzi o przekrecanie sie z pleckow czy z brzuszka..to Emi potrafila z pleckow na brzuszek..ale chyba zapomniala :silly: a na brzuchu nienawidzi lezec...ryk i juz...
12 lata 11 miesiąc temu #267293 przez gosia2324
slowiczek napisał:

Megi, ja tez nie dawalam, wszystko w swoim czasie :)

Dokladnie :) Tesc zamowil juz krolika dla malej :S
od 5 mies dostanie cos pozadnego :).potem pol zoltka do zupki, manne kurcze juz zapomnialam jak gotuje sie takie zupki, Kuba wcina wszystko to co my !!! i jest w 100 % mięsnym żarłaczem :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #267294 przez Marta M
To z siostra i chrzestna Majki:

Tu z moja rodzina:

I jeszcze raz my:

Załączniki:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama