BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #267095 przez katy25
hmm to może rzeczywiście za rzadką zrobiłam? zrobiłam tak jak mgiełka mi radziła na 100 ml dwie łyżki stołowe. Wieczorem zrobie gęstszą... ruszam cztery litery i ide wstawic pranie:)
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #267096 przez monika1984lodz
Slowiczku trzymam kciuki :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Oliwka gratulacje :)

Pati - sama sobie ten bol glowy zafundowala, bo dzioba pchala gdzie nie miala :P

Katy ja robie 120 ml mleka mm i do tego 3 lyzeczki kaszki (ta lyzeczka z mleka)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #267102 przez iwonaNAVI
Katy sprobuj gestsza tylko nie wiem jak przez smoczek czy przeleci (chociaz mysle ze ten trojprzeplywowy z Aventu bedzie dobry)
ja zawsze zageszczam na oko jezeli chodzi o kaszke ale widze ze Oliwia latwiej je jak jest gestsza bo ta rzadka za bardzo sie leje bokami
13 lata 3 miesiąc temu #267110 przez mgielka22
Doladnie Katy tak jak dziewczyny mowia :) sprobuj z tym smokiem i sprobuj gesciejsza :) u mnie sie sprawdza :)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #267134 przez magda79
a moi panowie śpią od godziny prawie......a ja się nudzę :laugh:

i ciągle coś podjadam :ohmy: a przecież Święta już się skończyły....
13 lata 3 miesiąc temu #267176 przez mgielka22
Madzia ale cos jeszcze chyba zostalo :P ja sie staram hamowac bo za duzo by potem zrzucac znow :P
13 lata 3 miesiąc temu #267181 przez pati-m
madzia - skąd ja to znam :silly: Ale trzeba znów wrócić do "normalności" i ogarnąć się z tym jedzonkiem, tak sobie powtarzam :)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #267183 przez Mała
Słowiczku trzymam kciuki za Natalkę. A jednak macie tą łagodniejszą wersję złogów i możecie je rozpuścić, super wiadomość. A jak to się robi, jakimiś ziołami?

Fanka u nas tak było i myślę, że u nas wykluwała się ospa, a u Was myślę, że może być skok albo właśnie zmęczenie po świętach.

Pati T bez komentarza.

Oliwka gratuluję nowych umiejętności.

A właśnie dziewczyny czy wasze dzieci jak już się raz przewróciły na brzuszek czy plecki to robią to nadal? Moja Ola kilka dni się przewracała na plecki a teraz już tego nie robi :dry:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #267188 przez iwonaNAVI
Mala Oliwcia narazie robi... mysle ze Olcia po prostu zapomniala ze to potrafi ale napewno sobie przypomni nie ma o co sie martwic :)
13 lata 3 miesiąc temu #267190 przez iwonaNAVI
Sliczna bieluska Olenka :)
13 lata 3 miesiąc temu #267194 przez pati-m
Oleńka śliczna :)

Mój Kacper kilka razy przewrócił się z brzuszka na plecki, ale ostatnio jakoś mu się nie chce :P Teraz co chwila robi obroty z pleców raz na lewo, raz na prawo i powoli zaczyna się interesować swoimi nogami - podnosi je do góry i im się przygląda, ale łapać rączkami jeszcze nie próbuje :)
Czy Wasze maluszki też tak się ślinią? Mój ma jakąś nadprodukcję i nawet śliniaki nic nie dają tylko codziennie nowa pielucha tetrowa usliniona na maksa :)
13 lata 3 miesiąc temu #267198 przez slowiczek
Mala, to rozpusza sie jakims kwasem podawanym doustnie z kapsulki, 4.01 mamy konsultacje u gastrologa...odebralismy juz wyniki z krwi, proby watrobowe ma troszeczke podwyzszone, bilirubinka i inne rzeczy ok

no i juz po tym sondowaniu kanalika :( ale sie uplakalam :( mala sie strasznie darla :( mam nadzieje ze to pomoze
13 lata 3 miesiąc temu #267201 przez pati-m
slowiczek - a jak się teraz czuje Natalka po tym zabiegu? Śpi malutka zmęczona?
13 lata 3 miesiąc temu #267202 przez iwonaNAVI
Slowiczek ja tez mialam przekuwany ten kanalik i wszystko ze mna jest ok :) z Natalka tez bedzie :)
13 lata 3 miesiąc temu #267206 przez slowiczek
Pati, nie śpi, marudzi troche i krew jej troszke leci z oka :(
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży