- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #268964 przez slowiczek
hej mamusie 
Marta - najważniejsze, że już za Wami
megi - Natalka nie ma już odruchu moro ale z tego co wiem, powinien zaniknąć do 4 m-ca życia więc macie jeszcze trochę czasu
beti - wariatka z Ciebie
BAL 
wiecie co, wczoraj sobie przysnęłam z małą na kanapie, słyszę dzwonek do drzwi, na początku zignorowałam bo już była 22:30 i nie spodziewałam się nikogo ale ten ktoś dzwonił uparcie dalej, podchodzę taka zaspana do drzwi, patrzę przez wizjer - jakiś facet, pytam przez drzwi -kto tam ? - sąsiad - a w jakiej sprawie ? - w sprawie hałasu...mówię mu, że u mnie nie ma żadnego hałasu bo śpię od godziny a ten palant, żebym mu nie wmawiała bo od tygodnia (notabene nie było nas od tygodnia
) słyszy "stąpanie", próbowałam mu wytłumaczyć, że to na pewno nie z mojego mieszkania ale nie chciał słuchać, był pewien bo "nasłuchiwał przez dłuższą chwilę", najście zakończył czymś w stylu, że dla dobra sąsiedzkich stosunków żąda zachowania ciszy
co za OSZOŁOM

Marta - najważniejsze, że już za Wami

megi - Natalka nie ma już odruchu moro ale z tego co wiem, powinien zaniknąć do 4 m-ca życia więc macie jeszcze trochę czasu

beti - wariatka z Ciebie

wiecie co, wczoraj sobie przysnęłam z małą na kanapie, słyszę dzwonek do drzwi, na początku zignorowałam bo już była 22:30 i nie spodziewałam się nikogo ale ten ktoś dzwonił uparcie dalej, podchodzę taka zaspana do drzwi, patrzę przez wizjer - jakiś facet, pytam przez drzwi -kto tam ? - sąsiad - a w jakiej sprawie ? - w sprawie hałasu...mówię mu, że u mnie nie ma żadnego hałasu bo śpię od godziny a ten palant, żebym mu nie wmawiała bo od tygodnia (notabene nie było nas od tygodnia

Temat został zablokowany.
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #268984 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Slowiczku no to niezly oszolom hehe
Iwonka ja juz trzy razy mleko zmienialam i za kazdym odrazu przechodzilam z jednego na drugie
Iwonka ja juz trzy razy mleko zmienialam i za kazdym odrazu przechodzilam z jednego na drugie

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #269009 przez Pyśkaaaa
dzien dobry 
moje dziecko to starszliwy spich on od kilku dni budzi sie miedzy 7 a 8 a potem je i spi do 11
a ja dzisiaj razem z nim miałam jakies koszmary ciagle sie budziłam masakra!! a dzis marudzenia ciąg dalszy dziewczyny jak moje dziecko zaspypiało samo wrecz nie lubiło byc na raczkach tak teraz trzeba go lulac nosic marudzi non stop ciagle sie pręży albo placze 
Słowiczku jaki koleś
Megi ślicznotka z tej naszej synowej :*
uciekam nie wiem czy sie dzis pojawei bo moj brat ma przyjsc z nowa dziewczyna (on ma 22 lata i zmienia je jak rekawiczki
co miesiac nowa ciekawe ile ta sie utrzyma hahah)

moje dziecko to starszliwy spich on od kilku dni budzi sie miedzy 7 a 8 a potem je i spi do 11

Słowiczku jaki koleś
Megi ślicznotka z tej naszej synowej :*
uciekam nie wiem czy sie dzis pojawei bo moj brat ma przyjsc z nowa dziewczyna (on ma 22 lata i zmienia je jak rekawiczki

- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #269013 przez megi2501
No i jej nie zaszczepili
Muszę mieć zgodę neurologa, bo jak ma napięcie to mogą wystąpić powikłania...hmmm....jakaś masakra 
Pyśkaa, a mój brat ma 20 lat, a dziewczynę 26 lat. (starsza ode mnie o rok)Lepiej, że zmienia i się bawi, niż jak mój od 4 lat z tą samą...Popełnia błąd, jaki siostrzyczka popełniła w młodości
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Pyśkaa, a mój brat ma 20 lat, a dziewczynę 26 lat. (starsza ode mnie o rok)Lepiej, że zmienia i się bawi, niż jak mój od 4 lat z tą samą...Popełnia błąd, jaki siostrzyczka popełniła w młodości

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #269015 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Pyska moze Franio po swietach taki przytulas sie zrobil...
Megi a jakie te powiklania niby?? Beti normalnie szczepila a przeciez Fifik ma napiecie.
Megi a jakie te powiklania niby?? Beti normalnie szczepila a przeciez Fifik ma napiecie.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #269027 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Fanka wogole to mi sie snilas hihi , ze lezalysmy obok siebie na porodowce hihi - to pewnie przez to , ze czytalam wczoraj przed snem smsy z 13 wrzesnia w telefonie hihi 
Iwonka nawet pediatra mi mowil zeby tak przejsc z mleka na mleko.

Iwonka nawet pediatra mi mowil zeby tak przejsc z mleka na mleko.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #269045 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Iwonka wczoraj jak bylysmy na szczepieniu to wlasnie o to pytalam i mi lekarka powiedzial, ze do poki slonce nie wroci

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #269049 przez mgielka22
Iwonka bez problemu tak zrobilam ze przeszlam na 2 mleko co to za roznica ma identyczny sklad.
A mi lekarz mowil ze przy MM nie musze podawac witamin bo w mleku jest wszystko wiec nei podaje zeby nie dostala hiperwitaminozy...
Bylam w ZUSie od reki dostalam RMUA i przepisalam mala do 2 przychodni.
Megi
<tule> ehh...
Slowiczku => debil z sasiada i chyba gluchy jakis...
A mi lekarz mowil ze przy MM nie musze podawac witamin bo w mleku jest wszystko wiec nei podaje zeby nie dostala hiperwitaminozy...
Bylam w ZUSie od reki dostalam RMUA i przepisalam mala do 2 przychodni.
Megi

Slowiczku => debil z sasiada i chyba gluchy jakis...
- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #269063 przez megi2501
Moniu nie wiem, jakie powikłania. Ale jak poczytałam fora to faktycznie jedni radzą nie szczepić, inni, żeby szczepić. Moja lekarz stwierdziła, że tydzień już nie robi różnicy i poczekajmy na opinie neurologa... 
Właśnie dziś też zastanawiałam się nad tymi witaminami, ile jeszcze czasu podawać...

Właśnie dziś też zastanawiałam się nad tymi witaminami, ile jeszcze czasu podawać...
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #269065 przez gosia2324
megi2501 napisał:
Ja kitamine D podawalam do konca 2roku zycia po 1 kropelce
Moniu nie wiem, jakie powikłania. Ale jak poczytałam fora to faktycznie jedni radzą nie szczepić, inni, żeby szczepić. Moja lekarz stwierdziła, że tydzień już nie robi różnicy i poczekajmy na opinie neurologa...
Ja kitamine D podawalam do konca 2roku zycia po 1 kropelce
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona