BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #268964 przez slowiczek
hej mamusie :kiss:

Marta - najważniejsze, że już za Wami :)

megi - Natalka nie ma już odruchu moro ale z tego co wiem, powinien zaniknąć do 4 m-ca życia więc macie jeszcze trochę czasu :)

beti - wariatka z Ciebie :silly: BAL :lol:

wiecie co, wczoraj sobie przysnęłam z małą na kanapie, słyszę dzwonek do drzwi, na początku zignorowałam bo już była 22:30 i nie spodziewałam się nikogo ale ten ktoś dzwonił uparcie dalej, podchodzę taka zaspana do drzwi, patrzę przez wizjer - jakiś facet, pytam przez drzwi -kto tam ? - sąsiad - a w jakiej sprawie ? - w sprawie hałasu...mówię mu, że u mnie nie ma żadnego hałasu bo śpię od godziny a ten palant, żebym mu nie wmawiała bo od tygodnia (notabene nie było nas od tygodnia :lol: ) słyszy "stąpanie", próbowałam mu wytłumaczyć, że to na pewno nie z mojego mieszkania ale nie chciał słuchać, był pewien bo "nasłuchiwał przez dłuższą chwilę", najście zakończył czymś w stylu, że dla dobra sąsiedzkich stosunków żąda zachowania ciszy :dry: :dry: :dry: co za OSZOŁOM
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #268971 przez iwonaNAVI
Slowiczek ten typek napewno jest z rodziny parapeto sąsiadus :P
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #268984 przez monika1984lodz
Slowiczku no to niezly oszolom hehe

Iwonka ja juz trzy razy mleko zmienialam i za kazdym odrazu przechodzilam z jednego na drugie :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #269009 przez Pyśkaaaa
dzien dobry :)
moje dziecko to starszliwy spich on od kilku dni budzi sie miedzy 7 a 8 a potem je i spi do 11 :P a ja dzisiaj razem z nim miałam jakies koszmary ciagle sie budziłam masakra!! a dzis marudzenia ciąg dalszy dziewczyny jak moje dziecko zaspypiało samo wrecz nie lubiło byc na raczkach tak teraz trzeba go lulac nosic marudzi non stop ciagle sie pręży albo placze :(

Słowiczku jaki koleś
Megi ślicznotka z tej naszej synowej :*

uciekam nie wiem czy sie dzis pojawei bo moj brat ma przyjsc z nowa dziewczyna (on ma 22 lata i zmienia je jak rekawiczki :P co miesiac nowa ciekawe ile ta sie utrzyma hahah)
13 lata 3 miesiąc temu #269013 przez megi2501
No i jej nie zaszczepili :angry: Muszę mieć zgodę neurologa, bo jak ma napięcie to mogą wystąpić powikłania...hmmm....jakaś masakra :ohmy:

Pyśkaa, a mój brat ma 20 lat, a dziewczynę 26 lat. (starsza ode mnie o rok)Lepiej, że zmienia i się bawi, niż jak mój od 4 lat z tą samą...Popełnia błąd, jaki siostrzyczka popełniła w młodości :angry:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 3 miesiąc temu #269015 przez monika1984lodz
Pyska moze Franio po swietach taki przytulas sie zrobil...

Megi a jakie te powiklania niby?? Beti normalnie szczepila a przeciez Fifik ma napiecie.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #269022 przez iwonaNAVI
Pyska sprawdz dziasla moze zabki mu ida...
megi :(
Monika to dokoncze to mleko co mam i nastepne sprobuje bebiko
13 lata 3 miesiąc temu #269027 przez monika1984lodz
Fanka wogole to mi sie snilas hihi , ze lezalysmy obok siebie na porodowce hihi - to pewnie przez to , ze czytalam wczoraj przed snem smsy z 13 wrzesnia w telefonie hihi :)

Iwonka nawet pediatra mi mowil zeby tak przejsc z mleka na mleko.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #269042 przez iwonaNAVI
Monia ok bedziemy probowac :) mam pytanie przy MM jak do kiedy podaje sie wit D?
13 lata 3 miesiąc temu #269045 przez monika1984lodz
Iwonka wczoraj jak bylysmy na szczepieniu to wlasnie o to pytalam i mi lekarka powiedzial, ze do poki slonce nie wroci :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #269047 przez iwonaNAVI
aha :) ja ide 11 stycznia to tez sie zapytam jeszcze :P
13 lata 3 miesiąc temu #269049 przez mgielka22
Iwonka bez problemu tak zrobilam ze przeszlam na 2 mleko co to za roznica ma identyczny sklad.
A mi lekarz mowil ze przy MM nie musze podawac witamin bo w mleku jest wszystko wiec nei podaje zeby nie dostala hiperwitaminozy...

Bylam w ZUSie od reki dostalam RMUA i przepisalam mala do 2 przychodni.

Megi :( <tule> ehh...

Slowiczku => debil z sasiada i chyba gluchy jakis...
13 lata 3 miesiąc temu #269063 przez megi2501
Moniu nie wiem, jakie powikłania. Ale jak poczytałam fora to faktycznie jedni radzą nie szczepić, inni, żeby szczepić. Moja lekarz stwierdziła, że tydzień już nie robi różnicy i poczekajmy na opinie neurologa... :dry:

Właśnie dziś też zastanawiałam się nad tymi witaminami, ile jeszcze czasu podawać...
13 lata 3 miesiąc temu #269065 przez gosia2324
megi2501 napisał:

Moniu nie wiem, jakie powikłania. Ale jak poczytałam fora to faktycznie jedni radzą nie szczepić, inni, żeby szczepić. Moja lekarz stwierdziła, że tydzień już nie robi różnicy i poczekajmy na opinie neurologa... :dry:

Właśnie dziś też zastanawiałam się nad tymi witaminami, ile jeszcze czasu podawać...

Ja kitamine D podawalam do konca 2roku zycia po 1 kropelce
13 lata 3 miesiąc temu #269066 przez gosia2324
Beti jutro jecie pierwsza zupke ? :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby