BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #268846 przez pati-m
Dzień dobry :)
Ja wpadłam tylko na chwilę, bo znów znikam na cały dzionek :) Muszę zrobić zakupy i upiec ciacho na jutro, bo choć spędzamy sylwka w domu, to mój mąż powiedział, że nie będzie zaczynal Nowego Roku bez czegoś słodkiego :lol:

Franuś i Julcia - cudoooooooooooooowni :lol:

beti - szalona mamuśko udanej zabawy sylwestrowej! No i obowiązkowo pokaż nam się w kreacji jaką wybierzesz :lol:

Co do odruchu Moro to u Kacpra już zanikł, a także ten automatyczny chwytny też już zanika, bo jeśli teraz coś już łapie w rączki to robi to zdecydowanie świadomie. :)
Ja z niecierpliwością czekam, aż usłyszę głośny śmiech mojego szkraba. Na razie niesamowita z niego gaduła aż się wszyscy dziwią :)
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #268849 przez mgielka22
Hej Kochane
Wybaczcie ze wczoraj zniknelam ale mala mi tak plakala poszczepieniu ponad 3,5h masakra nei dalo sie jej uspokoic w ogole, dalam jej wczesniej viburcol ale nei pomogl jej uspokoic wiec pozniej zdecydowalam ze podam jej nurofen i sluchajcie po pol godzinie jak reka odjal mala zaczela gadac i gadac smiala sie i nie trzeba bylo jej nosic bo przez 3 h trzeba bylo ja nosic co sie chcialo odlozyc to ryk kwik i masakra, ehh... jestem zdecydowana ja przeniesc...

Wszystkie dzieciaczki do calkowitego schrupania zapraszam :kiss:

Co do DADY tez uzywalam ich na poczatku tak propo je produkuje pampers ale bez jakiegos skladnika dowiedzialam sie o tym w szpitalu :) niestety moja Lilka wyla przy nich i musialam zmienci na pampers zreszta to jest tester i kazda kropelke czuje i musze jej wtedy zmieniac nawet jak 3 kropelki sa a w pampersie siedzi ciut dluzej... jeszcze mam huggisy ale neistety nei sprawdzaja sie sa do bani ale musze te ostatnei 3 paczki wykorzystac bo nie mam wyjscia nei bede wywalac...

Czekam na kolezanke bo ma wpasc i zrobic ze mna wywiad bo pisze prace i potrzebuej mlodego rodzica :P

A potem czekam na mame i jade do ZUSu zalatwic to RMUA jakos bo musze miec przy przepisywaniu malej...

A sylwka w domu siedzimy moj M potem na 12 jedzie do art hotelu pomoc koledze w naglosnieniu wiec dorobi troche przez 4h :) wiec zapraszam na forum :D
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #268850 przez megi2501
Moja też już chwyta świadomie. Tylko ten odruch moro wciąż jest.Ech...i tak za tydzień do neurologa, więc wszystko się dowiem. Kobiecina jest ponoć najlepsza w mieście, jeśli chodzi o niemowlęta :)

Pati śmiech w głos jest niesamowity :ohmy: Życzę, aby Kacperek szybko Ci się zaśmiał i wywołał uśmiech na Twojej twarzy :)

A my za 2 h idziemy na szczepienie. To nasze pierwsze i jestem pełna obaw :(
13 lata 3 miesiąc temu #268854 przez gosia2324
Witam:)
Pati skoczek jest SUPER sprawa, ale od 6 mies, teraz wsadzilismy ja tylko do zdjecia,
Kuba szalal w nim na maxa :) dziecku w nim sie nie nudzi, i jest w ruchu, u nas sie sprawdzil mal nadzieje ze malej tez podpasuje.
13 lata 3 miesiąc temu #268868 przez iwonaNAVI
Mala dopiero wstala :P
Megi powodzenia aby Julka nie plakala :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #268877 przez iwonaNAVI
Babeczki moja Oliwka nauczyla sie robic brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ustami wiecie takie jakby plucie hehe niesamowicie to wyglada :lol: pokazywalam jej to od jakis kilku dni i zakumala :)
tak smiesznie przy tym uklada usta wysuwa jezyk i pluje hahahaha!!!!!
13 lata 3 miesiąc temu #268878 przez iwonaNAVI
Mgielka podajesz juz bebiko? Ja tez zastanawiam sie nad zmiana mleczka teraz nie wiem czy powoli podawac mieszajac z obecnym czy jak?
13 lata 3 miesiąc temu #268891 przez Mała
Megi cieszę się, że wyniki ok. A pampersy z biedronki używamy i naprawdę są fajne,nawet w nocy też dają radę.

Jagódka co za uśmiech :lol:

Fankaa fryzurkę Dawid ma podobna, jak Olcia

Julcia strojnisio,kiecka boska

Marta No widzę, ze też nie pałacie miłością do tego badania. A kobieta powinna pomyśleć, że lepiej dać więcej żelu niż potem uspokojone dziecko znów denerwować (alezel kosztuje :dry: ). Dzisiaj sobie odeśpi , najważniejsze,żeby badanie wyszło dobrze. A tą lampą tak mrugają,żeby zobaczyć czy takie światło nie powoduje, że się mdleje lub nie wywołują ataków padaczkowych.

Beti super sposób na obwieszczenie,ze bedzie dzidziuś :lol:

Krzesełko mam po synku.

Jedziemy dzisiaj do T, także na pewno nie będzie mnie za często. To tak żebyście się nie martwiły :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #268893 przez Mała
Ja niewychowana Dzień dobry :ohmy:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #268899 przez monika1984lodz
DObry dzien :)

Julka kr=uszynko sliczna jestes :)

Iwonka nagraj ta akcj z pluciem i nam pokaz hihi :P

Beti hihihi fajny pomysl mieliscie :D a z balem to nie powiem zaszaleliscie :)

Iwonka dzisiaj to chyba cos z tym spaniem bylo w nocy :)co prawda Nunka Olci nie pobila ale zasnela o 20:30 przebudzila sie na papu o 6 a potem spalysmy do 9 :)

Franus i Pysia cluje Was mocno :) :*

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #268915 przez iwonaNAVI
Monia sprobuje :) ja mam Oliwie :P Mala ma Ole :P
13 lata 3 miesiąc temu #268929 przez monika1984lodz
Iwonko ja /wiem :) Olcia to takie zdrobnienie od Oliwki hi :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #268935 przez mgielka22
Iwonka dopiewro wczoraj kupilam dzis sprobuje podac, ale ja juz wczesniej zmienialam mleko i nei bylo problemu mysle ze teraz tez nei bedzie, choc przez zeby mala ma mniejszy apetyt i mniej je w ogole... mysle ze jej posmakuje to ta sama rodzina mlek tylko cena inna...

Heh a Lilka umie jezdzic autem juz nawet lapki tak uklada jak ktos ma konto na fcb to zobaczy :D
13 lata 3 miesiąc temu #268945 przez iwonaNAVI
Mgielka i tak od razu zaczelas podawac nowe mleko? Ja tez sprobuje tylko najpierw musze kupic.
Widzialam na fb :lol: niesamowite te nasze maluchy :)
13 lata 3 miesiąc temu #268946 przez iwonaNAVI
No Monia chyba ze tak :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży