- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 3 miesiąc temu #270430 przez Marta M
Jakie Julka ma niebieskie piekne oczy, juz kolor napewno nie ulegnie zmianie, wszystkie rodza sie z odcieniami niebieskiego lub granatu a do pol roku oczy zmieniaja zabarwienie...faktycznie megi niezle dzielo Wam "wyszlo" 
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Jak to fajnie ze stare wrzesnioweczki sie odzywaja...angie witaj ponownie

I Nadia sliczna dziewuszka 
I wiecie co?? Nie wiem jak Wy, ale ja Majce od dwoch miesiecy czytam bajki...zawsze czytam przed poludniem, na poczatku to bylo 5 minut, teraz ten czas wydluzyl sie do minimum 40 minut dzinnie, uwielbia sluchac, ostatnio nawet zaczela czytac ze mna i tak glosno mowi, ze sama swojego czytania nie slysze, haha...I dzis nawet przekrecila sie na boczek w moja strone i patrzyla raz na mnie, raz na obrazki...i tak pieknie sie usmiecha...a slucha uwaznie
Ale o co mi chodzi...ostatnio usypialam ja na rekach i zawsze spiewalam a odkrylam ze jak czytam dodatkowo na noc to zasypia przy wierszyczkach

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Jak to fajnie ze stare wrzesnioweczki sie odzywaja...angie witaj ponownie

I wiecie co?? Nie wiem jak Wy, ale ja Majce od dwoch miesiecy czytam bajki...zawsze czytam przed poludniem, na poczatku to bylo 5 minut, teraz ten czas wydluzyl sie do minimum 40 minut dzinnie, uwielbia sluchac, ostatnio nawet zaczela czytac ze mna i tak glosno mowi, ze sama swojego czytania nie slysze, haha...I dzis nawet przekrecila sie na boczek w moja strone i patrzyla raz na mnie, raz na obrazki...i tak pieknie sie usmiecha...a slucha uwaznie

Ale o co mi chodzi...ostatnio usypialam ja na rekach i zawsze spiewalam a odkrylam ze jak czytam dodatkowo na noc to zasypia przy wierszyczkach

Temat został zablokowany.
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 3 miesiąc temu #270435 przez Mała
Gaduły przebrzydłe ile nadrabiania 
A my Olcię zmajstrowaliśmy po toaście

Beti ślicznie wyglądałaś na Sylwka.
angie1713 witaj, śliczną masz córeczkę.
Agusia szalejesz z jedzeniem, a ja wręcz przeciwnie, jeszcze ta dieta bez mleczna, a waga ani drgnie w dół
Do jutra. Moje dziecko tak nietypowo dzisiaj poszło spać, że aż się boję co to będzie

A my Olcię zmajstrowaliśmy po toaście

Beti ślicznie wyglądałaś na Sylwka.
angie1713 witaj, śliczną masz córeczkę.
Agusia szalejesz z jedzeniem, a ja wręcz przeciwnie, jeszcze ta dieta bez mleczna, a waga ani drgnie w dół

Do jutra. Moje dziecko tak nietypowo dzisiaj poszło spać, że aż się boję co to będzie

- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #270436 przez slowiczek
Marta, czytanie super sprawa
jak byłam mała to uwielbiałam jak rodzice czytali mi do snu...muszę zaoptarzyć się w jakąś książkę z bajami i też czytać natalce

- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #270448 przez gosia2324
A ja wlasnie zjadlam CALA czekolade
Moj maz zawsze czyta Kubie przed snem ksiazeczki, a kiedy juz ma dosc slysze " MAMUŚ" i musze isc do niego posmerac po plecach i dopiero zasypia
A ja wlasnie zjadlam CALA czekolade

Moj maz zawsze czyta Kubie przed snem ksiazeczki, a kiedy juz ma dosc slysze " MAMUŚ" i musze isc do niego posmerac po plecach i dopiero zasypia

- angie1713
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #270458 przez angie1713
Mała widzę ze jesteś na diecie bez mlecznej tak jak ja.Powiedz mi co ty jesz bo ja z mies to pierś z kurczaka gotowaną z ziemniaczkami bo za ryżem to nie przepadam,kanapki z wędlina bez masła ostatnio sama zrobiłam schab na kanapki .Najbardziej ubolewam nad słodyczami mam straszna ochotę
i na pizze tez z dużą ilością sera.Jest ktoś na takiej diecie jeszcze bo nie pamiętam?

- basia89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #270459 przez basia89
hej 
wszystkiego najleszego na ten nowy rok
żeby tylko nie był gorszy od poprzedniego
dużo miłości i innych przyjemności
no więc tak po pierwsze małemu chyba już żeby się szykują, bo się ślini, łapki pcha do buzi, ma rozwolnienia trochę i za dużo nawet jeść nie chce. ale na szczęście gorączki nie ma.
co do zabawy to
a mój maleńki to nawet fajerwerki przespał
i najlepsze że jak przyszłam to go ok 4godz karmiłam to się po 8 obudził i sam się po cichu bawił
dopiero mnie jego śmiech obudził

wszystkiego najleszego na ten nowy rok

no więc tak po pierwsze małemu chyba już żeby się szykują, bo się ślini, łapki pcha do buzi, ma rozwolnienia trochę i za dużo nawet jeść nie chce. ale na szczęście gorączki nie ma.
co do zabawy to
a mój maleńki to nawet fajerwerki przespał

Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez basia89.
- angie1713
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #270467 przez angie1713
A i jeszcze ostatnio sobie zrobiłam racuchy z jabłkami ale bez jajek bo na nie Nadia też jest niestety uczulona wiec żadnych mies w panierce ani nic co ma zawartość jajek zwariować idzie
a chcę karmić przynajmniej do 6 miesiąca.Przez to karmienie i tą dietę to niedługo wyłysieję bo mi włosy garściami wypadają

- basia89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #270476 przez iwonaNAVI
Juleczka jaka laseczka
slicznie gloweczke trzyma
Angie witaj
piekna masz core
i sliczne imie ma
i sliczna mame 
Basia ale mialas duzy brzuch ale fakt Damian chyba byl najwiekszy z forumowych wrzesniakow i gdzies sie musial zmiescic
Marta swietnie ze Majeczka robi postepy
oby tak dalej
Pyska ja to od swiat jem jak opetana zoladek sie rozciagnal i tyl wpitalam ze szok !!! ale teraz koniec swita brzuszka nadchodzi szara rzeczywistosc

Angie witaj

Basia ale mialas duzy brzuch ale fakt Damian chyba byl najwiekszy z forumowych wrzesniakow i gdzies sie musial zmiescic

Marta swietnie ze Majeczka robi postepy

Pyska ja to od swiat jem jak opetana zoladek sie rozciagnal i tyl wpitalam ze szok !!! ale teraz koniec swita brzuszka nadchodzi szara rzeczywistosc

- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- maja1982
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #270485 przez maja1982
KUKU:)
Udało mi się wszystko nadrobić ale już nie pamiętam co miałam napisać
dzieciaczki śliczne : Fifi, zdziwiony KAcperek, pluskająca - Julka, Nadia - słodziutka jak kogoś pominęłam to przepraszam!!!
marta - ja też czytam bajki Karolkowi :)coraz bardziej mu sie to podoba
Fajnie ze Majcia robi postepy!!
angie1713 - ja jestem tu od niedawna ale również witam ciebie i twoją córunie
gosia - ja tez już przygotowałam pismo i uderzam do firmy
agusia - ja mam to samo, normalnie masakra już naprawdę bardziej sie mieszać nie da
i te słodycze
a małemu dziś znowu na czółku zrobiła sie taka skorupa (taka szorstka skórka) nie wiem czy to efekt tego mieszania czy za dużo sera i czekolady
czyżby miał tez mieć skazę buałkową??mała, angie jak to wygląda u was to uczulenie??
Aha mam pytanie do dziewczyn które ćwiczą z dzieciaczkami tj, marta,beti i basia - jakie robicie ćwiczenia, mogłybyście napisać??bo chciałabym z małym poćwiczyć bo przecież mu to nie zaszkodzi a wręcz przeciwnie:)
Udało mi się wszystko nadrobić ale już nie pamiętam co miałam napisać

dzieciaczki śliczne : Fifi, zdziwiony KAcperek, pluskająca - Julka, Nadia - słodziutka jak kogoś pominęłam to przepraszam!!!
marta - ja też czytam bajki Karolkowi :)coraz bardziej mu sie to podoba

angie1713 - ja jestem tu od niedawna ale również witam ciebie i twoją córunie

gosia - ja tez już przygotowałam pismo i uderzam do firmy

agusia - ja mam to samo, normalnie masakra już naprawdę bardziej sie mieszać nie da

Aha mam pytanie do dziewczyn które ćwiczą z dzieciaczkami tj, marta,beti i basia - jakie robicie ćwiczenia, mogłybyście napisać??bo chciałabym z małym poćwiczyć bo przecież mu to nie zaszkodzi a wręcz przeciwnie:)
- angie1713
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #270487 przez angie1713
pati-m już tam od razu laseczka
zawsze byłam chuda aż za mam 178 cm wzrostu a ważę 62 został mi jeszcze 1 kg ale ja nie chce już chudnąć ale przez ta dietę właśnie się boje ze spadnę jeszcze trochę z wagi.
basia89 ładny brzuszek
Również Wam życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku i oby nasze maluchy były zdrowe i szczęśliwe
Ja spędziłam Sylwestra z Polsatem i z Nadią sama w domu bo mój M pracował

basia89 ładny brzuszek

Również Wam życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku i oby nasze maluchy były zdrowe i szczęśliwe
Ja spędziłam Sylwestra z Polsatem i z Nadią sama w domu bo mój M pracował

- maja1982
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- angie1713
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #270492 przez angie1713
maja1982 u mojej Nadii skaza objawia się tym ze wyskakują jej czerwone krostki i ma właśnie bardzo suchą skórę i zaczerwienioną.Z tego co opisujesz to możliwe że jest na coś uczulony .Czekolada jest bardzo alergizująca więc lepiej na nią uważać.Ja jak kiedyś zjadłam kawałek pizzy z dużą ilością sera to na drugi dzień strasznie ja wysypało więc to pewnie któryś z tych składników musiał go uczulić.Najlepiej nie jedz przez jakiś czas to zejdzie.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez angie1713.
Moderatorzy: ilona