BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #270188 przez magda79
Iwonka to pobalowaliście do samego rana!!!!

My spokojnie, bez szaleństw posiedzieliśmy, zagraliśmy w kalambury - głównie dzieciaki bo była też starsza siostra z chłopakami ale my też braliśmy udział i później jeszcze w gre skaczące żaby i spadające małpy.... :silly: :woohoo:

dzieciaki zaliczyły drzemkę ok 1,5godz...później szampan, fajerwerki i jeszcze pogadaliśmy do ok 1.30 i do spanka :) ogólnie było miło i sympatycznie, więc mam nadz, że cały ten rok będzie taki :laugh:

teraz Majka wzięła się za rysowanki a Domi jeszcze drzemie w wózku odkąd wróciliśmy z obiadu u mamy i kawy u siostry :)
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #270190 przez pati-m
magda - niestety nieszczęścia się zdarzają codziennie a my dziękujmy Bogu, że nas takie wypadki omijają. Jak my wracaliśmy z popoludniowych zakupów wczoraj to też jakiś samochód zmaakrowany w rowie leżał.

Mój snuś wczoraj imprezowicz, a dziś maruda na 102. Śpi po 15 min. i wisi u mnie na rękach. Teraz znów zasnął po raz trzeci w ciągu godziny - mam nadzieję, że tym razem na dłużej.
13 lata 3 miesiąc temu #270192 przez magda79
pati-m napisał:

magda - niestety nieszczęścia się zdarzają codziennie a my dziękujmy Bogu, że nas takie wypadki omijają. Jak my wracaliśmy z popoludniowych zakupów wczoraj to też jakiś samochód zmaakrowany w rowie leżał.

Mój snuś wczoraj imprezowicz, a dziś maruda na 102. Śpi po 15 min. i wisi u mnie na rękach. Teraz znów zasnął po raz trzeci w ciągu godziny - mam nadzieję, że tym razem na dłużej.

tak tak pati masz rację....

Kacperek chyba jeszcze żyje wrażeniami Sylwestrowymi.....jutro będzie już lepiej :)
13 lata 3 miesiąc temu #270200 przez magda79
a co do spokojnych wieczorów to my też się dopisujemy...jak Majka była mała to też tak robiliśmy - o 19 już spała i cały wieczór dla nas.... niektórzy znajomi się dziwili, bo ich dzieciaki nie spały do 22iej ciągle zmęczeni.

wiadomo, że czasem trafi się "gorszy wieczór" ale zasade mamy taką samą kąpanko 18-19 sta, szamanko i spanko:)

Mgiełka dla Małej jeszcze parę dni...może ma gorszy okres z papusianiem :)
13 lata 3 miesiąc temu #270203 przez Pyśkaaaa
Witam i ja w Nowy Rok :)
Kacperuś mina cudaśna
Fifi jaki elegancik a Ty Beti świetnie wyglądałaś
Moja syna cudasny uśmiech ma :*

nie mam weny na pisanie wiec tylko poczytuje i buziaki śle... :*
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #270213 przez mgielka22
a moja spi juz dlugo :D musialam jej posmarowac dentinoxem dziaselka i od razu zasnela jednak jej dokuczaja ten bobodent to o dupke rozbic... jutro wysylam kase mojej kuzynce i mi zamowi ten baby orajel w stanach co Martusia mowila mam nadzieje ze tez podziala :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 3 miesiąc temu #270221 przez Marta M
mnie jak na zlosc wczoraj nie chcialo ze swiatem polaczyc, wiec ostatnia skladam zyczonka noworoczne... :kiss: :kiss: :kiss:

angie1713?? Pisala tu na poczatku, czyta i nie chwali sie, nie ladnie...

mgielka wiem ze po smierci ludziom pewnie to zwisa ale nie chcialabym trafic w twoje rece

Maz ja na zlosc nie ma wylotu w takie miejsce gdzie ten zel by mogl kupic, ale caly czas pamietam...oby calkiem nie bylo za pozno..
13 lata 3 miesiąc temu #270222 przez mgielka22
Martus spoko :) dla znajomych bedzie delikatnie i fachowo :p zartuje przeciez :kiss: podejrzewam ze nei dalabym rady jakbym kogos znala...
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #270224 przez beti
fanka napisał:

endo.pl/nowosci-w-endo/4-dla-niemowlaka/tag/wyprzedaz.html

Hihi..ten pierwszy niebieski dostaliśmy pod choinkę :)

Julcia i Kacperek - sądząc po Waszych minach..ten rok będzie udany :kiss: :D

A mamuśka dziękuje za miłe słowa :D
13 lata 3 miesiąc temu #270235 przez monika1984lodz
u nas kapanko miedzy 19 a 20 butla i tez lulu :) a dzisiaj to chyba w trojeczke lulu po butli pojdziemy :)

Beti wygladalas swietnie :)

Kacper jaka mina hihi :P

Julcia slicznotka :)

Emka dzisiaj odkryla nowy dzwiek i caly dzien go uskutecznia :P takie cos pomiedzy jeczeniem a piszczeniem :P
a wczoraj pierwszy raz smiala sie w glos :) oczywiscie z matki w turbanie :D

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #270236 przez megi2501
Julcia śpi, a to z dzisiejszej kąpieli:

Beti, a Ty wyglądałaś naprawdę rewelacyjnie :ohmy:
Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #270238 przez slowiczek
no bo beti to jest super mama, to jak mogła wyglądać inaczej :) !?

pozwoliłam spać Nati tylko godzinkę dziś, wybudzałam ją na siłę :silly: była również kupa gigant, aż pokój musiałam wietrzyć :lol:

Juleńka :kiss:

Monia, gratuluję głośnego śmiechu Emilce :)

Mgiełka, Ty maniaczko :D
13 lata 3 miesiąc temu #270242 przez mgielka22
JUlcia jakie Ty masz wielkie niebieskie oczy bedziesz chlopakom serca lamac :lol:

A Lilka dalej spiii :ohmy:

A ja mam pobodke o 6 rano przez 4 dni buuu
13 lata 3 miesiąc temu #270243 przez magda79
Jucia ślicznotka o pięknych oczach!!!!!!!!!!

Mgiełka :silly: :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Monia hehe świetnie to musiało brzmieć a ile radości zapewne!!!!!!
13 lata 3 miesiąc temu #270244 przez magda79
moje starsze dziecko śpi już jakieś 10 min, a młodsze ssie kciuka i tak przy temu mlaska - mam nadz, że też zaśnie za chwilkę :silly:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia