BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #270702 przez fanka
a tu moja dzisiejsza maruda- z rozbrajającą szczerością sam o sobie :-)
Załączniki:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #270703 przez Agusia83
Fanka, to trzymamy kciuki za Dawidka...oby te wszystkie pierdulki zeslzy mu z cialka...

Mala, wlasnie mi przypomnialas....Emisia poraz pierwszy odkad sie urodzila nie zrobila dzis kupy :( zastanawiam sie czy to nie kwestia zupki...no i jutro bedzie tylko mleczko..

Hahaha...widze, ze mam ubrala synka odpowiednio pod jego dzisiejszy stan ducha :silly:

A jesli chodzi o odplamiania sliniakow...to ja uzywam zwyklego, zielonego ludwika...a pozniej pralka i zawsze wsio czyste...
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #270705 przez beti
Leseczki, jak nie możecie wejść na stronę to wejdźcie w swój profil potem w moje wiadomości i do ostatniej przez Was napisanej i juuuuż :D

Fifi też chce body z terrorystą :D

A te rude włosy to od flasha są :D
13 lata 3 miesiąc temu #270706 przez katy25
hey laseczki

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU!!!!

Ja właśnie zeszłam z bieżni i padam :S ale jeszcze tydzien i bedzie ok:)

JAgódka gratulacje z okazji 4 miesiąca i zjedzonej zupki
My dzsiaj jedliśmy jabłuszko:) smakowało bardziej niż kaszka.... a Gosia napisz jak robisz zupke dla Jagóski? Ja też chce zrobić i zacząć podawać Samikowi.

Mój Sami upatrzył sobie jedna zabawke i jest ryk jak mu zabieram a ogolnie pcha ja do buzi. Ja też palcem sprawdzam i juz jakis czas temu w jednym miesjcu wyczułam zubala ale narazie nie wychodzi;)

Co do Nowego Roku to my w domciu ale mielismy dom ludzi - sasiedzi z 3 dzieci i jeszcze jedni znajomi na szczescie bez dzieci :laugh:

ja dzis bylam na kawce u sasiadki i jej maly ma krzeselko z ikea kosztuje z tacka 60zł
13 lata 3 miesiąc temu #270707 przez katy25
my tez bylismy juz 2 razy naq bioderkach teraz dopiero za rok:)
pod koniec stycznia mamy 3 szczepienbie...
13 lata 3 miesiąc temu #270712 przez iwonaNAVI
sprobuje poki co z plynem do naczyn moze pojdzie
beti ja mam sliniaki wlasnie takie ceratkowe ale moja mala i tak poza sie zawsze uswintuszy :P zazwyczaj pod szyja dzisiaj jej tam napakowalam chusteczke i bylo lepiej ale za to dzisiaj rekawek dostal :P
katy wlasnie pati mi przeslala linka z tym krzeselkiem
zastanawiam sie nad tym allegro.pl/delti-krzeselko-do-karmienia-ovo-i2002976262.html jak myslicie ktore lepsze ikea czy to 2? prosze o rade <prosi> :)
13 lata 3 miesiąc temu #270713 przez mgielka22
Nie no maluszki cudne Julcia, Dawidek, Karolek :kiss:

A Lilka wlasnei tak nawija z babcia jak nie wiem :P biedna ma katar i kaszelek i ma zatkany nosek a jak odciagam fida to biedna az sie zanosi :( ehhh

Gosia a Ty sama robilas marchewke czy kupowalas gotowca???

A ja nei bylam na zadnym usg mala ma rowniutkie faldki i zadnych problemow, zreszta w szpitalu nei kazali mi nigdzie isc ani lekarz tez nie mowil...wiec nie poszlam...

Cos sie dzis zle czuje i glowa i brzuch mnie boli ehhh... juz 3kg zrzucilam :) jeszcze jakies 5-7 zeby do swoich spodni dojsc :)
13 lata 3 miesiąc temu #270714 przez iwonaNAVI
ja bylam na bioderkach raz i wsio bylo oki nikt nie mowil nic ze trzeba isc pozniej znowu

wszystkie bylyscie wiecej niz 1 raz?
13 lata 3 miesiąc temu #270717 przez iwonaNAVI
Karolek -Oliwka tez blondaska i czasem zdarzy sie ze na zdjeciu wychodzi jak rudy :D
Dawidek kolejny przystojniacha :)
13 lata 3 miesiąc temu #270719 przez katy25
iwona to ktore pokazalas wyglada fajniej ale chyba niczym sie nie rozni?
ja mimo wszystko polecam skladane krzeselka zajmujace mniej miejsca...
bo to roznie sie uzywa a tak to zabiera tylko miejsce
ide m,yc dzieciaki
dobranoc mamuski
13 lata 3 miesiąc temu #270720 przez gosia2324
Katy teraz dawalam jejz Bibovity warzywa z ziemniaczkami,
jeszcze jej nie gotowalam, dzis mielismy mega mentlik, najpierw z Kuba do lekarz, potem po Damiana do domu i znow do lekarza na zastrzyk, od jutra bedzie przychodzila pielegniarka do domu,
Mala Kuba w sylwestra i wczoraj w nocy strasznie plakal, bez przyczyny, dzis zaczelo mu sie lac z nosa, i okazalo sie ze ma czerwone gardlo, wiec nie bylo na co czekac, antybiotykiem wymiotuje wiec juz wole 6 zastrzykow, mam nadz ze to wystarczy!

A co do zupki Katy to ugotuj ziemniaka, marchewke dodaj lyzeczke oliwy z oliwek, zmiksuj i masz zupke na 2 dni :)
13 lata 3 miesiąc temu #270722 przez katy25
co do bioderek to ja na pierwszej wizycie z malym dostalam skierowanie od pediatry a kolejny raz od lekarza ktory badal bioderka a jak bylam teraz to powiedziala mi ze mam przyjsc kontrolnie za rok. Z ines byłam tez 2 razy potem juz nie poszlam...
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #270723 przez Agusia83
Ja bylam na bioderkach tylko raz...chociaz nasza dr pediatra mowila, ze na pewno wszystko dobrze, bo nic nie slyszy w kosciach, to i tak zalatwila nam usg...ale powtorki nie bede robic...

Iwonka, ja mam taka jedna sponiewierana pieluche i nakladam ja na Emisie a na to sliniak...inaczej wsio byloby brudne...mama pakuje jej zupke lyzeczka a ona dopycha raczkami i wyciera o rajtuzki :silly:

Gosia,fajny przepis na zupke...dzis mi kolezanka powiedziala, by te warzywa nie byly takie suche, to ona dodawala troszke masla...oczywiscie dziecie nie mialo skazy bialkowej
13 lata 3 miesiąc temu #270726 przez katy25
gosia2324 napisał:

Katy teraz dawalam jejz Bibovity warzywa z ziemniaczkami,
jeszcze jej nie gotowalam, dzis mielismy mega mentlik, najpierw z Kuba do lekarz, potem po Damiana do domu i znow do lekarza na zastrzyk, od jutra bedzie przychodzila pielegniarka do domu,
Mala Kuba w sylwestra i wczoraj w nocy strasznie plakal, bez przyczyny, dzis zaczelo mu sie lac z nosa, i okazalo sie ze ma czerwone gardlo, wiec nie bylo na co czekac, antybiotykiem wymiotuje wiec juz wole 6 zastrzykow, mam nadz ze to wystarczy!

A co do zupki Katy to ugotuj ziemniaka, marchewke dodaj lyzeczke oliwy z oliwek, zmiksuj i masz zupke na 2 dni :)

gosia dzieki:) jutro mu zrbie:):)
kupilabym sloik ale mam zakaz przez meza hehe... narazie bede sama robila ale bez przesady:)
13 lata 3 miesiąc temu #270727 przez gosia2324
Pati a Wy jedliscie dzis pierwsza zupke ?
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia