- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #270703 przez Agusia83
Fanka, to trzymamy kciuki za Dawidka...oby te wszystkie pierdulki zeslzy mu z cialka...
Mala, wlasnie mi przypomnialas....Emisia poraz pierwszy odkad sie urodzila nie zrobila dzis kupy
zastanawiam sie czy to nie kwestia zupki...no i jutro bedzie tylko mleczko..
Hahaha...widze, ze mam ubrala synka odpowiednio pod jego dzisiejszy stan ducha
A jesli chodzi o odplamiania sliniakow...to ja uzywam zwyklego, zielonego ludwika...a pozniej pralka i zawsze wsio czyste...
Mala, wlasnie mi przypomnialas....Emisia poraz pierwszy odkad sie urodzila nie zrobila dzis kupy

Hahaha...widze, ze mam ubrala synka odpowiednio pod jego dzisiejszy stan ducha

A jesli chodzi o odplamiania sliniakow...to ja uzywam zwyklego, zielonego ludwika...a pozniej pralka i zawsze wsio czyste...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez Agusia83.
Temat został zablokowany.
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #270705 przez beti
Leseczki, jak nie możecie wejść na stronę to wejdźcie w swój profil potem w moje wiadomości i do ostatniej przez Was napisanej i juuuuż 
Fifi też chce body z terrorystą
A te rude włosy to od flasha są

Fifi też chce body z terrorystą

A te rude włosy to od flasha są

Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez beti.
- katy25
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #270706 przez katy25
hey laseczki
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU!!!!
Ja właśnie zeszłam z bieżni i padam
ale jeszcze tydzien i bedzie ok:)
JAgódka gratulacje z okazji 4 miesiąca i zjedzonej zupki
My dzsiaj jedliśmy jabłuszko:) smakowało bardziej niż kaszka.... a Gosia napisz jak robisz zupke dla Jagóski? Ja też chce zrobić i zacząć podawać Samikowi.
Mój Sami upatrzył sobie jedna zabawke i jest ryk jak mu zabieram a ogolnie pcha ja do buzi. Ja też palcem sprawdzam i juz jakis czas temu w jednym miesjcu wyczułam zubala ale narazie nie wychodzi;)
Co do Nowego Roku to my w domciu ale mielismy dom ludzi - sasiedzi z 3 dzieci i jeszcze jedni znajomi na szczescie bez dzieci
ja dzis bylam na kawce u sasiadki i jej maly ma krzeselko z ikea kosztuje z tacka 60zł
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU!!!!
Ja właśnie zeszłam z bieżni i padam

JAgódka gratulacje z okazji 4 miesiąca i zjedzonej zupki
My dzsiaj jedliśmy jabłuszko:) smakowało bardziej niż kaszka.... a Gosia napisz jak robisz zupke dla Jagóski? Ja też chce zrobić i zacząć podawać Samikowi.
Mój Sami upatrzył sobie jedna zabawke i jest ryk jak mu zabieram a ogolnie pcha ja do buzi. Ja też palcem sprawdzam i juz jakis czas temu w jednym miesjcu wyczułam zubala ale narazie nie wychodzi;)
Co do Nowego Roku to my w domciu ale mielismy dom ludzi - sasiedzi z 3 dzieci i jeszcze jedni znajomi na szczescie bez dzieci

ja dzis bylam na kawce u sasiadki i jej maly ma krzeselko z ikea kosztuje z tacka 60zł
- katy25
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #270712 przez iwonaNAVI
sprobuje poki co z plynem do naczyn moze pojdzie
beti ja mam sliniaki wlasnie takie ceratkowe ale moja mala i tak poza sie zawsze uswintuszy
zazwyczaj pod szyja dzisiaj jej tam napakowalam chusteczke i bylo lepiej ale za to dzisiaj rekawek dostal 
katy wlasnie pati mi przeslala linka z tym krzeselkiem
zastanawiam sie nad tym allegro.pl/delti-krzeselko-do-karmienia-ovo-i2002976262.html jak myslicie ktore lepsze ikea czy to 2? prosze o rade <prosi>
beti ja mam sliniaki wlasnie takie ceratkowe ale moja mala i tak poza sie zawsze uswintuszy

katy wlasnie pati mi przeslala linka z tym krzeselkiem
zastanawiam sie nad tym allegro.pl/delti-krzeselko-do-karmienia-ovo-i2002976262.html jak myslicie ktore lepsze ikea czy to 2? prosze o rade <prosi>

- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #270713 przez mgielka22
Nie no maluszki cudne Julcia, Dawidek, Karolek 
A Lilka wlasnei tak nawija z babcia jak nie wiem
biedna ma katar i kaszelek i ma zatkany nosek a jak odciagam fida to biedna az sie zanosi
ehhh
Gosia a Ty sama robilas marchewke czy kupowalas gotowca???
A ja nei bylam na zadnym usg mala ma rowniutkie faldki i zadnych problemow, zreszta w szpitalu nei kazali mi nigdzie isc ani lekarz tez nie mowil...wiec nie poszlam...
Cos sie dzis zle czuje i glowa i brzuch mnie boli ehhh... juz 3kg zrzucilam
jeszcze jakies 5-7 zeby do swoich spodni dojsc

A Lilka wlasnei tak nawija z babcia jak nie wiem

Gosia a Ty sama robilas marchewke czy kupowalas gotowca???
A ja nei bylam na zadnym usg mala ma rowniutkie faldki i zadnych problemow, zreszta w szpitalu nei kazali mi nigdzie isc ani lekarz tez nie mowil...wiec nie poszlam...
Cos sie dzis zle czuje i glowa i brzuch mnie boli ehhh... juz 3kg zrzucilam

- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- katy25
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #270719 przez katy25
iwona to ktore pokazalas wyglada fajniej ale chyba niczym sie nie rozni?
ja mimo wszystko polecam skladane krzeselka zajmujace mniej miejsca...
bo to roznie sie uzywa a tak to zabiera tylko miejsce
ide m,yc dzieciaki
dobranoc mamuski
ja mimo wszystko polecam skladane krzeselka zajmujace mniej miejsca...
bo to roznie sie uzywa a tak to zabiera tylko miejsce
ide m,yc dzieciaki
dobranoc mamuski
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #270720 przez gosia2324
Katy teraz dawalam jejz Bibovity warzywa z ziemniaczkami,
jeszcze jej nie gotowalam, dzis mielismy mega mentlik, najpierw z Kuba do lekarz, potem po Damiana do domu i znow do lekarza na zastrzyk, od jutra bedzie przychodzila pielegniarka do domu,
Mala Kuba w sylwestra i wczoraj w nocy strasznie plakal, bez przyczyny, dzis zaczelo mu sie lac z nosa, i okazalo sie ze ma czerwone gardlo, wiec nie bylo na co czekac, antybiotykiem wymiotuje wiec juz wole 6 zastrzykow, mam nadz ze to wystarczy!
A co do zupki Katy to ugotuj ziemniaka, marchewke dodaj lyzeczke oliwy z oliwek, zmiksuj i masz zupke na 2 dni
jeszcze jej nie gotowalam, dzis mielismy mega mentlik, najpierw z Kuba do lekarz, potem po Damiana do domu i znow do lekarza na zastrzyk, od jutra bedzie przychodzila pielegniarka do domu,
Mala Kuba w sylwestra i wczoraj w nocy strasznie plakal, bez przyczyny, dzis zaczelo mu sie lac z nosa, i okazalo sie ze ma czerwone gardlo, wiec nie bylo na co czekac, antybiotykiem wymiotuje wiec juz wole 6 zastrzykow, mam nadz ze to wystarczy!
A co do zupki Katy to ugotuj ziemniaka, marchewke dodaj lyzeczke oliwy z oliwek, zmiksuj i masz zupke na 2 dni

- katy25
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #270722 przez katy25
co do bioderek to ja na pierwszej wizycie z malym dostalam skierowanie od pediatry a kolejny raz od lekarza ktory badal bioderka a jak bylam teraz to powiedziala mi ze mam przyjsc kontrolnie za rok. Z ines byłam tez 2 razy potem juz nie poszlam...
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #270723 przez Agusia83
Ja bylam na bioderkach tylko raz...chociaz nasza dr pediatra mowila, ze na pewno wszystko dobrze, bo nic nie slyszy w kosciach, to i tak zalatwila nam usg...ale powtorki nie bede robic...
Iwonka, ja mam taka jedna sponiewierana pieluche i nakladam ja na Emisie a na to sliniak...inaczej wsio byloby brudne...mama pakuje jej zupke lyzeczka a ona dopycha raczkami i wyciera o rajtuzki
Gosia,fajny przepis na zupke...dzis mi kolezanka powiedziala, by te warzywa nie byly takie suche, to ona dodawala troszke masla...oczywiscie dziecie nie mialo skazy bialkowej
Iwonka, ja mam taka jedna sponiewierana pieluche i nakladam ja na Emisie a na to sliniak...inaczej wsio byloby brudne...mama pakuje jej zupke lyzeczka a ona dopycha raczkami i wyciera o rajtuzki

Gosia,fajny przepis na zupke...dzis mi kolezanka powiedziala, by te warzywa nie byly takie suche, to ona dodawala troszke masla...oczywiscie dziecie nie mialo skazy bialkowej
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez Agusia83.
- katy25
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #270726 przez katy25
gosia2324 napisał:
gosia dzieki:) jutro mu zrbie:)
kupilabym sloik ale mam zakaz przez meza hehe... narazie bede sama robila ale bez przesady:)
Katy teraz dawalam jejz Bibovity warzywa z ziemniaczkami,
gosia dzieki:) jutro mu zrbie:)

kupilabym sloik ale mam zakaz przez meza hehe... narazie bede sama robila ale bez przesady:)
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona