- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #109656 przez pati-m
bewipo ja się zgadzam z Agusią - wielkość maluszka raczej nie zależy od tego ile mama w ciąży je. Moja koleżanka przed ciążą ważyła ok. 65-70 kg, a w ciąży przytyła do 107kg Sam lekarz był w szoku, no i miała cesarkę, bo lekarz uznał, ze przy tej nadwadze nie da rady urodzić samodzielnie. No i jak się okazało, mimo pokaźniej wagi mamy, synek ważył 2400kg, czyli kruszynka
Temat został zablokowany.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #109675 przez pati-m
Ona przytyła od fast foodów. Mówiła, że całe życie pilnowała w miarę tego co je, więc kiedy może sobie pozwolić na "pofolgowanie" sobie z jedzeniem jak nie w ciąży. No i zamiast normalnych obiadów były zapiekanki, gyrosy, hot dogi, pizza itp. itd.
"Pofolgowała" sobie i nie odmawiała sobie niczego, ale w tej chwili od 2 m-cy po porodzie udało jej się zrzucić tylko jakieś 10-12kg i musi wybrać się do dietetyka, bo trudno jej samej będzie wrócić do wagi sprzed ciąży.
"Pofolgowała" sobie i nie odmawiała sobie niczego, ale w tej chwili od 2 m-cy po porodzie udało jej się zrzucić tylko jakieś 10-12kg i musi wybrać się do dietetyka, bo trudno jej samej będzie wrócić do wagi sprzed ciąży.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #109682 przez Agusia83
Pati, ale dzidzius moze dlatego byl malutki bo ona zjadala same puste kalorie, a jednak dzidzie nasze potrzebuja pozywnego jedzonka, z witaminami i mikrolementami,...a tu byl tluszcz, tluszcz i tluszcz...jej cialo ciagle gromadzilo nadmiar tluszczu bo nie moglo spalic wczesniejszej dawki....
To prawda, ze w ciazy mozna troszke sobie pofolgowac, ale mam nadzieje, ze tyle nie przytyje, staram sie jesc zdrowe rzeczy...no, a ze mam ochote na warzywa i owoce to tylko lepiej dla mnie. Ale ponoc najwiecej sie przybywa w 3 trymestrze, tak wiec wszystko przed nami dziewczynki...hahah
To prawda, ze w ciazy mozna troszke sobie pofolgowac, ale mam nadzieje, ze tyle nie przytyje, staram sie jesc zdrowe rzeczy...no, a ze mam ochote na warzywa i owoce to tylko lepiej dla mnie. Ale ponoc najwiecej sie przybywa w 3 trymestrze, tak wiec wszystko przed nami dziewczynki...hahah
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez Agusia83.
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #109695 przez pati-m
Może masz rację Agusia. W sumie o tym nie pomyślałam Mnie na szczęście nie ciągnie do tego typu rzeczy. Ja właściwie cały czas mogłabym się żywić różnego rodzaju sałatkami i surówkami Zresztą to nie są moje ciążowe zachcianki, bo zawsze z chęcią sięgałam po tego typu jedzonko
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #109723 przez Pyśkaaaa
Dziewuszki ciesze sie ze z dzidziami wszystko ok
ja czasami mam ochote na fast foody i czasami sobie jem moze ze 3 razy jadłam... a tak owoce warzywa tylko z mieskiem gorzej jakos nie mam ochoty... najlepiej buleczka z maselkiem i pomidorkiem i sałatki
ja czasami mam ochote na fast foody i czasami sobie jem moze ze 3 razy jadłam... a tak owoce warzywa tylko z mieskiem gorzej jakos nie mam ochoty... najlepiej buleczka z maselkiem i pomidorkiem i sałatki
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #109760 przez beti
Agusia83 napisał:
Dziewczyny, a ogladacie moze serial "usta usta"? Ja wczoraj non stop ryczalam a dzis na vod obejrzalam kolejny odcinek i chcialo mi sie tez plakac bo to ostatni niestety odcinek [/quote]
Oglądając Usta Usta miałam ochotę rzucić pilotem w telewizor ze złości...tego bym się nie spodziewała...a miało być tak sympatycznie i miło.... wrrrr
Dziewczyny, a ogladacie moze serial "usta usta"? Ja wczoraj non stop ryczalam a dzis na vod obejrzalam kolejny odcinek i chcialo mi sie tez plakac bo to ostatni niestety odcinek [/quote]
Oglądając Usta Usta miałam ochotę rzucić pilotem w telewizor ze złości...tego bym się nie spodziewała...a miało być tak sympatycznie i miło.... wrrrr
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #109775 przez beti
pati-m napisał:
Jednak wolę zakończenia w stylu i żyli długo i szczęśliwie... to już nie będzie nast. serii??
Ja gdzieś już dużo wcześniej wyczytałam, że Julka zginie, ale myślałam, że jednak scenarzyści coś zmienią. Kończy się beznadziejnie
Jednak wolę zakończenia w stylu i żyli długo i szczęśliwie... to już nie będzie nast. serii??
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona