- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja nie mam nastrojow, ale wiem ze czasem cos bardziej mnie zdenerwuje, albo wzruszy...
No i mamy wielki problem z kredytem, a mialo to trwac dwa tygodnie..ja juz nie wiem czy zdazymy z tym wszystkim przed przyjsciem na swiat naszej malej...
DZIEWCZYNKI:
1. Marta M: MAJA IZABELA,
2. ewelinaa: KINGA,
3. gosia2324: JAGÓDKA
4. monika1984lodz,
5. bewipo,
6. martysia0110,
7. słowiczek
CHŁOPCY:
1. mYSZA: JAN ANDRZEJ,
2. pati-m: KACPER,
3. Pyska: FRANEK,
4. fanka: DAWID,
5. kasia79: SZYMON PIOTR
6. beti: FILIP
7. SYLWIA LEON
8. smerfetka,
9. Mała (?),
10. Edyta1986 (?),
11. katy25 (?),
12. Agusia83 (?)
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
- Otrzymane podziękowania: 0
nawet mi nie mow o kredycie ...
My staralismy sie ponad miesiec, wzielismy ten Rodzina na swoim,
na szczescie wszystko sie udalo i juz jestesmy od swiat na swoim
wczesniej mieszkalismty w kawalerce, nie bylo tak zle, ale juz z 2 dzieci ...
to troszke ciasno.
Pozdrawiam i miłego dnia Wam zycze
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Marta z bankami to tak jest, nie ma im co wierzyć. My jak sie staraliśmy to szybko poszło tylko dzięki załatwianiu przez znajomą znajomej...
gosia musisz pomniejszyć zdjęcie żeby miało rozdzielczość max 800x800 i 160kB.
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Tyle sie upisalam i mi posta wcielo. Tak w skrocie: jesli Wam przeszkadza wklejanie listy zamiast jej uaktualnianie to walcie prosto z mostu, dla mnie tak latwiej bo nie musze biegac po poprzednich stronach...zreszta moze jak sie ktoras dowie to sama sie dopisze, skopiuje co jest, uaktualni i wklei do swojego postu..
Ja nie mam nastrojow, ale wiem ze czasem cos bardziej mnie zdenerwuje, albo wzruszy...
No i mamy wielki problem z kredytem, a mialo to trwac dwa tygodnie..ja juz nie wiem czy zdazymy z tym wszystkim przed przyjsciem na swiat naszej malej...:(quote]
Marta nie martw sie, może Wam sie uda? macie jeszcze czas. Zawsze należy złożyć o kredyt w 2-3 bankach, bo wiadomo, że nie w każdym Ci dadzą, a to jest zabezpieczenie. Jednak nie należy przesadzać bo oni maja wgląd do BIKu i wszystko sprawdzają...
Nasz wniosnek był rozpatrywany 4,5 tyg. Bogu dzięki dostaliśmy kredyt tzn. mąż dostał bo sam wnioskował, ale ogólnie jest bardzo ciężko, a po Nowym Roku po wprowadzeniu rekomendacji wogóle porażka... Ja miałam babeczkę od developera, która nam dosłownie wszystko załatwiała, ja jej dowoziłam tylko dokumenty a mąż pojechał tylko na podpisanie kredytu.
Mnie bardzo dużo nerwów kosztował czas oczekiwania itd... nikomu nie życzę. W Polsce niestety młodym ludziom utrudnia sie, a nie ułatwia...
A ja dzis odbieram kafelki do łazienki na pietrze:)) już nie moge sie doczekać jak zamieszkamy....
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Ja za godzinę znowu wyjeżdżam do rodziców, niby nie daleko bo 120 km ale teraz mi jakoś ciężko prowadzić przez 2 godziny.
Nie wiem co nam wyjdzie z planów: chcemy jechać do Chorzowa do wesołego miasteczka ale zapowiadają deszcz więc zobaczymy, a póki co życzę wszystkim udanego długiego wekendu
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A kredyt tez mamy zalatwiany przez znajoma znajomego..ale ona nie poradzi nic na te baranie lby analitykow..
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
wiecie co- ja ja już czuję nawet takie poprostu przewalanie się z boku na bok i wiercenie- nie same kopniaczki- i jak ktoś przyłoży rękę to też wyczuwa;P nawet trochę po brzuchu widać jak się delikatnie rusza
dziś byłam na komisji wojskowej- i jestem zdolna do służby- kategoria A
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nasz rata juz po wzieciu rodziny na swoim wynosi 1500zl, po osmiu latach jak skonczy sie dofinansowanie od panstwa bedziemy musieli miesiac w miesiac placic ok 2200...to dopiero przerazajaca wizja...30 lat!! Do konca zycia albo i dluzej, heh...
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
2200 to jakaś kompletna masakra!
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mYSZA
- Wylogowany