- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- martysia0110
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #111232 przez martysia0110
No właśnie ja od paru dni miałam problemy z wejściem na tą stronkę ale inne chodziły normalnie...
Ale super dziewczyny i zdjęcia filmik to niesamowite że już teraz możemy mieć takie pamiątki naszych pociech
Szkoda że kiedyś tak nie było i dzisiaj swoich nie możemy tak pooglądać
Ale super dziewczyny i zdjęcia filmik to niesamowite że już teraz możemy mieć takie pamiątki naszych pociech
Szkoda że kiedyś tak nie było i dzisiaj swoich nie możemy tak pooglądać
Temat został zablokowany.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #111236 przez slowiczek
pati - bardzo się cieszę, że już czujesz malucha ja jak pierwszy raz poczułam to aż mnie ciarki przeszły
a my wczoraj korzystając z ładnej pogody zrobiliśmy ze znajomymi grila było fantastycznie, dawno się tak nie uśmiałam, aż mnie mięśnie brzucha bolały a małej się to najwyraźniej podobało bo sobie żwawo kopała
a my wczoraj korzystając z ładnej pogody zrobiliśmy ze znajomymi grila było fantastycznie, dawno się tak nie uśmiałam, aż mnie mięśnie brzucha bolały a małej się to najwyraźniej podobało bo sobie żwawo kopała
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #111238 przez pati-m
martysia - no my niestety nie mamy takich pamiątek, ale jak to mówią "wtedy były inne czasy" Ja szczerze mówiąc to mam nawet niewiele zdjęć z okresu niemowlęctwa. Ale za to dziś mamy takie możliwości plus cyfrówki i nasze pociechy mogą mieć setki zdjęć z każdego dnia
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #111239 przez slowiczek
powiem Wam jeszcze, że idę jutro na pobieranie krwi, mają mi zbadać potas, magnez, sód, tsh i od razu mam zrobić test obciążenia glukozą.....trochę jestem wkurzona, bo raz mi się zdarzyło mieć podwyższone tętno na wizycie (gdzie stres robi swoje) i od razu dodatkowe badania :/, ponadto mierzę sobie puls 2 razy dziennie, mam w granicach 75-85, dobrze się czuję więc nie wiem o co tyle krzyku..
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #111242 przez pati-m
Nie denerwuj się slowiczek. To standardowe badania, które wykonuje się co jakiś czas, a poza tym lepiej wykonać o jedno badanie więcej, niż o jedno za mało, które mogłoby na czymś zaważyć. Ja to się śmieję, że w życiu nie czułam się tak dokładnie przebadana jak teraz, w czasie ciąży A puls to masz rzeczywiście oki, ja bez względu na to czy się trochę stresuję wizytą, czy spokojnie siedzę w domu to zawsze mam ok. 90, a kilka razy nawet zdarzyło się, że było ok. 105.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #111243 przez slowiczek
ja na wizycie miałam puls 120 ale tłumaczyłam mu że prawie biegłam do niego, bo przed samą wizytą zorientowałam się, że muszę zahaczyć o bankomat i strrrresssssss....
no nic, niech mnie kłują do woli, i tak wiem, że jest wszystko ok
no nic, niech mnie kłują do woli, i tak wiem, że jest wszystko ok
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #111244 przez pati-m
bewipo - to rzeczywiście dziwne Ja przed każdą wizytą mam mierzone ciśnienie i jestem ważona plus króciutki wywiad, czy coś się dzieje, jak się czuję itp. Na początku, gdy jeszcze nie widać było po mnie, że jestem w ciąży, to musiałam się przypominać, ale teraz te panie mnie znają i kojarzą, no i widać brzuchal, więc od razu jestem wołana do zabiegowego, a dopiero potem wchodzę do mojej lekarki. I tak robią z każdą pacjentką, bez względu na to czy chodzi ona prywatnie, czy na NFZ.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #111245 przez pati-m
slowiczek - A ja ostatnio taka jakaś zakręcona, szczęśliwa i przejęta byłam badaniem, że wyszłam z gabinetu bez zapłacenia Dopiero w poczekalni mi się przypomniało i jeszcze raz musiałam wchodzić i przepraszałam za moje gapiostwo, ale podobno nie byłam pierwsza, często się to pacjentkom zdarza No, ale i tak mi było trochę głupio i już sobie obiecałam, że tym razem od razu na wejściu zapłacę, żeby mi potem z nadmiaru wrażeń znowu z głowy nie wyleciało
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez pati-m.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 8 miesiąc temu #111268 przez Agusia83
Hej dziewczynki, u nas w Krakowie dzis bardzo brzydka pogoda. Ciagle pada i pada....Wyobrazcie sobie, ze poszlismy z mezem do kosciola i pocalowalismy klamke...hahaha...okazalo sie, ze ksiadz odwolal kilka mszy, po to by ogladac beatyfikacje Jana Pawal II....Pierwszy raz mi sie cos takiego zdarzylo
Pati, gratuluje Ci bardzo. To naprawde niesamowite uczucie i wspaniale ...Zobaczysz, ze za niedlugo kopniaczki beda mocniejsze
Pati, gratuluje Ci bardzo. To naprawde niesamowite uczucie i wspaniale ...Zobaczysz, ze za niedlugo kopniaczki beda mocniejsze
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...