BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #274101 przez basia89
no i dzisiaj został zawiniety w kokon :P bo już nie dajemy rady go inaczej uśpić :P bo się szarpie :)
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #274105 przez iwonaNAVI
Pyska sukienka boska :) bedziesz najpiekniejsza w swoim pieknym dniu :)

Bati bidulko czekalas na nas <pociesza> a my tu na Ciebie :) i tez Cie kochamy krejzolu :)

mi sie wydaje ze tryptyk to nazwa wlasnie takich obrazow ktore z kilku elementow tworza calosc wiec jak dla mnie twoj to tez tryptyk :)

co do maty mamy taka sama jak beti i bardzo polecam :)

opaska jest z allegro kupilam jeszcze zanim niunia sie urodzila za 7 zl :)
mam jeszcze rozowa taka grubsza bawelniana za 5 zl kupilam kiedys bo malej troszke uszko odstawalo ale sie zsuwala i ona jej nie lubiala wiec nie zakladalam a uszko sie samo wymodelowalo :lol:

Basia ja tez od poniedzialku zaczynam pisac licencjacka :) a co jeszcze smieszniejsze do piatku musze oddac 1 rozdzial :P ja nie wiem jak ja to zrobie :P

u nas dzisiaj szok po raz pierwszy od urodzenia Oliwia nie mogla zasnac na noc. Poszlam sie kąpac nie bylo mnie jakies 40 min a ta przez caly czas prawie plakala a tata z nia ćwiczyl to mleko to herbatka w koncu ze smoczkiem nosil i tulal co tylko do lozeczka polozyl ona w ryk (a dodam ze ona prawie nigdy nie placze raczej marudzi a tu normalnie sie darla ) no i przychodze mysle moze ja boli brzuch ale cos mnie tknelo wlozylam jej palucjha do buzi a ta zaczela wydawac okrzyki oh ah itp widac ewidentnie ze dziaselka ja bolaly. No to jej pieknie wymasowalam palcem i gryzakiem posmarowalam dentinoxem wlozylam smoczka pielucha do uszka i oczy od razu zamknela i zasnela :) ufffffff

az sie boje co bedzie jutro i w niedziele ide do szkoly a mloda zostaje z tata miejmy nadzieje ze dadza sobie rade

ale sie rozpisalam :P
13 lata 3 miesiąc temu #274106 przez basia89
i jak beti masz mnie czy nie????
13 lata 3 miesiąc temu #274107 przez kasia79
Basiu ale karmisz MM?
13 lata 3 miesiąc temu #274109 przez basia89
kasia no tak ale od jakiś 3tyg dopiero wcześniej pił z cyca i tak samo się budził :P więc anioł nie dziecko :P

iwona ja jutro też do szkoły. a mi się nie chce :(
13 lata 3 miesiąc temu #274110 przez iwonaNAVI
co do spania ja mam zlote dziecko ...juz sie chwalilam spi od 21 do 10 rano w ciagu bez jedzenia :P
poczatkowo ja budzilam ale ona wcale nie byla zadowolona i nawet pytalam lekarza on mi mowi ze ja mam sie cieszyc i spac razem z nia a nie meczyc siebie i dziecko...jak bedzie glodna to sie sama obudzi...no i teraz sobie dwie spimy do tej 10 hahahah!!!!!!!! sasiedzi chyba mysla ze u nas nikogo nie ma rolety zasuniete a tak to zazwyczaj przy dzieciatkach juz wczesnie rano wszyscy wstaja itp :P
13 lata 3 miesiąc temu #274113 przez iwonaNAVI

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 3 miesiąc temu #274116 przez kasia79
oj iwonka to i u was się z ząbkami zaczęło, każdą z nas to czeka, chociaż moje dzieci spokojnie przeszły ząbkowanie to może i teraz tak będzie ;)
13 lata 3 miesiąc temu #274118 przez magda79
a my jutro w gości jedziemy do znajomych....
a co do spania....to ja marzę żeby przespać cała noc....no dobra starczy 7-8 godz w kawałku nie będę od razu zachłanna :P
13 lata 3 miesiąc temu #274119 przez basia89
lecę się myć i spać :)

a i wiecie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

dobranoc kochane :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #274123 przez kasia79
złote dziecko z twojej Oliwki
13 lata 3 miesiąc temu #274124 przez magda79
dobrej nocki...ja też zmykam bo oczka mi się kleją :P hehe a pewnie za chwilę mój głodomorek obudzi się żeby załyczyć coś niecoś :P B)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #274128 przez kasia79
basia89 napisał:

lecę się myć i spać :)

a i wiecie

dobranoc kochane :kiss: :kiss: :kiss:

Basiu mi ciągle ktoś mówi że mi się przytyło, ale te stare baby nie pamiętają jak one wyglądały po ciąży

Również się żegnam Dobranoc
13 lata 3 miesiąc temu #274136 przez iwonaNAVI
Dobrej nocki :*
13 lata 3 miesiąc temu #274138 przez pati-m
Witam po świętowaniu :)
Kacper grzeczniutki, uśmiechem dziękował za prezenty :)

pyśka - cudowna sukienka! będziesz przepięknie wyglądać :)

Dziewczyny trzymam kciuki za wasze licencjaty, no i Katy za Twoją obronę! Też w grudniu się broniłam więc pamiętam ten stresik :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia