- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- basia89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #274105 przez iwonaNAVI
Pyska sukienka boska
bedziesz najpiekniejsza w swoim pieknym dniu 
Bati bidulko czekalas na nas <pociesza> a my tu na Ciebie
i tez Cie kochamy krejzolu 
mi sie wydaje ze tryptyk to nazwa wlasnie takich obrazow ktore z kilku elementow tworza calosc wiec jak dla mnie twoj to tez tryptyk
co do maty mamy taka sama jak beti i bardzo polecam
opaska jest z allegro kupilam jeszcze zanim niunia sie urodzila za 7 zl
mam jeszcze rozowa taka grubsza bawelniana za 5 zl kupilam kiedys bo malej troszke uszko odstawalo ale sie zsuwala i ona jej nie lubiala wiec nie zakladalam a uszko sie samo wymodelowalo
Basia ja tez od poniedzialku zaczynam pisac licencjacka
a co jeszcze smieszniejsze do piatku musze oddac 1 rozdzial
ja nie wiem jak ja to zrobie 
u nas dzisiaj szok po raz pierwszy od urodzenia Oliwia nie mogla zasnac na noc. Poszlam sie kąpac nie bylo mnie jakies 40 min a ta przez caly czas prawie plakala a tata z nia ćwiczyl to mleko to herbatka w koncu ze smoczkiem nosil i tulal co tylko do lozeczka polozyl ona w ryk (a dodam ze ona prawie nigdy nie placze raczej marudzi a tu normalnie sie darla ) no i przychodze mysle moze ja boli brzuch ale cos mnie tknelo wlozylam jej palucjha do buzi a ta zaczela wydawac okrzyki oh ah itp widac ewidentnie ze dziaselka ja bolaly. No to jej pieknie wymasowalam palcem i gryzakiem posmarowalam dentinoxem wlozylam smoczka pielucha do uszka i oczy od razu zamknela i zasnela
ufffffff
az sie boje co bedzie jutro i w niedziele ide do szkoly a mloda zostaje z tata miejmy nadzieje ze dadza sobie rade
ale sie rozpisalam

Bati bidulko czekalas na nas <pociesza> a my tu na Ciebie

mi sie wydaje ze tryptyk to nazwa wlasnie takich obrazow ktore z kilku elementow tworza calosc wiec jak dla mnie twoj to tez tryptyk

co do maty mamy taka sama jak beti i bardzo polecam

opaska jest z allegro kupilam jeszcze zanim niunia sie urodzila za 7 zl

mam jeszcze rozowa taka grubsza bawelniana za 5 zl kupilam kiedys bo malej troszke uszko odstawalo ale sie zsuwala i ona jej nie lubiala wiec nie zakladalam a uszko sie samo wymodelowalo

Basia ja tez od poniedzialku zaczynam pisac licencjacka

u nas dzisiaj szok po raz pierwszy od urodzenia Oliwia nie mogla zasnac na noc. Poszlam sie kąpac nie bylo mnie jakies 40 min a ta przez caly czas prawie plakala a tata z nia ćwiczyl to mleko to herbatka w koncu ze smoczkiem nosil i tulal co tylko do lozeczka polozyl ona w ryk (a dodam ze ona prawie nigdy nie placze raczej marudzi a tu normalnie sie darla ) no i przychodze mysle moze ja boli brzuch ale cos mnie tknelo wlozylam jej palucjha do buzi a ta zaczela wydawac okrzyki oh ah itp widac ewidentnie ze dziaselka ja bolaly. No to jej pieknie wymasowalam palcem i gryzakiem posmarowalam dentinoxem wlozylam smoczka pielucha do uszka i oczy od razu zamknela i zasnela

az sie boje co bedzie jutro i w niedziele ide do szkoly a mloda zostaje z tata miejmy nadzieje ze dadza sobie rade
ale sie rozpisalam

Temat został zablokowany.
- basia89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- basia89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #274110 przez iwonaNAVI
co do spania ja mam zlote dziecko ...juz sie chwalilam spi od 21 do 10 rano w ciagu bez jedzenia 
poczatkowo ja budzilam ale ona wcale nie byla zadowolona i nawet pytalam lekarza on mi mowi ze ja mam sie cieszyc i spac razem z nia a nie meczyc siebie i dziecko...jak bedzie glodna to sie sama obudzi...no i teraz sobie dwie spimy do tej 10 hahahah!!!!!!!! sasiedzi chyba mysla ze u nas nikogo nie ma rolety zasuniete a tak to zazwyczaj przy dzieciatkach juz wczesnie rano wszyscy wstaja itp

poczatkowo ja budzilam ale ona wcale nie byla zadowolona i nawet pytalam lekarza on mi mowi ze ja mam sie cieszyc i spac razem z nia a nie meczyc siebie i dziecko...jak bedzie glodna to sie sama obudzi...no i teraz sobie dwie spimy do tej 10 hahahah!!!!!!!! sasiedzi chyba mysla ze u nas nikogo nie ma rolety zasuniete a tak to zazwyczaj przy dzieciatkach juz wczesnie rano wszyscy wstaja itp

- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- basia89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #274128 przez kasia79
basia89 napisał:
Basiu mi ciągle ktoś mówi że mi się przytyło, ale te stare baby nie pamiętają jak one wyglądały po ciąży
Również się żegnam Dobranoc
lecę się myć i spać
a i wiecie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
dobranoc kochane![]()
![]()
Basiu mi ciągle ktoś mówi że mi się przytyło, ale te stare baby nie pamiętają jak one wyglądały po ciąży
Również się żegnam Dobranoc
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez kasia79.
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #274138 przez pati-m
Witam po świętowaniu 
Kacper grzeczniutki, uśmiechem dziękował za prezenty
pyśka - cudowna sukienka! będziesz przepięknie wyglądać
Dziewczyny trzymam kciuki za wasze licencjaty, no i Katy za Twoją obronę! Też w grudniu się broniłam więc pamiętam ten stresik
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kacper grzeczniutki, uśmiechem dziękował za prezenty

pyśka - cudowna sukienka! będziesz przepięknie wyglądać

Dziewczyny trzymam kciuki za wasze licencjaty, no i Katy za Twoją obronę! Też w grudniu się broniłam więc pamiętam ten stresik

Moderatorzy: ilona