BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #274207 przez slowiczek
gratulujemy z Natalką zęba :lol: :kiss:

Pati, ale ekstra ten samochód :lol:

buziaki dla Kacperków :kiss:

jutro Was doczytam do końca, padam, zmęczyłam się prasowaniem :( Matka Polka mówi dobranoc :kiss:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #274229 przez iwonaNAVI
hello :) ja po raz pierwszy PIERWSZA !!!!!!!!!!!!!!! hurrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaa

Fifiemu gratulujemy zebolka :)

ja uciekam :) do szkoly :(
13 lata 3 miesiąc temu #274230 przez iwonaNAVI
bede tesknic :kiss: trzymajcie sie :)
13 lata 3 miesiąc temu #274252 przez monika1984lodz
dzien dobry.

KAcper ale masz bryke :)

Dziewczyny ktore piora w platkach mydlanych.Uwazajcie na swoje prali.Nasza dokonczyla swoj zywot wczoraj :( platki mydlane pozapychaly dysze i pompe eh

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #274253 przez mgielka22
A ja drugaaaa :D

A Mala od 3 do 4 zrobila koncert gadania i tak samo od 8 rano :P nawijala jak najeta :P

Beti congratulation zeba :D jaaaa ale super :P

Milego dzionka w szkolach Laski :) ja musze jechac po jakies biustonosze :P w poniedzialek nareszcie do fryzjera :D i potem rozpoczynam fitness :D
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #274258 przez monika1984lodz
mgiela a nie bo ja druga bylam :P

Nuna- człowiek demolka :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

demotywatory.pl/3634612/Dzentelmen

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #274266 przez darkdream89
Dzień dobry mamusie :)
Trafiłam na drugi wrześniowy wątek :D a w nocy tak ładnie prosiłam o przyjęcie to tylko Pati mnie przyjęła, ale tak ciepło jakby pisała za Was wszystkie :D
Gratulujemy Filipkowi pierwszego ząbka!! :kiss: Ah, cóż to musi być za uczucie!! :D
Pluszowa bryka jest świetna :) Aż zazdroszczę :D
Macie dla dzieciaczków maty edukacyjne?? Jak się sprawdzają, przydają się?? Kiedy najlepiej?? Pytam bo jesteście już bardziej doświadczone ode mnie :D
13 lata 3 miesiąc temu #274268 przez fanka
witam i ja, kolejna noc tragedia- po kąpieli spanie niecałe 3 godz , a później już co 1,5- 2 godz pobudki i karmienie , a między nimi i tak wstawałam bo np wypadł mu smoczek i ryk , wstałam, dałam smoczek i spokój, eh może to te zęby albo pogoda bo on kilku dni taki cyrk mamy.
Filipek gratulacjeeeeeee :-)
Kacper- fura już jest, jeszcze skóra i komóra ;-)
Nunka- pokazujesz kto tu rządzi, łobuziara kochana.
Marta- wczoraj przeglądałam fb i włączyłam zdjęcie Majeczki, które dodałaś, a mój M zagląda mi przez ramię i pyta- czyje to dziecko?, ja mu mówię, że to wrześniowa niunia z naszego forum na co on- ale ma czuprynę genialną- i do Dawida mówi- Łysolku przecież Ty nawet za rok takiej nie będziesz miał ;-)
dziś małego podrzucę mamie i jadę z M do tesco po ta lovelę i chusteczki są 4X64 szt za 12.50 zł
13 lata 3 miesiąc temu #274290 przez beti
Helloł :)

Nunka łobuzico :kiss:

Darkdream, Co do maty ja polecam Tiny Love :)

Miłych zajęć w szkole :)

A u nas pada snieg :)
13 lata 3 miesiąc temu #274291 przez mgielka22
a u nas piekna pogoda :D
13 lata 3 miesiąc temu #274293 przez mgielka22
darkdream zalezy chyab od dziecka moja miala tiny love bardzo bogata ale sie jej nie podobala teraz dostala taka oceaniczna i chetnei na niej lezy ale tez niedlugo bo sie jej nudzi, wiec to chyba indywidualnei zalezy :)
13 lata 3 miesiąc temu #274294 przez fanka
u mnie też ładnie, wreszcie, bo ponad tydzień codziennie wichury i lało.
Aha miałam Wam napisać , że Dawid polubił czytanie bajek, 2 dni pod rząd słuchał po 30 minut i później zasnął :-)
a co do naszego ulubionego tematu

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 3 miesiąc temu #274298 przez monika1984lodz
Fanka no to powiedziala.

Wiecie co z tym jedzeniem co dwie godziny to chyba nasze dzieciaki sie zmowily.Mimo , ze Nunka je nie wiecej niz 100-120 ml to do tej pory jadla co 3 godziny z zegarkiem w reku.Teraz juz wola co dwie a jak jej zrobie wiecej to i tak miareczka w jej brzuszku napelnias ie do 100 ml i koniec jedzenia. do tego jakos ze spaniem w dzien ma problem.Kurde nie wiem czy to nie przez te odwiedziny u rodziy i znajomych z tymi zaproszeniami eh....

i jeszce ta pralka no normalnie zlamka

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #274300 przez fanka
Monika bo to tak jest, nam tez udało się pod koniec roku odłożyć troche kasy, cieszyłam się, że będzie w razie czego to mój M pojechał podpić przegląd auta i okazało się ,że jakieś 3 rzeczy są do zrobienia i koszt części plus naprawa 1000 zł, przegląd 160, ubezpieczenie płaciliśmy w grudniu prawie 400 zł i tak o to ponad 1,5 tyś poszło się j....!!!
13 lata 3 miesiąc temu #274307 przez pati-m
Witam :)
U mnie chyba z powodu tej okropnej pogody Kacper obudził się 2 razy w nocy. Co prawda tylko na chwilkę, poprzytulał się i poszedł spać, ale jakiś taki bidulka rozregulowany był.

Teraz leży w leżaczu i pilnie obserwuje co robię. Powiem Wam, że o ostatnio w ciągu kilku dni tak mi się strasznie zmienił, że szok. Siada jak go się trzyma za łapki, sam sięga po zabawki, jak go się bierze na ręce to tak cudnie obejmuje mnie rączkami. Wiem, wiem chwalipięta jestem, ale jestem też z niego mega dumna :lol:

Nunka - niszczyciel, hihihi :) Jakie skupienie na buźce :)

Powodzenia w szkole dziewczyny!

fanka - znam ten ból jeśli chodzi o pralkę, my musieliśmy wymienić w październiku ;)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia