BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #274671 przez maja1982
O jaka Jagodzianka piękna!!

beti- podnoszę go tak jak piszesz ale niestety podnosimy go bardzo często pod paszki!!matko co ze mnie za matka że ja tego nie wiedziałam!!:(

Kurcze nie wiem może tego mojego synusia brzuszek boli :( daje mu kropelki od dwóch dni!!ale jak je to mu sie tak przelewa, bulczy, w brzuszku i sie złości wtedy bardzo!!nie wiem jak mam mu pomóc!!??a no i robi bardzo rzadkie kupy!!

wydaje mi sie ze dzieci ze smokiem zasypiają spokojniej!!a co jak on nie chce naciąga go, dławi sie pluje!!
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #274672 przez slowiczek
hej dziewczynki :*

darkdream - co do mat, pisałam to już chyba wczoraj, polecam Tiny Love Plac Zabaw :)

Marta - ale Maja ma długie włosy, aż jej do oczu wchodzą :ohmy: :ohmy: :ohmy: :lol:

Kasiu - śliczna ta Twoja córa :) mówiąc nieskromnie nie znam żadnej brzydkiej Natalii :P wszystkie są śliczne, z moją na czele :lol:

ewelinaa - ja tam moczę uszy normalnie

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a w ogóle nie pisałam Wam, ale Natalka miała tą konsultację u gastrologa...na 3-ce ma zapisane leki na rozpuszczenie tych złogów, potem do kontroli :) mam nadzieję, że będzie ok

AAAAAAAAAAAAAAAAA byłam dziś na siłowni :D czuję się jak nowonarodzona :side:
13 lata 3 miesiąc temu #274677 przez magda79
dobry wieczorek gaduły :silly:
Fifikowi Gratulacje :kiss: :kiss:

Kacperkowi już zazdroscimy nowej fury :ohmy: :ohmy:

a nas pół dnia nie było byliśmy u znajomych, Domi był bardzo grzeczny a rodzice dumni :lol:

wszystkim zjadaczom zupek troszkę zazdrościmy u nas narazie sam cyc :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #274681 przez maja1982
ja tam do przytulania jestem chętna :)nawet bardzo tylko, żeby temu nie towarzyszyły takie męczarnie!!bo mały ewidentnie się męczy, sam biedny nie wie co ma zrobić, wsadza wszystko do buzi, szarpie sie , płacze jak podchodzę do łóżeczka to sie śmieje :) nie chcielibyśmy błędu popełnić jakiegoś bo on jest dla nas najważniejszy!!dlatego was pytam bo mi go tak potwornie żal :(
13 lata 3 miesiąc temu #274682 przez megi2501
I ja się witam tak późno, ale cały dzień goście byli :ohmy:

Beti AAAAAAAAAA :ohmy: :ohmy: :ohmy: GRATULUJĘ ZĘBUSZKA :ohmy: :ohmy: :ohmy:
Muszę też moją podnosić inaczej, bo nie wiedziałam :ohmy:

Jagódka, jak dorośle wygląda z miseczką :)

Kacperek, ale fajowska bryka :ohmy: :)

Witam mamusie październikową i też życzę zdrówka :kiss:

My mamy też rytuały i zawsze mała już 18.30-19.00 śpi. Dziś byli goście i znowu się przesunęło, co efektem było godzinne usypianie. Jutro mam nadzieję znowu będzie wszystko dobrze :) Za to noce też są znowu tragiczne :( Budzi się, jak noworodek co 2 godziny. A ja już padam. Chyba to ząbki....
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #274684 przez Agusia83
Hejka...i ja sie witam :laugh:
Bylismy dzis w kinie na "Listy do M"...polecam, jak dla nas swietny film :laugh: z Emisia zostala T.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Pyska...piekna sukienka...na pewno bedziesz najpiekniejsza panna mloda....pomysl moze o kwiatku we wlosach...albo o jakims czepku :laugh:

Fanka...

Kacperek juz ma prawko...niezle...to moze mnie nauczy jezdzic? :laugh: Swietna fura..

Gosia...

Kasiu, jaka Ty masz juz duza core...i do tego sliczna :laugh: rzesy ma boskie...oj, chlopcy pewnie non stop sie za nia ogladaja.. :laugh:

Monia, Nunka wymiata...to sie nazywa energiczna dziewczynka...i do tego niezla gadula :silly:

Darkdream...witam:) pisz tu z nami...u nas jak w domu...a my to jak zrzeszenie kola gospodyn wiejskich...pogadasz...posmiejesz sie, poplaczesz...przekazujemy sobie wiedze i przepisy :laugh: baa..czasem lepiej jak w D...bo tu T. nie ma :silly:

Mala, milo czytac, ze Olcia wychodzi z tej nieszczesnej ospy...bedzie ja miala juz krolewna za soba :lol:

Beti, a o co chodzi o to zgrzytanie w mamach pazdziernikowych?

Moja Emi tez zasypia o stalych porach...a teraz 19...gora 20 jest w lozku i nyna :laugh:

Beti.....gratulacje z powodu wyjscia zabka na swiat :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #274686 przez gosia2324
maja ja tez moja zawsze podnosze pod paszki.
13 lata 3 miesiąc temu #274693 przez Agusia83
Ja tez podnosze pod paszki...a to takie zle??????Emi chyba sie nic nie dzieje...
13 lata 3 miesiąc temu #274695 przez magda79
Kasia Natalka to już pannica a jakie ma oczy ładne!!!!

darkdream witam i dużo zdrówka życzymy.....

a co do uszy to specjalnie nie zamaczamy - mamy zresztą taką wanienkę że Domi siedzi jak lord na tronie :ohmy: ale jak sie zamoczą to się wysuszą i tyle :lol:

my nie podnosimy za paszki....zwracam na to uwagę bo D chciał go tak podnosić - pamiętam, że raz go tak odebrałam od D i tyle chyba. jedna ręka pod pupe a druga pod głowe i już jest :lol:

Domi ma smoczek i z nim zasypia ale zdaży się, że i bez niego też zaśnie. Ale ogólnie to z nim nie spi bo szybko go wypluwa, troszę na początku go zmuszaliśmy do smoka - nie chciał załapać - ale w końcu został pokonany. porównując Domiego z Majką, to Ona bardzo lubiła smoka i ssała chętnie i na okrągło, a Domi tylko czasamii to jak On chce a jak nie to go naciąga :silly:
no to namotałam ze smokami :silly: :ohmy:
13 lata 3 miesiąc temu #274697 przez ewelinaa
Mała napisał:

Te jej kupy to mnie się normalnie po nocach śnią, masakra :ohmy: Wczoraj trochę zrobiła to znów na ok 4 dni z głowy. A dzisiaj znów siedziała na nocniku i jej się bardzo podobało, stwierdziłam że codziennie będę ją sadzać. Od razu robi siusiu na nocnik :lol:

Gosia a jak robisz ten szpinak z ziemniakami? A szpinak mrożony?

Od wczoraj daję po parę łyżeczek marchewki. Smakuje :woohoo:

Uciekam spać, bo jutro jedziemy na chrzciny 150km i trzeba z samego rana na bóstwo się zrobić :lol:

Dobranoc Kobitki :kiss: :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #274699 przez Marta M
Po kolei, jak zwykle wieczorem bo w dzien nie mam jak..

haha fanka ale sie usmialam :):) Nie zdziwie sie jak Dawid bedzie mial dluzsze od Majki za te kilka miesiecy..Maja z tylu i po bokach tak powycierala wlosy ze zostal taki oskubek z niej ;) /i super ze polubil czytanie :)

beti gratulacje dla Filipka, znowu zabek :)

Nuna rozrabiarka, super :kiss:

darkdream ja napisalam post do Ciebie na tamtym forum ;) I zdrowia zycze..

Pati chwal sie chwal :)

Gosia dzieki za link, kalendarzy, sztuk 4 zamowione :)

Kasie ale masz core...i nasze kruszyny tez niedlugo takie beda..a my tu wtedy zmienimy nazwe watku WRZESNIOWKI na TESCIOWKI ;)

Ola juz siedzi na nocniku??????

slowiczku Natalka ma wieksza czuprynke :D

Maja a jak ja podnosisz za paszki nie masz wrazenia ze jest taka jeszcze "lejąca", znaczy ze taka miekka, nie umiem tego okreslic...czy Wasze juz tak sztywno sie trzymia jak sie je za paszki podnosi..nie podnosze ale probowalam i mam wrazenie ze ona mi sie wymyka z rak...

Agusia w Multikinie na Dobrego Pasterza jest sala kinowa dla mam i dzieciatek, sa podobno przewijaki, jest jasno i cicho...jeszcze tam nie bylam ale znajome polecaly..

Zakoncze tematem kupy, u nas od miesiaca co 5 dni, jak w zegarku i tak samo zielone smierdzace i do tego sluzowate..

LILY wracaj!!!
13 lata 3 miesiąc temu #274700 przez beti
Lepiej uważać z tym podnoszeniem...ehhh...ja też wcześniej nie wiedziała, no bo skąd???

Agusia, ja też ten film polecam :)

Co do październikówek, podobno jakieś przeboje ostatnio były, że aż moderatorzy się wtrącali i usuwali posty...

Ja też zauważyłam, że jak Fifi zasypia SAM w łóżeczku to lepiej śpi, jak zaśnie przy cycu to się miota, budzi po godzinie i zasnąć nie może...więc teraz pilnuję tego bardzo...
13 lata 3 miesiąc temu #274701 przez Agusia83
Mam pytanko....
w grudniu dostalam normalny okres....no i liczac tak jak przed ciaza..powinnam go dostac po 30 dniach...ale cos sie nie zanosi...narazie @ spoznia sie 4 dni...czy to normalne? dlugo @ sie normuje po ciazy?
Zastanawiam sie czy ciocia przyjedzie, czy raczej skoczyc do apteki po test?....az sie boje...
13 lata 3 miesiąc temu #274702 przez gosia2324
Ja tez juz ide bo Kuba placze, pewnie po tych zastrzykach tak juz bedzie przez pare nocy .... :((
13 lata 3 miesiąc temu #274707 przez maja1982
kurcze ja naprawdę mam jakiś kryzys w ostatnich dniach :(

Agusia - zazdroszczę kina!!!!a
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia