BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312370 przez Agusia83
Gosiu, wspolczuje takich wiesci...najwazniejsze by operacja sie udala...Ja tak namawiam tesciowa by poszla do lekarza, a ona, ze po co? Normalnie juz nerwow do niej nie mam...a przeciez to corka powinna ja namawiac...

A ja kupilam dzis jabluszka Emilce...obralam, pokroilam, dodalam troszke mineralki i dusilam 15 minut, pozniej zblenderowalam...i wiecie? Jak jej dawalam, to ja na wymioty ciagnelo....ja nie moge....chcialo mi sie smiac, bo dziwnie to wygladalo, ale bylam tez wkurzona, ze tyle zachodu a ta nie chce...nie wiem, moze za kwasne? Ale w koncu ligole to slodkie, winne jablka...a sloiczek marchewki z jabluszkiem wcinala...buzke tak fajnie otwierala...ciekawe czy smakowaly by jej moje obiadki?

Od wczoraj daje jej kasze manne...kupilam zwykla, blyskawiczna...robie ja na wodzie i dodaje 2 lyzeczki..jak narazie wsio ok...no i zupki wiecej wiec bardziej pojedzona :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #312401 przez Mała
Gosia no nie fajne wieści.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Wychodzi na to, że suchej kaszy manny łyżeczkę. Chociaż przeleciałam internet i piszą różnie. Pomocy aaaa :unsure: :ohmy:
12 lata 10 miesiąc temu #312404 przez pati-m
No i się zdrzemnęłam razem z moimi chłopakami :)

Gosia - ja to powtarzam mojej mamie i nic, chyba muszę zrobić tak jak Ty. A T. życzę żeb wszstko było dobrze. No i oczywiście co do filmu to nie ma sprawy - wyślę w poniedziałek :)

Agusia - Ty mamo chyba za rzadko dajesz zdjęcia córci, bo wg mnie Emi urosła i się zmieniła królewna :)
12 lata 10 miesiąc temu #312418 przez Agusia83
Pati postaram sie dawac czesciej zdjecia.

Mala, a bylas po porodzie na kontroli, prawda? Mowil wowczas lekarz cos o tym miesniaku? Moze idz na usg zobaczyc jak sprawy sie maja.

Dziewczyny Emi zasnela, pewnie na 20 minut, przed snem zrobila rzadka, zielonkawa kupe....myslicie, ze to od tego glutenu? Wczoraj niby kupy byly ok, dzis poranna rowniez...a ta teraz inna,,,
12 lata 10 miesiąc temu #312422 przez Mała
Byłam po porodzie, teraz mam iść za jakiś czas. Ale ja się martwię na zapas, co to będzie za kilka lat? Ale taka moja natura :dry:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312424 przez Agusia83
Mala, mysle, ze kazdej...ja tez bym panikowala...idz, sprawdz...moze zmalal? Czesto sie tak dzieje podczas ciazy...

Kurcze, nie chcialabym by Emi miala uczulenie na gluten :(

Ja powinnam zrobic sobie cytologie, ale jakos nie mam po drodze...jednak musze...w koncu ostatnio robilam w ciazy...

Emi wlasnie sie obudzila z placzem...
12 lata 10 miesiąc temu #312425 przez Mała
U nas też były dwie takie brzydkie kupy, ale już jest ok.
12 lata 10 miesiąc temu #312428 przez Agusia83
Moze to zoladek musi sie przyzwyczaic?
12 lata 10 miesiąc temu #312430 przez Mała
Agusia tak myślę. Do zupek też musiał się przyzwyczaić.
12 lata 10 miesiąc temu #312433 przez Agusia83
Mala masz racje, ale tak czy siak, troszke sie zmartwilam...
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312434 przez monika1984lodz
Agusia moja Emi dzsiaj dokladnie to samo z ta kupa.
Zapomnialam dzisaij jej dac gluten.

@ nadal brak....

Gosia :*

Nadia buziaczek :*

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 10 miesiąc temu #312442 przez Agusia83
Monia, a kiedy powinnas dostac?
12 lata 10 miesiąc temu #312446 przez pati-m
U nas też kolejna rzadka kupa. Podam jeszcze ten gluten kilka razy, może brzuszek się przyzwyczai :huh:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312456 przez Pyśkaaaa
u mnie po ciąży jakiś krwiak sie pojawił ale doktor mowił że podobno się wchłonie, zobaczymy...
Mała jak Ola?

moj pojechał na kulig ja zaraz myje młodego i go kładę jest taki marudny przez ten katar...i wieczor mam dla was mam nadzieje iż mimo weekendu bedzie ktoś skory do rozmów
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312459 przez gosia2324
Dzieki Pati :kiss: :kiss: :kiss:

Nadulka Ciocia jeszcze Cie nie wysciskala starszaczku :kiss: :blink:

Jagódka juz spi, ale ma jakas sapke :dry: czyscilam jej nos, ale nic nie ma :dry:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia