- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312370 przez Agusia83
Gosiu, wspolczuje takich wiesci...najwazniejsze by operacja sie udala...Ja tak namawiam tesciowa by poszla do lekarza, a ona, ze po co? Normalnie juz nerwow do niej nie mam...a przeciez to corka powinna ja namawiac...
A ja kupilam dzis jabluszka Emilce...obralam, pokroilam, dodalam troszke mineralki i dusilam 15 minut, pozniej zblenderowalam...i wiecie? Jak jej dawalam, to ja na wymioty ciagnelo....ja nie moge....chcialo mi sie smiac, bo dziwnie to wygladalo, ale bylam tez wkurzona, ze tyle zachodu a ta nie chce...nie wiem, moze za kwasne? Ale w koncu ligole to slodkie, winne jablka...a sloiczek marchewki z jabluszkiem wcinala...buzke tak fajnie otwierala...ciekawe czy smakowaly by jej moje obiadki?
Od wczoraj daje jej kasze manne...kupilam zwykla, blyskawiczna...robie ja na wodzie i dodaje 2 lyzeczki..jak narazie wsio ok...no i zupki wiecej wiec bardziej pojedzona
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A ja kupilam dzis jabluszka Emilce...obralam, pokroilam, dodalam troszke mineralki i dusilam 15 minut, pozniej zblenderowalam...i wiecie? Jak jej dawalam, to ja na wymioty ciagnelo....ja nie moge....chcialo mi sie smiac, bo dziwnie to wygladalo, ale bylam tez wkurzona, ze tyle zachodu a ta nie chce...nie wiem, moze za kwasne? Ale w koncu ligole to slodkie, winne jablka...a sloiczek marchewki z jabluszkiem wcinala...buzke tak fajnie otwierala...ciekawe czy smakowaly by jej moje obiadki?
Od wczoraj daje jej kasze manne...kupilam zwykla, blyskawiczna...robie ja na wodzie i dodaje 2 lyzeczki..jak narazie wsio ok...no i zupki wiecej wiec bardziej pojedzona
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Agusia83.
Temat został zablokowany.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 10 miesiąc temu #312404 przez pati-m
No i się zdrzemnęłam razem z moimi chłopakami
Gosia - ja to powtarzam mojej mamie i nic, chyba muszę zrobić tak jak Ty. A T. życzę żeb wszstko było dobrze. No i oczywiście co do filmu to nie ma sprawy - wyślę w poniedziałek
Agusia - Ty mamo chyba za rzadko dajesz zdjęcia córci, bo wg mnie Emi urosła i się zmieniła królewna
Gosia - ja to powtarzam mojej mamie i nic, chyba muszę zrobić tak jak Ty. A T. życzę żeb wszstko było dobrze. No i oczywiście co do filmu to nie ma sprawy - wyślę w poniedziałek
Agusia - Ty mamo chyba za rzadko dajesz zdjęcia córci, bo wg mnie Emi urosła i się zmieniła królewna
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #312418 przez Agusia83
Pati postaram sie dawac czesciej zdjecia.
Mala, a bylas po porodzie na kontroli, prawda? Mowil wowczas lekarz cos o tym miesniaku? Moze idz na usg zobaczyc jak sprawy sie maja.
Dziewczyny Emi zasnela, pewnie na 20 minut, przed snem zrobila rzadka, zielonkawa kupe....myslicie, ze to od tego glutenu? Wczoraj niby kupy byly ok, dzis poranna rowniez...a ta teraz inna,,,
Mala, a bylas po porodzie na kontroli, prawda? Mowil wowczas lekarz cos o tym miesniaku? Moze idz na usg zobaczyc jak sprawy sie maja.
Dziewczyny Emi zasnela, pewnie na 20 minut, przed snem zrobila rzadka, zielonkawa kupe....myslicie, ze to od tego glutenu? Wczoraj niby kupy byly ok, dzis poranna rowniez...a ta teraz inna,,,
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312424 przez Agusia83
Mala, mysle, ze kazdej...ja tez bym panikowala...idz, sprawdz...moze zmalal? Czesto sie tak dzieje podczas ciazy...
Kurcze, nie chcialabym by Emi miala uczulenie na gluten
Ja powinnam zrobic sobie cytologie, ale jakos nie mam po drodze...jednak musze...w koncu ostatnio robilam w ciazy...
Emi wlasnie sie obudzila z placzem...
Kurcze, nie chcialabym by Emi miala uczulenie na gluten
Ja powinnam zrobic sobie cytologie, ale jakos nie mam po drodze...jednak musze...w koncu ostatnio robilam w ciazy...
Emi wlasnie sie obudzila z placzem...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Agusia83.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312434 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Agusia moja Emi dzsiaj dokladnie to samo z ta kupa.
Zapomnialam dzisaij jej dac gluten.
@ nadal brak....
Gosia :*
Nadia buziaczek :*
Zapomnialam dzisaij jej dac gluten.
@ nadal brak....
Gosia :*
Nadia buziaczek :*
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312456 przez Pyśkaaaa
u mnie po ciąży jakiś krwiak sie pojawił ale doktor mowił że podobno się wchłonie, zobaczymy...
Mała jak Ola?
moj pojechał na kulig ja zaraz myje młodego i go kładę jest taki marudny przez ten katar...i wieczor mam dla was mam nadzieje iż mimo weekendu bedzie ktoś skory do rozmów
Mała jak Ola?
moj pojechał na kulig ja zaraz myje młodego i go kładę jest taki marudny przez ten katar...i wieczor mam dla was mam nadzieje iż mimo weekendu bedzie ktoś skory do rozmów
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona