- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #317011 przez gosia2324
monika1984lodz napisał:
pewnie, tylko przy miksowaniu Monia wazna jest ta woda w ktorej gotowaly sie warzywa,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
myslicie, ze moge na parze wszystko ugotowac dla Nuny?
pewnie, tylko przy miksowaniu Monia wazna jest ta woda w ktorej gotowaly sie warzywa,
Temat został zablokowany.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 10 miesiąc temu #317016 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
ok mam pojemnik na ten wywar warzywny.
to miesko ugotowac oddzielnie musze tak? bo tak to pomiesza sie wywar warzywny z miesnym, a wiem , ze miesnego nie mozna jeszcze dawac
to miesko ugotowac oddzielnie musze tak? bo tak to pomiesza sie wywar warzywny z miesnym, a wiem , ze miesnego nie mozna jeszcze dawac
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #317026 przez mgielka22
Jezuuu Baby 26 stron czy wy oszalalyscie w zyciu tego nie nadrobie
Dzieciaczki slodziaczki
Moja Lila co do jedzonka to juz miala przyjemnosc jest jarzynki z kurczakiem i wczoraj i dzis zjadla rosolek z kurczaka z kasza manna dobrze toleruje, zadnych uczulen wysypek ani takich jakich innych rzeczy (na szczescie:))
Czekam az jej laskawy zabek wyjdzie w koncu
Gosia przebija ta Twoja aukcje zobaczysz juz jest 150 powodzenia
A nie wiem czy moiwlam w sobote jade do Nowej Soli z M i Lila do wtorku wieczor zostajemy wiec mnei nie bedzie pewnie bedzie milion stron do nadrobienia dziekuje Wam Kochane za kciukasy
I widze ze nareszcie pozbyli sie wirusa
Dzieciaczki slodziaczki
Moja Lila co do jedzonka to juz miala przyjemnosc jest jarzynki z kurczakiem i wczoraj i dzis zjadla rosolek z kurczaka z kasza manna dobrze toleruje, zadnych uczulen wysypek ani takich jakich innych rzeczy (na szczescie:))
Czekam az jej laskawy zabek wyjdzie w koncu
Gosia przebija ta Twoja aukcje zobaczysz juz jest 150 powodzenia
A nie wiem czy moiwlam w sobote jade do Nowej Soli z M i Lila do wtorku wieczor zostajemy wiec mnei nie bedzie pewnie bedzie milion stron do nadrobienia dziekuje Wam Kochane za kciukasy
I widze ze nareszcie pozbyli sie wirusa
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #317027 przez maja1982
matko ile czytania!!
andia - ciesze się bardzo zę udało się to paskudztwo wypędzić z uszka!!i gratuluje odwagi przy szczepieniu
emilka - ale jesteś kochana i jak sobie ładnie siedzisz
Julcia - czy te oczy mogą kłamać :)ale jesteś ślicznotka!
Dawidzo - jaki kawaler fiu fiu
Kacperek - kochany kibicu, twoja minka w nowym sprzęcie - bezcenna!!
beti -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
aha gratulacje da Fifiego za obrót
agusia - ja też już uzależniona na maxa dzisiaj cały dzień poza domem jak mnie korciło żeby was poczytać, ale
mała - zdrówka dla KAmilka!!
monia - przepisy zapisane!!!
megi - fajnie że Julcia wróciła do normy
gosia -
andia - ciesze się bardzo zę udało się to paskudztwo wypędzić z uszka!!i gratuluje odwagi przy szczepieniu
emilka - ale jesteś kochana i jak sobie ładnie siedzisz
Julcia - czy te oczy mogą kłamać :)ale jesteś ślicznotka!
Dawidzo - jaki kawaler fiu fiu
Kacperek - kochany kibicu, twoja minka w nowym sprzęcie - bezcenna!!
beti -
aha gratulacje da Fifiego za obrót
agusia - ja też już uzależniona na maxa dzisiaj cały dzień poza domem jak mnie korciło żeby was poczytać, ale
mała - zdrówka dla KAmilka!!
monia - przepisy zapisane!!!
megi - fajnie że Julcia wróciła do normy
gosia -
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez maja1982.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
12 lata 10 miesiąc temu #317045 przez Marta M
To startuje, strona 1850 juz przeczytana
O ile uda mi sie skonczyc to Was juz tutaj nie bedzie...przez tyle dni uzbieralo mi sie pytan do Was, ale moze juz ktoras ruszyla kilka spraw wiec po co powtarzac, nadrobie, poczytam, zobacze...
O ile uda mi sie skonczyc to Was juz tutaj nie bedzie...przez tyle dni uzbieralo mi sie pytan do Was, ale moze juz ktoras ruszyla kilka spraw wiec po co powtarzac, nadrobie, poczytam, zobacze...
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #317059 przez gosia2324
monika1984lodz napisał:
Monika ja ugotowałam królika, pocięłam go na kawlki i do zamrażalki, a jak robie zupke to dodaje to ugotowane miesko do gotujacych sie warzyw,
ok mam pojemnik na ten wywar warzywny.
Monika ja ugotowałam królika, pocięłam go na kawlki i do zamrażalki, a jak robie zupke to dodaje to ugotowane miesko do gotujacych sie warzyw,
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #317062 przez maja1982
gosia - ja też nie daję mięska codziennie,czasami same warzywka
kurcze ja królika zamroziłam w takich małych kawałeczkach i ostatnio jak gotowałam to jakieś takie twarde mięcho nie dało sie tego zmiksować i tym sposobem lolo jadł jarzynową kurcze moze ja coś źle z tym króliczastym robię
a dałam dzisiaj lolkowi troszkę surowego jabłko - tak mu łyżeczką skrobałam jak wsuwał - az miło
gosia - ja też nie daję mięska codziennie,czasami same warzywka
kurcze ja królika zamroziłam w takich małych kawałeczkach i ostatnio jak gotowałam to jakieś takie twarde mięcho nie dało sie tego zmiksować i tym sposobem lolo jadł jarzynową kurcze moze ja coś źle z tym króliczastym robię
a dałam dzisiaj lolkowi troszkę surowego jabłko - tak mu łyżeczką skrobałam jak wsuwał - az miło
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez maja1982.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej