BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu #318530 przez pati-m
Agusia - proszę:

Podsmażamy piersi z kurczaka pociete w paseczki, dokładamy do nich śmietanę 30stki i 2 serki topione (ja daej śmietankowe),
przyprawiam curry,czosnkiem i pietrzuszka !
mieszam z makaronem tagiatelle PYCHA!!!!
:)
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #318531 przez pati-m
fanka - ale zgranie, hihihi :)
12 lata 9 miesiąc temu #318532 przez Agusia83
Jestescie Kochane :laugh: dziekuje i pedze do sklepu. Pozniej idziemy na imieniny...jak Emi juz zasnie, to wpadne na pogaduchy :laugh:
12 lata 9 miesiąc temu #318533 przez beti
A nikt nie chce mojego przepisu na makaron z łososiem??? :( :( a ja tak bardzo chciałam Wam go zdradzić :( :( No ale jak nie to nie :P :P :P :D :D :D
12 lata 9 miesiąc temu #318535 przez Agusia83
Beti, dawaj...bedzie na poniedzialek :laugh: co mam kupic?
12 lata 9 miesiąc temu #318536 przez monika1984lodz
beti i ja i ja

@ mnie dobika eh a tak na nia czekalam....

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu #318537 przez beti
No skoro tak bardzo mnie prosicie :D :P :P

Łososia mrożonego gotuję na parze, w trakcie trochę solę, jak już się ugotuje rozdrabniam go widelcem, dodaję baaardzo dużo posiekanej pietruszki, czosnek do smaku- ja daję sporo :), sól, pieprz, ugotowany makaron (ja lubię wstążki) i dodaję oliwę z oliwek :D pyszne, ładne, szybkie i łatwe :D :D
12 lata 9 miesiąc temu #318556 przez pati-m
Załóżmy osobny wątek - Przepisy wrześniówek :silly: Bo tu co chwila same takie pyszności :lol:
12 lata 9 miesiąc temu #318563 przez beti
Mam taki pomysł :D właśnie założyłam nam bloga kulinarnego :D dla nas i dla sierpniówek (bo też mają dużo super przepisów), muszę się tylko zorientować jak to zrobić, ale możemy na nim wrzucać wszystkie nasze sprawdzone przepisy, co Wy na to??? :D Szczegóły jak trochę bardziej ogarnę temat :D
12 lata 9 miesiąc temu #318565 przez angie1713
Witam się i ja :)
My już po spacerku i obiedzie u mnie dzisiaj placki ziemniaczane dla mnie a dla M szaszłyki :)
U mnie wczoraj w nocy masakra Nadia jak zasnęła budziła się z strasznym płaczem a ja nie wiedziałam o co chodzi ale po pewnym czasie zorientowałam się że to kolka po jabłuszku świeżym startym ale nie wiem dlaczego bo już raz jadła takie i nic nie było :dry: Ona nie jadła żadnych nowości ani ja więc to na pewno to jabłko i akcję z płaczem mieliśmy do 1.30 w nocy :ohmy: dziś już czuje się świetnie uśmiechnięta od ucha do ucha :)

Beti super że z serduszkiem Fifiego wszystko dobrze :)

Monia miłej imprezy na panieńskim :lol: :ohmy:
Pyśka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Bardzo ładne krzesełko :)Franuś :kiss: :woohoo:
Fanka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 9 miesiąc temu #318568 przez Mała
Witam.
Dzieciaki się bawią z tatą na puzzlach,a ja wpadłam zobaczyć co tam u Was. Wczoraj Ola wstała o 19, na szczęście poszła spać o 21, a mama z nią. :lol:

Beti super, że Filipkowe serduszko jak dzwon :lol: Nie doceniasz nas, ja też przeczytałam Twój post.

Kamil ok, zakraplam mu ucho kroplami i chyba lepiej.

Monia ja tam mam noworodka non stop, jedzenie ok 24-1, 2-3, 4-6, a dzisiaj w nocy od 4 co 1h :dry: Dobrej zabawy życzę.

Pyśka

Fanka

Słowiczku
12 lata 9 miesiąc temu #318569 przez Mała
mgielka22 napisał:

Marta ale przystojniacha :D

To super ze z Ola wszystko ok :)

Mala mam dla Ciebie super newsa :lol: dzis rozliczalam pity moje, rodzicow i brata z bratowa wszytsko poslo dla Kamilka no i moja znajoma zapisala sobie dane Kamilka bo ogolnie bardzo duzej ilosci osobom rozlicza bo normalnei na tym zarabia i wszystkim bedzie wpisywala % dla kamilka wiec sie nei zdziw jak bedziesz miala bardzo duzo kasy z Wroclawia i okolic :lol: ciesze sie bardzo ze moge pomoc :)

Mgiełka bardzo dziękuję i cieszę się jak dziecko, bo mamy w tym roku do kupienia nowy wózek, bo Kamil już wyrósł, także kasa się przyda :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #318581 przez beti
Jak ktoś chce wrzucać swoje przepisy na bloga i się udzielać to dajcie swoje maile a pozapraszam Was jako współautorów :)
12 lata 9 miesiąc temu #318582 przez pati-m
beti - super pomysł! :) Jak już będziesz coś więcej wiedzieć to daj znać :)
12 lata 9 miesiąc temu #318588 przez megi2501
Julia już lepiej, gorączka spadła.

Franek, no,no...Faktycznie istna mamusia. Buziaki od narzeczonej :kiss: :kiss: :kiss:

Beti Ty zawsze masz szałowe pomysły. Ja z chęcią też po uczestniczę w tym blogu :laugh:

DLA DZIEWCZYN W KRYZYSIE Z M:

Monia wspaniałej zabawy Ci życzę :ohmy:

Mała moja też się budzi- 2-3 razy :dry: Fajnie, że Kamilek lepiej :ohmy:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży