BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu #321520 przez ewelinaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Iwona - dla mnie bardziej podoba się ten drugi :)
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #321529 przez iwonaNAVI
ewelina dzieki |:)

mi sie bardziej podoba ten pierwszy i jest nawet 2 kg lzejszy ale za to ten 2 mniej sie podoba ale ma chyba wieksza budke i oslonke na nozki i koszyk ...no nie wiem kompletnie nie moge sie zdecydowac...pomocy :(
12 lata 9 miesiąc temu #321530 przez beti
Heeeeeejjjj...
byliśmy u pediatry :D 10 kg ważymy :D :P więc ogłaszam, że Fifi przeciął wstęgę 10 kg :D

No i na basenie znowu było nurkowanie :D :)

Oleńka i Dawidek buziaczki Wam ciocia śle :D

Fanka, ale się zgrałyśmy ze zdjęciem, zaraz Wam wstawię Fifiego :D

Iwonka, pierwszy lżejszy ale ma mniejszy koszyk...więc nie wiem na czym Ci bardziej zależy :)

Marta, pozazdrościć i ciesz się, że tak jest :)

Franusiowi, gratulujemy ząbalka a Oli kolczyczków :D

Jeszcze raz dziękujemy za życzonka :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kacperku i Emilciu, zdrowiejcie nam szybciutko :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #321534 przez iwonaNAVI
LOoooooo matko...co za przygoda...ide z Oliwia na rekach zeby ja polozyc na mate a tu pach poslizgnelam sie i duzo nie brakowalo !!! na szczescie sie zatrzymalam nim zrobilam rozkrok ...sprawdzilam potem skad tak mokro na panelach patrze a tu kropeczki sliny hahah ...nie no moje dziecko podstawilo mi miny ;P haha ale nawet nie chce myslec co by sie stalo jakbysmy tak sie przewrocily i wpadly np w grzejnik !!! ech
12 lata 9 miesiąc temu #321536 przez iwonaNAVI
Beti a wlasnie chcialam zapytac jakie pamersiaki kupujesz na basen? chodzi mi o rozmiar ...i czy sa tzw plywaczki czy jak to sie nazywa dla takich maluchow jakies mniejsze? bo te duze to chyba od ramion az do dloni by im byly :P
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #321537 przez beti
Oto wczorajszy Fifi :D wiem, że pewnie większość z Was już widziała zdjęcia na FB ale może nie wszyscy :D :p
Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu #321542 przez beti
Iwonka, ja kupuję mu albo Huuggies albo te rossmanowe baby dream basenowe specjalne, rozmiarówkę kilogramową ale nie pamiętam jaki to rozmiar a rękawki właśnie mają być aż do łokci :D
12 lata 9 miesiąc temu #321544 przez iwonaNAVI
Beti sesja przednia :) supcio :)a Filipek naprawde sie zmienil :) i gratulujemy pokonania 10 kg :P
12 lata 9 miesiąc temu #321573 przez Agusia83
Hej dziewczynki, postaram sie Was nadrobic i zaraz napisze co u nas,
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #321584 przez gosia2324
iwonaNAVI napisał:

Prosze o rade ktory waszym zdaniem lepszy
allegro.pl/wozek-spacerowy-easy-go-senso...iec-i2072344599.html

czy taki
allegro.pl/wozek-spacerowy-4baby-guido-2...-zl-i2161617937.html

ZDECYDOWANIE 1!!!!!!!!!!!!!!! :blink:

Filopku ło Matko siatki centylowej brakło :kiss: :blink: :woohoo:

My mamy jurto szczepionkę, ciekawe ile Jagoda wazy ?

Pati jak Kacperek ? :kiss:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #321591 przez gosia2324
Dla tych ktore nie maja FB. MGIELKA MA PRACE ZA 2 TYG WYPROWADZA SIE Z DOMU :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Kciuki sie przydaly :) :) :) :) :) :)

Slowiczku jak tam u T ? przeczytalas jej wiersz :silly: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :S
12 lata 9 miesiąc temu #321592 przez iwonaNAVI
Beti jakbys moze miala okazje to spojrzyj na te rozmiarowki :) czyli rekawki takie zwykle? jakie ty masz?

Gosia i tu kolejny raz widac ze ja mam podobny gust jak ty a ty podobny jak ja :P haha tylko sie zastanawiam czy praktycznie bedzie on dobry...jest lekki fakt ale ma maly kosz to sie przezyje ale przeraza mnie mala budka ja teraz mam taka ogromna ze zakryje az do paloka a ta ma chyba mala :(

Agusia czekamy na wiesci
12 lata 9 miesiąc temu #321593 przez iwonaNAVI
Ja mgielka super :) w koncu sie wam udalo :) a gdzie sie wyprowadzaja?
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #321600 przez Agusia83
Noc mialysmy ciezka...Emi zasypiala i budzila sie po godzinie...na szczescie pila elektrolity, bo je dosladzalam...goraczka wystapila kilka razy, prawie 40 stopni, jednak panadol i letnie oklady z pieluszki daly rade...gorzej, ze po godzinie znow wychodzila...badz co badz przezylysmy noc...ok 4 wzielam Emilke do nas do lozka i szczerze przy mnie spala duzo lepiej...nie budzila sie z takim placzem, a jesli otwierala oczka, to pocalunek mamy i glaskanie po glowce bylo najlepszym lekarstwem...rano obudzila sie troche niemrawa...ale w koncu sie humorek polepszyl, po to by zachwile znow zaczela plakac...no i wowczas dostala niezlej biegunki...kupa wylala sie z pampersa na ciuszki, przescieradlo, materac..i tak 2 razy...do tego doszla goraczka...na szczescie udalo mi sie zalatwic wizyte domowa i dr powiedziala by ugotowac ryz na papke, kompot z jablek i jabluszka z ryzem zminksowac...niestety Emi tego nie chce jesc :( ma sporo pic...kompocik jej bardzo smakuje...elektrolity dosladzam, wiec tez nie jest zle...ale od 15 do 18:30 byl placz non stop...nie wiedzialam co mam zrobic, w koncu wzielam ja do kapieli i zaczela strzelac banany :) brzuszek ja bolal a ciepla kapiel go wymasowala...no i spapala troszke rozcienczonego mleczka i zasnela...moja bidulka...
oby noc byla dobra i przespana..i jutrzejszy dzien rowniez. Mam nadzieje, ze juz nie dopoadnie jej goraczka...ale sie napisalam...

Majeczko, ale z Ciebie sliczna kuleczka, no i ruchliwa jestes jak zywe srebro, pieknie pomagasz sbie raczka by sie przekrecic...
Mamo, musisz byc dumna z cory i z M...

Pati, jak sie czuje Kacperek? Byliscie u dr? Co powiedziala?

Olcia, to prawda, jestes jak skora zdjeta z Kamisia :laugh: No i masz bardzo seksowna mame :lol: >>gratuluje kolczykow

Iwonka, moim faworytem jest wozek nr 2 :lol:

Ewelina, sliczna kurteczka..

Fifi, ale z Ciebie przystojniak...a mama to ma reke do cykania fotek.

Franus, gratuluje zebolka :laugh:

Monia, uwazaj bys przez pomylke nie przykleila sobie rak na flaszeczki :silly:

A wierszyk WYSMIENITY! Juz wyslalam M by sobie poczytal :silly:

Jesli chodzi o imienia,

Czesc Magda, co tam u Was? Jak sie czuje Minio?

A wczoraj w szpitalu wazylysmy sie...7800g juz jest :) chociaz pewnie po tych gorszych dniach spadniemy z wagi...
12 lata 9 miesiąc temu #321607 przez gosia2324
iwonaNAVI napisał:

Beti jakbys moze miala okazje to spojrzyj na te rozmiarowki :) czyli rekawki takie zwykle? jakie ty masz?

Gosia i tu kolejny raz widac ze ja mam podobny gust jak ty a ty podobny jak ja :P haha tylko sie zastanawiam czy praktycznie bedzie on dobry...jest lekki fakt ale ma maly kosz to sie przezyje ale przeraza mnie mala budka ja teraz mam taka ogromna ze zakryje az do paloka a ta ma chyba mala :(

Agusia czekamy na wiesci

Iwona ta budka wcale nie jest mala, a zreszta po co CI wieksza, od deszczu masz folie, a na slonce kupisz parasolke , juz nie bedziesz wozila niemowlaczka tylko duza dziewczynke :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia